dimecres, 3 de desembre del 2008

Repàs a l’actualitat.

Avui a l’esmorzar hem fet un repàs a l’actualitat. Una petita tertúlia on el futbol, cosa rara, ha tingut molt poc protagonismes (es pot dir que només al començament).

Tema increment del preu dels bitllets de metro. La conclusió a la que hem arribat és que:
- L’E, cas que hagi d’agafar el transport públic, camuflarà la seva nena ja crescudeta dient que té 4 anys perquè no hagi de pagar. Ha comentat també que es molt lleig veure com nenes molt avançades d’edat amb pels a l’aixella i al bigoti volen fer-se passar per criatures de quatre anys.
- Les criatures no agafen tant l’autobús i que els 35 euros que costarà aquesta T-Any que s’han tret de la butxaca no els amortitzaran, i com sempre, ho acabarem pagant tots amb l’increment abusiu de la T-10. Ara, que si s’ha de pagar, es paga. Com els tres cèntims sanitaris de la benzina, la zona verda, etc, etc, etc...

Tema judici pel motí de la presó de Quatre Camins. Hem comentat llargament la frase de “no sé a cuantos agredí porque le pegaba a todo lo que se movía” del noi negre que va declarar ahir. Aquest noi és sincer i ja només per això mereix que se’l miri amb uns altres ulls. De totes maneres hem acordat que segurament no ho van fer amb mala fe i que aquell que acusen de ferir a al responsable del centre penitenciari ho va fer per error, sense descartar la hipòtesi de que fos el ferit que anés al ganivet i no el ganivet al ferit.

Tema del Maximiliano Couto, aquell pres que en llibertat condicional i amb pulsera GPS incorporada va matar a la seva actual parella. Estem d’acord que tal i com diu la noticia la pulsera va sonar, però es que els encarregats de detectar-ho la primera vegada van pensar que anava malament. La segona alarma, quan el pres va treure’s la pulsera del canell i va sonar l’alerta, els funcionaris van dir que allò no era possible, que anava malament el sistema, les piles o quelcom similar. Que com anava aquest home a intentar matar algú, i més amb la llibertat condicional... Impossible!! I la tercera vegada, ja com que la dona estava morta, no valia la pena actuar.

Tema del Madrid, que fitxa a Huntelaar lesionat. No creiem que siguin tant tontos com per caure quatre vegades a la mateixa pedra. No patiu, que saben el que es fan. Segurament acabaran guanyant la Lliga si el Barça afluixa.

13 comentaris:

Albert ha dit...

Huntelaar és un gran fitxatge si s'adapta a la lliga espanyola i si no va de lesió en lesió com els seus nous companys d'equip.

Pel que fa a l'increment de la T-10ho trobo una vergonya. I després promouen el transport públic. Al final sortirà més barat anar amb cotxe i tot.

Salutacions!

òscar ha dit...

hòsti ... a l'esmorzar som poc donats a repassar l'actualitat i limitem el nostre temari als afers personals. la tertúlia-actualitat som de fer-le més aviat per la tarda que ja hem tingut temps, pel matí, a llegir tots els diaris a internet.
així, llegit, sembla que treballem poquet, oi? :)

Anònim ha dit...

Esmorçar complert jeje.

Jo amb les imatges del moti de la pressó vaig flipar molt i quan vaig veure aquelles cares al judici vaig tindre por, quins "jetos".

En quant a lo del Couto dels collons em sembla molt fort però pitjor encara el que expliques. Aquesta gent se suposa que abans de la conidicional els hi veu un psicòleg no? Doncs o la psicologia està molt malament o els psicópates enganyen a tothom. Qui sap!

Y del Madrid no parlo que ja és tard i després no puc dormir.

Una abraçada

Jesús M. Tibau ha dit...

d'això se'n diu un repàs ràpid a la actualitat

Fran ha dit...

Jordi, no està malament, al menys a la vostra tertúlia no en parleu de la crisi.
Lo dels preus del transport públic és un escàndol i el de la llum un robatori amb intimidació.
Fins aviat.

Sílvia ha dit...

Hola Jordi!
Millor no menysprear al R.Madrid, que sempre ressucita.
La pujada de la T-10 és perfecta en temps de crisi :(
Salutacions
Sílvia

Anònim ha dit...

Això són esmorzars de forquilla, no?

Jordi ha dit...

Albert: No he vist jugar al Huntelaar, però esperem que no sigui un bon fitxatge... Ja m'entens.
Estic d'acord amb tu pel que fa al tema T-10.

Òscar: Noooo, que vaaaaa... Si segur que treballeu molt!! jejeje Nosaltres sí que ho tenim això de comentar l'actualitat (sobretot la futbolística), perquè a més del Mundo deportivo, sempre disposem d'altres diaris d'informació general.

Cristina: Doncs si a Madrid és més econòmic que aquí, ja està tot dit! Éssent la capital...

Silvi: com tu també considero que el nivell de psicologia en aquest país està bastant baix... Si ens agafem, està clar, a aquest tipus de casos.
Tens malsons amb el Madrid?

Jesús: Ràpid, ràpid. I no aixequem acta perquè ens fa mandra...

Fran: sí que en parlem de la crisi, però tampoc no hi ha gaire a dir. M'ho vaig deixar, però vam arribar a la conclusió que hi ha tres milions de parats, que si ho passes a euros són molts i a pessetes també. ;-)

Silvi: Sí, és el millor que va per reactivar l'economia d'ATM.

Garrofaire: Gairebé!!

Alba ha dit...

El que més m'agrada de l'actualitat: el fitxatge de Huntelaar pel Madrid; es veu que tenen la infermeria massa buida i es dediquen a fitxar jugadors lesionats. M'agrdaria que Calderón m'ho expliqués perquè no ho entenc. En fi, a més, el coordinador de futbol base, Sanchís, també els hi ha dit adeu. En fi, espero la següent notícia de l'equip blanc
Salutacions

PD: El Barça que vagi a la seva, partit a partit i amb humilitat.

Alex. ha dit...

Tema Metro: L'E seria capaç de passar a na Mairena per un nena de 15 anys.

Tema Motí: Creu de Sant Jordi per aquest bailet que no sap mentir.

Tema Couto: Tot plegat molt trist.

Anònim ha dit...

Encara no jejeje i espero no tenir-los.

Sílvia ha dit...

Tranquil, Jordi, tranquil...mmm...semblo La Trinca. Bé, confirmat: dissabte 13, a les 22 hores i només per La Sexta, FC Barcelona-Real Madrid.
bona Marató!
Sílvia

Jordi ha dit...

Alba: sembla que el Madrid últimament s'està convertint en un equip de fireta, d'aquells que donen l'espectacle fora i no dintre del camp!

Alex: Estic d'acord amb tot el que dius, però això de l'E... Es que la Mairena no es que tingui bigoti, té barba i tot!! jajaja

Silvi: d'acord, m'havies espantat!! Més que res perquè coneixo un psicòleg que treballa a la presó Model de Barcelona... jejeje

Silvia: Tranquil Jordi Tranquil que es la guardia civil... Jo també vaig crèixer amb la Trinca. Quins records!! Gràcies!! Espero que la Marató sigui tot un èxit.