dimecres, 7 d’octubre del 2009

El gran dilema.

Em trobo amb el dilema més gran que qualsevol aficionat als esports es pugui trobar. Us en faré cinc cèntims sense dir noms (primer) per poder-vos fer una idea. Jo sóc d’un equip. D’uns colors. I per tant, jo sempre vull que guanyi aquest equip i sóc fidel a aquest colors. Fins aquí suposo que tot és correcte. Ara bé, aquest equip fitxa a una persona que els ha de portar a l’estrellat. En principi, diuen que suposadament és el millor del món. El problema arriba quan aquesta nova incorporació, no la puc veure ni en pintura. Què he de fer, doncs? Jo vull que guanyi el meu equip, els meus colors, però esportivament parlant (mai li desitjarem el mal a ningú) desitjo de tot cor que aquesta nova incorporació no guanyi res de res. No sé si m’he explicat. Vist així és una mica incongruent tot plegat, no?

Ara anem a posar noms. Jo sóc d’un equip: Ferrari. D’uns colors: el vermell. I per tant, jo sempre vull que guanyi aquest equip (Ferrari) i sóc fidel a aquests colors (vermell). Ara bé, aquest equip (Ferrari) fitxa a una persona (Fernandu Alonsu) que els ha de portar a l’estrellat. En principi, diuen que suposadament és el millor del món. El problema arriba quan aquesta nova incorporació (l’Alonsu), no la puc veure ni en pintura.

Una vegada centrats en el tema, no sé que he de fer. És tanta la ràbia que li tinc a l’innombrable (ja no el citaré més, i si us fixeu innombrable ho he escrit amb i minúscula) que només sentir anomenar el seu nom ja tinc urticària per tot el cos (i no em grato perquè el metge que m’ha tractat m’ha dit que tot és psicològic, paraules textuals: “Todo está en tu cabesa, respira y cuenta hasta tres, boludo!”). És més, durant aquestes temporades passades, vaig arribar al punt que, sinó guanyava Ferrari, anava a favor dels altres disset corredors per tal que no guanyés ni a les cartes.

I és que heu vist alguna vegada un esportista espanyol que generi tanta polèmica? I tinc entès que no és només per terres catalanes, que consti! De fet, qui no recorda les gestes de Miguel Indurain i com tothom estava amb ell? I no és perquè sigui del Madrid, ans al contrari. I no és perquè sigui Asturià, Déu me’n lliuri (si fos madrileny fins al moll de l’ós, potser encara li trobaria una explicació). Crec que és tot ell, la seva persona, la seva supèrbia, la seva manera de fer.

Total, que tinc un dilema. Què puc fer, doctor?

21 comentaris:

Clidice ha dit...

no ho sé, però si trobes remei passa'l que jo sóc ferrarista de tota la vida i ara estic com òrfena d'equip :( aiiii li tinc tanta ràbia com tu a l'innombrable :(

pati di fusa ha dit...

ai, quin susto, jordi! per un moment em pensava que parlaves del barça, i jo: "com pot ser que hi tingui algú odiós, allà, si són uns xavals tan majos i eixerits"?

ara ja t'entenc millor. bé, o no. perquè... (ara ve el meu lelisme automobilístic integral): quina mena de sentiments s'amaguen a l'hora de ser d'una marca de cotxes?

per què no et fas de motos i del valentino? és simpàtic i menja nutella. ;)

neus ha dit...

aisssssssss... em sumo als 'dilemistes'... estic per borrar-me de la F1!! però sempre ens quedarà Massa! almenys la temporada vinent... no?

aaaaaaaaagh...

l'altra opció que tinc, és tal com he fet aquest any, animar l'equip del meu admirat i no menys estimat Rubinho.

òscar ha dit...

Pateixo un patologia idèntica a la teva, amic Jordi, però en el meu cas la teràpia a seguir ha estat més expeditiva.

1) M'he preguntat a mi mateix com si fos una tercera persona (hi ha cops que això de preguntar-me alguna cosa ho faig, eh!): què et pesa més, Òscar, l'odi visceral que sents pel marit de la cantant del somni de Morfeu o la simpatia per una marca italiana de cotxes?

2) He tardat una micromilèsima de segon en respondr'm

3) I m'he dit: D'aquí a Burkina Faso (que no te circuit de F1) que em pesa més l'odi visceral cap aquest paio que la devoció per quelcom italià que són, fet i fet, els meus favorits en qualsevol cosa.

4) M'he fet de McLaren que algun mecànic italià tindran, oi?

Alex. ha dit...

...un Parenostre pels errats de comptes!!!

Assumpta ha dit...

Jajajajaja saps que he pensat?

"Jo sóc d’un equip: El Barça. D’uns colors: blaugranes. I per tant, jo sempre vull que guanyi aquest equip (Barça) i sóc fidel a aquests colors (blaugranes). Ara bé, aquest equip (Barça) fitxa a una persona (Ricky Rubio) que els ha de portar a l’estrellat. En principi, diuen que suposadament és el millor del món. El problema arriba quan aquesta nova incorporació (Ricky Rubio), no la puc veure ni en pintura (perquè és perico, perquè és un xuleta i només vol jugar aquí per servir-se de nosaltres com a trampolí per a l'NBA)".


Bé, evidentment, el cas no és el mateix jajaja... Jo al pobre xiquet no li tinc massa carinyu però d'odi visceral tampoc... així que espero que porti molts triomfs al Barça... però és que és tant... perico.

Ara bé, el que no pensava mai és que parlessis de cotxes jejeje

Albert ha dit...

Està clar, has d'anar única i exclusivament amb Felipe Massa i tot solucionat.

Ben fet, amb un merengue no s'hi ha d'anar mai (encara que tu no el suportis per altres motius)jeje.

Adéu!

Sergi ha dit...

Anava a deixar un comentari que digués només:

Ha arribat el moment de passar-se a les motos.


Però no ho puc deixar així. Les motos no m'atreuen, i la F1 sí. A més, el Lorenzo em cau encara pitjor que el pilot sense coll, i espero que s'espinyi a la propera cursa i guanyi Il dottore. Que no li volem mal a ningú? En aquest sí. I això que és del Barça...

Però centrem-nos. Tinc exactament el mateix problema que tu, el mateix. Ferrari és el meu equip i el vermell el meu color. No és que sigui un súper fan, eh, i em va a temporades, però Il cavallino rampante sempre ha de guanyar. Sempre havia temut que l'Alonso acabaria a Ferrari, l'equip necessita un líder i Raikkonen... bé, és Raikkonen, pobret. I qui hi ha prou detestable actualment a la F1 per ser un líder? Alonso. Bé, i Hamilton, no fotem.

Haurien de fitxar Button, home. Però no, han de fitxar el desgraciat de l'Alonso. A veure si té collons de cagar-se en l'equip com sempre va fent amb Renault. La dicotomia mental ja la tenim servida. A qui animar ara? Doncs mira, espero que li costi una mica agafar-ho i que Massa li agafi la davantera i un bon grapat de punts. Diuen que conduir un Ferrari és difícil, més que d'altres cotxes. Si Massa guanya punts al principi, serà el líder de l'any que ve, i un any el tindrem ja arreglat. Després d'això, tornem a parlar, d'acord? Ja li farem algun boicot.



Que malament em cau, dioooooooooos!!!!

Anònim ha dit...

Jordi,

Ets digne de la teva mare.

NO PUC VEURE al Fernandu Alonsu

Mama

Jordi ha dit...

Clidice: benvinguda al club anti-això. Jo no sé què tindrà, però fa mania!

Pati di fusa: del Barça mai parlaria jo malament! Per qui m'has pres? ;-)
Les motos no són el meu fort, i la nutella, tampoc! En això de les motos, sou de pilots i no d'escudeires? Crec que la Fórmula 1 va al revés...

Elur: Sí, sí, força Massa!! Llavors ja tindríem a l'Alonsito plorant perquè tothom li fa el buit! aaaaaaagh!!

Òscar: jajajaja A mi els color em pesen molt i suposo que seguiré sent de Ferrari primer (Massa), i després de tots menys de l'Alonsu. I si perd Ferrari, no passa res, un altre anys serà!

Alex: Amén!

Assumpta: al Ricky ja l'estimem només signar! És un tros de jugador! Home Assumpta, com t'ho pots arribar a pensar, això?? jajaja Això de que sigui Perico, mira, algun defecte o altre havia de tenir el xavalet! ;-)

Albert: sí, sí, suposo que serà el que acabaré fent!

XeXu: em passa el mateix que a tu. Les motos, una mica està bé, però molt... Suposo que el fitxatge va de cara a que el Santander hi ha fotut molts calers enmig i això, actualment, no es pot despreciar amb la famosa crisi corrent al costat dil cavallino rampante.
jajaja el comentari final, genial! Força Massa!

Mama: es nota que compartim sang comuna, no?

bajoqueta ha dit...

Ui amb la revolució que hi ha a la fòrmula 1, qualsevol és fidel a cap color ni res.

Si veus que no te'n surts continua amb el futbol que estan una mica més assentats en un equip la majoria :)

Jordi ha dit...

A la fórmula 1 es canvia més d'equip que de jaqueta!! Tens tota la raó! jajaja

Andrea. ha dit...

Jo reconec que la formula 1 m'avorreix molt!!! Ara em titllareu de sacrilega!!!! Però et dóno la raó amb això de innombrable!!!! Quin fàstic de tio!!!!

neus ha dit...

El del Santander, que fa tanta o més ràbia que l'asturià aquest, els va dir si voleu calers l'heu de fitxar a ell. No té més. I tots van perdre el cul.

A mi m'agraden les amotus, molt! i últimament més que la F1, què voleu que hi faci, Il Dottore és il Dottore. Al menys s'avancen i no només és estratègia i rapidesa posant suc i rodes i kers i mandangues.
Enyoro la F1 de Prost i Senna, però taaaaaaaaant!

Jordi ha dit...

Luthien: crec que l'innombrable té una poder d'atracció inhumà. Per bé i per malament, eh!

Elur: Ohh!! I tant, jo era un fanàtic d'aquella fórmula 1. Recordo que m'hi vaig enganxar un bon dia quan era petit que vam llevar-nos d'hora amb els meus pares per anar a no sé on i vaig posar la tele i feien les carreres (imagino que a TVE2 jejejeje) i va costar que em traiessin de davant de la tele!

Toni ha dit...

oblida la F1... encara que entenc que és dificil... jo també sóc ferrarista!!

doncs res!! oblido la F1 per una llarga temporada... bueno... NO!! la seguiré per veure com aquest xiquet em rebenta els ferraris dels nostres cors... i així agafar-li encara més mania!! OSTIA QUIN TIO MÉS INSOPORTABLE!!

sempre ens quedarà les yamahesssss i Il Dottore!!

Anònim ha dit...

Uaaaaaa no saps com t'entenc!!! Si ets de Ferrari de sempre i veus que va i fitxen a qui més ràbia tenies... uf... quan Sants estava ple de semarretes blaves uf m'hi hagués barallat, i ara saps que aquest personatge fitxa per l'equip que sents... no sé si ajudarà a Ferrari que des que van marxar certs puntals no s'ha recuperat... què t'ha dit el doctor? Vettel, han de fitxar Vettel!

Jordi ha dit...

Toni, anava a dir que tots els desgraciats tenen sort, però què cony, ho dic! Tots els desgraciats tenen sort!!

Cesc, bentornat company entre tots nosaltres! El doctor s'ha agafat unes llargues vacances per depressió. No sap com resoldre el problema!!

Toni ha dit...

aiii deumeuuuuu que il dottoreeeee encara ens marxara a ducati!! i em tindre que canviar la yamahaaaaa!!

uueeeeeeeee siiii!!

Jordi ha dit...

A mi les motos... plín! ;-) Jo, els ministrys!

posa per nom Anònim!! ha dit...

i a mi els alonsos... plan!!

si encara montaré un equip amb el ministry per bandera per corre el pròxim any...

que "yo" no necessito "luces" per fer la cursa nocturnaaaa!!

-Jordi... cap on ve la curva??
-A l'esquerra...
-cabrooooo... que són sempre cap a la dreta en aquest país aburgesat!!

"relato oficial del siniestro total del ministry of car"