dissabte, 3 d’octubre del 2009

Partit de càstig.

Ostres tu, quin partit el d’avui!, Espès, pastós, d’aquests difícils d’empassar, que es fa una bola i costa de que passi esòfag avall. He perdut el compte de les vegades que he mirat el rellotge a la segona part. Avui no n’han donat una a dretes (pels dretans) o esquerres (pels esquerrans). Com vulgueu. En poques paraules, que avui la màquina de fer futbol s’ha quedat a casa i s’han hagut de posar el mono de treball.

Mirat de (molt) lluny, hi ha hagut moments que m’ha recordat una mica aquells últims partits de la era Rijkaard en que no sabien ni per on navegaven, ni on estava el nord, on rifar les pilotes estava a l’ordre del dia i on aconseguir trenar una jugada costava Déu i ajuda. I a més a més veies de tant en tant aquella cara de desesperació que feien els jugadors com dient: “Si és que no surt res avui!”.

Finalment, però, s’ha guanyat. Amb penes i treballs, suors i llàgrimes i amb empentes i rodolons, però s’ha guanyat, que és el que interessa. Els culés hem passat el nostre partit de càstig on no s’ha vist per enlloc aquell futbol meravellós i d’una altra galàxia al que ens tenen acostumats. Però els hi perdonem, no?

Avui tot el mèrit el té el un noi de la cantera, format a la masia, petit, rialler, hàbil amb la pilota als peus, menut... No, companys, no és en Messi, sinó en Pedrooooooo! Quin golàs que ha marcat el de Tenerife! Per emmarcar! De fet crec que em compraré un quadre d’aquests digitals al Fotoprix que tant estan de moda i m’hi descarregaré el gol per anar-lo veient cada dia. Aquest noi creix a passos de gegant! No hi ha moments que per la manera de jugar us recorda al Messi?

En l’aspecte culinari, només afegir un petit apunt: he canviat els cacauets rancis de l’altre dia per un plat de patates braves. Segurament repetiré experiència. M’agrada més!

P.D.: no em pregunteu pel penal del Márquez, que no l’he vist... ;-) Ara, que el que sí que he vist ha estat el que li han fet al Messi a la primera part. De llibre!!

P.D2: Yo aún me RIO (a bon entenedor, poques paraules són suficients).

P.D.3: En bàsquet, ja tenim un altre títol al sac! Felicitats, campions! Aquest any ens donaran moltes alegries. Des d’aquí ja us puc avançar que aquesta temporada alcem la copa d’Europa!

EN POSITIU.
El meu Pedrooooooo. O el Pedrooooooo de tots, ja! A aquestes alçades és patrimoni del Barça i cada dia que passa està més assentat al primer equip. El golàs d’avui ho certifica. De fet, és l’únic jugador del planter que ha marcat a les quatre competicions que ha disputat l’equip.

Malgrat el joc, els tres punts que fan que ja haguem sumat divuit de divuit. No està gens malament, no?

EN NEGATIU.
El joc, evidentment, que en certs moments feia desesperar.

Si dic que en Sergio B ha fet un partit desastrós, no sé si em quedaria curt i tot...

Ummm... després de molt reflexionar, no inclouré a l’Ibrahimovic en aquest apartat.

REFLEXIÓ PUNYETERA.
A veure si el que en sabrà de futbol serà el Tito Vilanova? Avui, primer partit de sanció i el Barça ha jugat fatal!

11 comentaris:

Albert ha dit...

No s'ha de dir que t'ha recordat al Barça de Rijkaard perquè amb l'holandès,quan jugàvem bé guanyàvem, però sinó perdíem i avui hem guanyat jugant malament. Així que el correcte és dir "hem jugat com el Madrid". Però els hi perdonem, és clar.

A mi Pedro no em recorda a ningú. És un tipus d'extrem que no tenim des de Giuly però a part d'això... és únic!
Al camp amb la ràdio posada per escoltar el bàsquet. No es posen mai d'acord amb els horaris.
Menys mal que hem guanyat.

Ibrahimovic no ha brillat, però la resta de l'equip tampoc.
Jaja, tots sabem que el Tito és la mà dreta de Pep, així que és normal que ens costés més.
Adéu!

Assumpta ha dit...

Jo tan sols he pogut escoltar els tres minuts de temps afegit. I no és broma... Hem anat a la Jornada Castellera!!! Uaaaau!!! i, quan encara no s'havia acabat (llàstima!!) hem hagut de marxar pitant perque haviem d'anar a la Parròquia que hi havia una Missa molt important que em feia molta, molta il·lusió (per un mossèn que m'estimo molt)

Quan ha acabat la Missa he engegat el mòbil i he vist un sms de ma germana (sempre ens informem l'una a l'altre quan una de les dues s'ha de pedre un partit) que em deia que guanyavem 1-0 gol de Pedro.

En definitiva. Arribem a casa (amb un mal de peus que em moro!!) i posem la ràdio, la truquem a ella i sento "tres minuts de descompte" (que no sé perquè li diuen "descompte", perquè llavors la segona part hagués durat 42 minuts)

CONCLUSIÓ: Si jo no puc escoltar o veure el partit, els nois ho noten. Els hi falta el meu escalf, el meu poder mental, la meva energia positiva. M'enyoraven.

NOTA CULINÀRIA: Home!!! On hi hagi un bon plat de braves que s'apartin els cacauets rancis!!

FORÇA BARÇA!!

Assumpta ha dit...

Ah!! ja deia jo que m'havia quedat curt jejeje... m'he oblidat de dir que "Yo también me RIO" :-))

Sergi ha dit...

Jo el qualificaria de partit poc inspirat, ja que no hi ha hagut joc d'atac de la qualitat que ens tenen acostumats, però el gol de Pedro, una joia, això sí, un golàs de crack.

Ara bé, penso que també han fet coses bé, la victòria no ha perillat en cap moment, i no era perquè l'Almeria no ho provés, però el Barça estava fort darrere i tenia la pilota. És un equip guanyador i es nota, fins i tot quan no tenen el dia els de davant.

Per cert, també s'han vist alguns detallets de tècnica que eren de caure la bava...

Uri ha dit...

El temut 2n any fa estralls en el Sergio (ja no porta la B), però l'Alves està en una ratxa de fer unes passades mooooooolt imprecises.

Sílvia ha dit...

Hola Jordi!
Pedro recorda Messi? Mmm encara està lluny. Però aquest noi té fam i arribarà lluny.
Ibrahimovic no va jugar malament...el que passa és que ahir Messi va estar apagadot i Xavi i Iniesta molts marcats. No li van arribar pilotes.
Mira, potser tens raó amb en "Tito". Vés per on!
salutacions
sílvia

Eloy ha dit...

El pitjor de tot va ser l'Hugo Sánchez. Quin tipus més desagradable en totes les seves cisites al Camp Nou quan encara jugava...
Aquest any tornarem a guanyar la Lliga. Si jugant tan malament, guanyem, ningú no ens podrà aturar.

Jordi ha dit...

Albert: ostres, què malament sona hem jugat com el Madrid... jejeje

Assumpta: tranquil·la, perquè t'has estalviat molts patiments i mirades de rellotge... Res d'especial!! El proper dia a mirar el partit perquè un altre partit així no el vull veure més!!

XeXu: jo, culé dels patidors de tota la vida, veia l'empat de l'Almeria molt aprop, de veritat!

Uri: El Sergio no ha començat com l'any passat, no! Ahir el partit va ser desastrós. I amb això de l'Alves també tens raó! Semblava que ahir mai havien jugats junts cap dels jugadors que hi havia sobre el camp.

Silvia: em recorda Messi en segons quins moviments i com els dos són baixets i petits...
Tinc molta por si tinc raó amb això del Tito Vilanova. Desmimtifiquem en Guardiola??

Eloy: sí que és ferragós l'Hugo Sánchez. Sempre que el veig me'n recordo de la remenada de carn d'olla que es va fer aquí al Camp Nou!

òscar ha dit...

els càstigs (i el partit ho va ser) que acaben amb tres punts al sarró, amb el barça de bàsquet guanyant al madriz i, l'endemà, amb els blancs perdent a sevilla són uns càstigs ... divins!!!

Jordi ha dit...

Benvinguts aquests càstigs que després d'estar cara la paret durant quinze minuts, et perdonaven amb una piruleta i una bossa de quicos! Benvinguts!

Alba ha dit...

Bueno, la veritat es que no sempre es pot jugar bé. Els marcatges individuals a Xavi i Iniesta han tingut una part. Guardiola ja ha pres nota i apunts dels aspectes a millorar quan el rival planteja aquest sistema tan defensiu.
Salutacions