dimecres, 21 d’octubre del 2009

Derrota de líder.

Si abans del partit em ve algú, s’asseu al meu costat, em passa la mà per l’espatlla i em diu: “Mira, avui el Barça perdrà.”. Jo me l’hagués mirat amb cara d’estorat, m’hagués posat a riure, hagués rigut més i m’hagués partit el pit encara més. I amb ganes, eh! Ah! I després m’hagués quedat a gust enviat a l’individu en qüestió a pastar fang. Bé, això abans del partit.

Si l’altre dia titulava el partit del València com “Empat de líder”, perquè el Barça seguia sent líder malgrat l’empat, avui ho titulo d’aquesta manera perquè, malgrat l’amarga derrota, seguim sent líders del grup més igualat, crec, de tota la Champions. No hi ha mal que per bé no vingui, i esperem que això serveixi d’alerta a l’equip. Seria absurd no dir, i ho dic, o no veure, i ho veig, que el Barça actual, malgrat haver patit la primera derrota en dotze partits, no és el mateix que el de la temporada passada. Li falta quelcom en el joc aquell que ens feia caure la baba, i la pressió a dalt de tot també ha desaparegut. No sé, sembla que li falti espurna i que no estiguin tant frescos.

Quan el Rubin Kazan va marcar al minut dos de partit amb aquell golàs des de fora de l’àrea, vaig veure les coses una mica magres. Sabeu aquell sisè sentit de tenim els barcelonistes i que ens fa dir coses com: “Avui patirem” o “Avui perdrem”. Doncs això... Que no veia les coses clares. El resum dels minuts de la primera part seria:
- Minut 15 => ai...
- Minut 30 => ai, ai...
- Minut 45 => ai, ai, ai...

La segona part, però, va començar bé i al minut u els vam tornar la moneda i vam empatar el partir. Ibra-gol va ser l’heroi. Llavors aquell sisè sentit va començar a capgirar-se i aquells ai, ai, ai van transformar-se en som-hi Barça! Però el partit poc a poc es va anar apagant... I ja quan el Rubin ens va marcar el segon, vaig fer allò que de vegades em deien els professor a l’escola “recoja sus bártulos i marche de clase”. És a dir, que traduït en argot de bar i futbol, vaig recollir tot el que tenia a sobre la taula i vaig tocar el dos del bar. Enfadat, tenint molt clar, pel sisè sentit, que això ja no ho remuntàvem ni apel·lant a la Moreneta ni a les aromes de Montserrat, ni que hagués vingut el mateix Juanito ni ens hagués deixat una mica del seu esperit.

En definitiva, que espero que això sigui només un accident, una relliscada, i el Barça, sàpiga retrobar el camí i no ensopegar més amb les pedres que solen haver-hi.

EN POSITIU.
Ibrahimovic, que segueix en ratxa golejadora.

Malgrat tot, seguim líders.

EN NEGATIU.
Messi. No sé si és que està estressat o què li passa, però no li surt res, pobre! Els argentins l’han desmoralitzat per complert i li han fet creure que és una sola de sabata jugant a futbol. Messi, no hi vagis més allà!

La lesió d’Alves, que en té per tres setmanes. Ja només faltava sentir això!

En conclusió, esperem que la derrota d’avui sigui només un accident, com diuen molts.

18 comentaris:

neus ha dit...

No està fi aquest Barça... i saps com ho noto? per la veu d'en Puyal. Els partits de champions sempre m'enganxen al bus anant cap a casa, no veig mai la primera part i quasi que sé si guanyarem o no depenent del to de veu del gran Puyal... i últimament no transmet els partits amb gens d'alegria i sí amb molt d'orgull, just com el joc del Barça.
Esperem que la cosa millori.
Per cert... Tito era a la banqueta, o sigui que... teoria tombada.

Assumpta ha dit...

Igual... igual que tu abans del partit hagués apostat per un 4-0 ben bé...
Però quan ells van marcar jo vaig seguir pensant que no passava res, que abans d'un quart d'hora ja hauríem empatat... Llavors, enlloc d'un 4-0 hagués apostat pel 4-1.

A la mitja part ja apostava només pel 2-1.

Quan Ibra va marcar ho vaig anar a cridar a cal XeXu, tota contenta, i tornava a apostar pel 4-1... a veure si amb 40 minuts no en podríem fer 3?

Doncs no... varem perdre.

Cas Messi: Estic molt, molt, molt, molt enfadada. Aquest noi es perd partits del club que el paga, el Barça, per anar a suar la samarreta a Argentina i allí el desmoralitzen i torna fet una piltrafa... Recolzo la teva proposta: Que no hi vagi més.

Tu que tens feixbuc, obre un grup "Si a Argentina no volen a Messi, millor per nosaltres, Messi, queda't i de passada aprèn català que ja aniria sent hora"

Aaaaagggghhrgggh!! Estic empipada!!

Alba ha dit...

Una sorpresa en majúscula. Esperem que aquesta derrota sigui un toc d'atenció per no cuare en la relaxació. La veritat es que seguim depenen de nosaltres mateixos per ser primers de grup, aicò si, s'haurà de guanyar a Rusia i Ucraina. Res no es imposible.
Salutacions

Jordi ha dit...

Elur: sí, sí, teoria tombada! Això vaig pensar ahir! jejejeje
Per la veu d'en Puyal? Ostres, aquesta sí que és bona!

Assumpta: Finalment els grans pronòstics van anar pel terra... jejeje
Hauríem de començar a fer la campanya una mica més mediàtica... ja en som dos! Quan tingui un moment intentaré crear el grup... jejeje

Alba: sí, sí, el millor de tot és que encara depenent de nosaltres mateixos. La lectura positiva!

Assumpta ha dit...

Si el crees m'ho dius que ho passaré a gent que conec que també en tenen jejeje :-)

òscar ha dit...

patacada majúscula que, per sort meva, no vaig presenciar ja que no teniem cangur.

seguim líders, jo vaig guanyar 14,80 (venda del seient lliure) i no vaig passar-ho malament. si és que no estamos tan mal ...

kika ha dit...

molt bon resum.. sobretot l'us dels ai's m'ha agradat molt :-)

ara be, tot i que hi havia moltes raons per a llençar la tovallola en el 1-2, n'hi havia una per a no llençar-la: el gol d'iniesta a l'últim minut el maig passat!

Alex. ha dit...

Tot s'arreglarà, faré un conjur amb la Bruixa Lola pel pròxim partit.

La Frase del dia: Només veient el cotxet, ja és com si veies a la mare-esteban i a la nena-esteban; en aquest país no ens en sortirem mai!!!

Jo també sóc soci del Club Super3!!

Albert ha dit...

Jo vaig ser prudent perquè sabia que aquest equip no seria fàcil per poc renom que tingués. Vaig apostar per una victòria culer ajustada (1-0). Al minut 2 ja vaig veure que no l'encertaria, tot i que confiava en la remuntada.

A aquest Barça li falten jugadors... sempre juguen els mateixos.
Dubto que el Juanito ens deixi part del seu esperit.
Adéu!

Sergi ha dit...

Doncs després del primer gol, precedit per una jugada del barça que no va acabar dins de miracle, jo no veia les coses magres. El gol va ser un accident, aquest pobre noi no ho tornarà a fer mai més, ahir era el dia.

Ho vaig anar veient magre a mesura que els minuts passaven i veia que no xuten a porta ni que els ho recomani el metge (en Pruna, suposo).

I mira, si que els falta alguna cosa, no estan frescos del tot, els manquen idees. Però segur que tornaran les tarda-vespres de glòria. L'Iniesta comença a estar a punt, en Messi es despertarà qualsevol dia, i vendrem en Márquez. I l'Alves estarà lesionat només tres dies, que aquest paio està fet de ferro colat.

Jordi ha dit...

Òscar: llavors si és majúscula, permetem escriure-ho correctament => PATACADA!
Ets un negociador nat!

Kika: gràcies! sí, sí, però això els culés optimistes, no els pessimistes (entre els que m'incloc per tradició familiar...).

Alex: et veig a la inaguració del canal del diumenge passat, fent xerinola entre els nens! Un gran entre petits!
Sí, era un prototipus d'Esteban.

Albert: és massa curta aquests planter! Tens raó. Falta algú amb garatnies per suplir l'Herny! Robinho? Uff!!

XeXu: jajajaja molt bona aquesta d'en Pruna! Ni per prescripció mèdica, ja ho pots dir!
M'agrada el tema de vendre en Márquez!! Ja fa temps que sobra aquest.

Salvador Macip ha dit...

No us desanimeu... Els culés hem de patir, sinó no té gràcia! ;-)

Jordi ha dit...

SM, sí, amb això tens raó. Però com que la temporada passada (llevat del partit de tornada de semifinals de Champions) va ser un passeig...

Alex. ha dit...

La Frase del Dia. Al Farruquito l'encabeixo com a pare de la "cosa"!!!

...sense acrimònia!!

Assumpta ha dit...

Eh!! Jo també sóc partidària de vendre en Márquez... mai m'ha agradat! En algun lloc ho dec haver dit per escrit (com a prova jeje)

Jordi ha dit...

Alex: ho dius pel tema del cotxe i de conduir?

Assumpta: ja en som tres, doncs! Fa temps que es passeja pels camps en lloc de jugar... La veritat és que no sé què li veu en Pep.

Alex. ha dit...

Sí, estar clar que a la feina perds calés!!!

Soci 4376 del Club Super 3.

Anònim ha dit...

A veure... no sempre es pot guanyar i la gent ja ens ha enganxat la forma de jugar, ja saben a qui s'ha de marcar i els jugadors l'any passat van aguantar brutalment i ara és normal que no hi siguin, en Pep va dir, doncs ja tiraré de cantera i la cantera no és el mateix que un jugador ja rodat i format, un jugador de la lliga d'aquest alt nivell... jo crec que ara els d'adalt s'adonen que es necessitaven més fitxatges, però els veig amb ganes, no veig aquell Barça dels dos últims anys de Deco i de Ronnie, no el veig, els veig amb ganes i humils, a creure amb el Barça i amb en Pep, clar que sí, sort per aquesta nit oi??