divendres, 22 de gener del 2010

Comunicat de la Banyera respecte als drets d’autor de l’SGAE.

Lectors i lectores de la Banyera. Després de la polèmica sorgida els darrers dies als mitjans de comunicació arran del polèmic cànon que la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) vol fer pagar a les perruqueries per escoltar la ràdio mentre feinegen cosa que fa que indirectament se’n beneficiïn els clients (em pregunto que si els posen taps a les orelles mentre els tallen els cabells l’impost s’ha de pagar igual), a un centre geriàtric perquè els avis veuen la televisió i a un concert benèfic on el playback estava a l’ordre del dia, la Banyera es veu amb l’obligació de saltar a la palestra per fer saber que com aquest bloc no es considera una perruqueria ni un centre geriàtric ni fa playbacks (bé, només quan em dutxo), ni poso la ràdio mentre escric els articles (no em podria concentrar) ni encara menys poso la televisió, la lectura d’aquest bloc és exempt de qualsevol cànon directe o indirecte que us vulguin aplicar.

La Banyera, un bloc plural, obert a tothom i sense afany de lucre resta a la vostre disposició per respondre qualsevol tipus de pregunta (per les personals em guardo el recurs del no sap/no contesta).

Això sí, sempre podeu fer aportacions solidàries i desinteressades al meu compte corrent de “La Caixa”-parlem?, que us estaré eternament agraït (i més en temps de crisi).

16 comentaris:

kika ha dit...

uff! menys mal! ja patia jo! :-)

sànset i utnoa ha dit...

Si em fessin pagar un cànon per llegir el teu bloc intentaria colar aquella de "i si ho faig amb un ull tancat, pagaré la meitat, no?".

Sé que la broma ha estat pèssima. M'excusaré dient que encara no són les 9 del matí i que, degut a aquest fet, les poques neurones que encara conservo estan en un profund estat de somnolència.

*Sànset*

Jordi ha dit...

Kika: tot salvat!! Han estat dures les converses...

Sànset: jajaja bona, bona! Home, suposo que sí, no? Ja farem arribar la teva pregunta a l'SGAE, a veure que diu. Ah!! I si també serveix amb les orelles.

Alexandria's Rose ha dit...

Una apreciació:

On dius "Després de la polèmica sorgida els darrers dies als mitjans de comunicació arran del polèmic cànon que la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) vol fer pagar a les perruqueries per escoltar la ràdio...", no és que la SGAE vulgui fer pagar, sino que la llei així ho diu des de fa molts anys. Per desgràcia, hi ha coses invisibles fins que no surten als mitjans de comunicació.

Salut!!

òscar ha dit...

Si s'ha d'abonar alguna quantitat (en un futur) per entrar a la Banyera; s'abona i puntu.

Hi ha banys que no tenen preu.

sànset i utnoa ha dit...

Sí, clar, amb les orelles també ha de servir.
Ara, jo, ja que dius que escriuràs a la SGAE per preguntar la ximpleria matinera que he soltat. Pregunta, ja posats, el que passa si tens un percentatge de deficiència auditiva. Suposo que t'hauran de descomptar el tant per cent del total, dic jo.

(estem igual d'inspirats a les 8 que a les 3...)

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

pensa a tallar els altaveus per si entres en un blog que porta música incorporada, i sobretot vigila quant cantis a la dutxa....qui t'escolti podria haver de pagar algun cànon...

Clidice ha dit...

n'hi ha que han posat un "sapillu", jo estip per posar un platet :P ei, si cal em fas una subscripció, fas descomptes per mesos? ;)

Sergi ha dit...

De veritat que volen cobrar cànon per aquestes coses? Ostres no ho sabia. Aquesta gent van de mal en pitjor, a la presó els haurien de posar tots per lladres.

neus ha dit...

Arribarà un dia en què sortint de la dutxa, o de la banyera, ens trobarem un capull... uis perdó, un 'senyor' d'aquests parant la mà perquè haurem cantat l'últim hit de manolo escobar, per dir-ne algun... que jo si canto a la dutxa canto Leonard Cohen, vès. Per aquest també em cobraran o què?

Tot pot ser que ens cobrin per anar tararejant qualsevol cançoneta un matí tot anant a treballar amb aquella alegria...

Estic amb l'Òscar, si s'ha de pagar per banyar-se a casa teva, es paga i puntu.

Albert ha dit...

Molt original aquesta crítica. Bé, si dius que aquest bloc queda exempt d'aquests cànons, no hi haurà problema en deixar comentaris en els propers escrits.
Adéu!

Assumpta ha dit...

T'he fet un ingrés al teu compte de "La Caixa, parlem?", per si un cas... jejeje

bajoqueta ha dit...

Ui si fas pagar jo marxo que estic arruïnada jajajaja.

És indignant per pagar per tantes coses, a casa estem a punt de tirar la tele no sigue cas que ens vinguen a buscar també :)

Jordi ha dit...

Alexandrias's Rose: sí, sí, ho cobren perquè hi ha una llei darrera. Però de vegades van massa lluny. Crec que volen filar massa prim.

Òscar: aquest són banys turcs!

Sànset: em fa l'efecte, company, que les manques auditives no faran abaratir l'impost...

garbi24: merda! Això de la dutxa no ho havia contemplat. És playback!

Clidice: descompte no, estem que ho regalem! Com al mercat!

XeXu: si no van engarjolar al Millet...

Elur: Home, si pel Bernado aquell de la platja de la Barceloneta ja cobren... Serien una mena de cobradors del frac, no?
Gràcies amiga! El puntu és el que més m'agrada.

Albert: són tots de franc, no pateixis! Merci!

Assumpta: Gràcies!! En breu rebràs aquest article a casa dedicat per tota la redacció banyerística. O sigui, servidor! Bé, millor t'ho envio per mail que ja saps que a Correus desapareixen coses...

Bajoqueta: quan tiris la tele, avisa on ho fas, sobretot si és de pantalla plana!

Assumpta ha dit...

Jordiiiiiii!!! Que el Barça va guanyar 0-3 al camp del Valladolid!! Enyoro la teva ressenya :-))

Jordi ha dit...

Assumpta, ja ho sé, ja! Vaig veure el partit, que va ser un pim-pam, però no em va donar temps de fer la crònica. No estava per casa!