dimecres, 24 de febrer del 2010

Sant Ibrahimovic.

Infidels pecadors tots aquells que no creien en l’Ibrahimovic (m’incloc), aquells que van arribar a dubtar d’ell (m’incloc), aquells que quan les coses anaven maldades el criticaven (passopalabra i no m’incloc), aquells que els va faltar temps d’omplir-se la boca amb el nom d’Eto’o, aquells que pensaven que la millor solució seria vendre el Suec a final de temporada. Tots aquells que ara estan amagats, a les cavernes, que han davallat als inferns per no haver de tornar a escoltar que tot el que havien cregut, dubtat, criticat, omplert la boca i pensat, tots aquells, rendiu-vos al seu olfacte golejador, a la seva capacitat de marcar, a la seva qualitat, a les seves botes, als seus peus, al seu nas, a la seva alçada... Perquè ahir, sinó hagués estat per ell, haguéssim afrontat el partit de tornada amb l’obligació de remuntar l’eliminatòria.

Ara, diguem noooo!! (com deia el Raimon, sinó m’equivoco, en una cançó) No, no i no. No em va agradar el Barça ahir. Quin partit més lleig. Bé és cert que el resultat no és dolent, ans al contrari. L’Stuttgart ha d’anar a marcar al Camp Nou si vol passar l’eliminatòria i això, sens dubte, ens afavorirà. Però bé, això no treu que, com he dit abans, el partit d’ahir no m’agradés gens ni mica. No vam jugar bé. De fet, m’atreviria a dir, si m’ho permeteu, que l’equip contrari ens va donar un bany a la primera part. Cert és que la segona va ser nostra, però un equip com el Barça ha de dominar les dues, o si més no, donar la sensació de que té el partit més o menys controlat. Home, que el Hleb i la seva banda no ens pot fer un vestit amb botons, solapa i butxaques! No fotem, que aquest és (o era?) nostre!

Ara, tothom tranquil. Mireu això: Què me’n dieu, eh? Si el Profeta ho sap, no ens cal patir. Tot solucionat! Avui, dormiré bé...

PREGUNTA.
No us va recordar molt aquest partit al partit d’anada dels vuitens de final de l’any passat contra el Lyo on vam poder rebre’n tres (com ahir) i vam marxar amb un 1-1? Vides paral·leles? Nova Champions?

21 comentaris:

neus ha dit...

Aviam aniré per parts.
El profeta Pep ja ho va dir fa dies això i no veig pas que hagi canviat gaire res, la confiança però encara la té tota.

No hi va haver cap jugador que estigués fi tret de Valdés. Algus van estar millor que altres, però el mig camp i la davantera fotien pena. Ni el meu estimadíssim Iniesta va estar fi, pobric.

Demano, si-us-plau, que pel pròxim partit en Messi es quedi a la banqueta i en Milito de titula in-dis-cu-ti-ble, gràcies.
Ahir en Tití quantes pilotes va tocar? 5, 6? clar que en Márquez va tocar les de tothom (això ho vaig escriure al twitter abans de que s'acabés el partit). I mira que són dels 'meus', è?!
Enyoro terriblement l'Alves i en Keiteeee!

Ahir en Pep hauria d'haver canviat en Messi per en Pedro, alemnys a la segona part, o per en Bojan.

No he dubtat mai de l'Ibra, si de cas m'hi he emprenyat i prou. Però sí, reconeixeré que enyoro l'Eto'o, no tenim cap davanter emprenyador com ell allà davant.

I en Hleb... úf, que no torni, si-us-plau, que no torni!

Resposta: no recordo el partit contra el Lió, l'any passat només veia segones parts de la Champions, però ahir a la ràdio i per internet tothom hi trobava paral·lelismes.

pd.-ja ho saps no que s'ha obert el cas Platinato?
http://www.elmundo.es/elmundodeporte/2010/02/23/elcortadordecesped/1266962988.html

neus ha dit...

ai, perdó...

Bon dia!!!

òscar ha dit...

Va ser un calc del partit de Lió i, això, pot excusar-nos pensant que bé està el que malament comença però crec que si la primera part d'hir es repeteix sovint acabarem més pensits que un full d'enciam.

Dit això: confiança cega en Pep i en Ibra que a mi m'agrada més que Etoo.

Alba ha dit...

Quin partit tan dolent; si Guardiola ho sap, perquè no hio arregla, crec que els patidos cules tampoc ens mereixem més patiment del compte. Del partit d'Alemania només es salva el gol d'Ibrahimovic i que deixa una mica millor encarada la eliminatoria. De totes formes, caldrà lluitar de valent al Camp Nou per estar a quarts.
Salutacions

sànset i utnoa ha dit...

A mi tampoc em va agradar gens el partit. I sort que en vam tenir de poder treure alguna cosa positiva d’Alemanya.

Sí, em va recordar a Lió. Tant de bo fos un paral•lelisme.

Per cert, es veu que el Hleb aquest té sang. Vaig estar un any sencer pensant que tenia orxata...

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Ostres, quin partit... uffff no em podia creure que fos el Barça... aquelles passades enrere, aquell joc sense cap profunditat.

Però bé... fins i tots els més grans (i els grandiosos: que només n'hi ha UN i és el NOSTRE Barça) tenen dret a patir petits "batxes"... En aquest cas, el millor va ser el resultat.

En quant al partit de Lio, jo no tinc memòria històrica futbolera (ves, cadascú té la memòria que té... jo recordo tot el que dieu als posts i comentaris, però no recordo el joc del Barça a cada partit) :-PP

Jordi ha dit...

Elur: Ostres, avui t'has esplaiat!
Estic d'acord amb el que dius. Ningú va fer un bon partit tret de Valdés que en va treure un parell molt bones. Ni Ibra, com tu dius. I això del Messi és per fer-s'ho mirar. Crec que troba (molt) a faltar l'Alves, perquè llavors el defensor d'aquella banda ha d'estar pendent de més gent i ell pot jugar amb més llibertat.
Platinato era el darrer que em faltava per sentir. Em tatuaré aquesta paraula al braç per no oblidar-me-la mai!
Aquest Bon dia! final del segon comentari ha estat estil Jaume Creixell!! jajaja Aquell de "I si no me la tallo i em faig monja! Bon Nadal!"

Òscar: hi havia un programa que es deia "Confiança cega", no? Doncs això, que tota, tota i tota!

Alba: els que estem acostumats a patir ja no ens ve d'aquí, però és clar, el cor ho agraeix! ;-) I lluitarem, no ho dubtis!!

Sànset: si és un paral·lelisme, que es preparin a Madrid que alçarem la copa allà!
jajaja Hleb té cervesa, no orxata! (ni sang)

Assumpta ha dit...

I jo :-(

Jordi ha dit...

Assumpta: ens hem solapat!! Mentre jo escrivia, tu has publicat, amb la qual cosa no ha refrescat la pàgina... en fi, ja saps de què et parlo, no?
Tant de bo els sotracs que patim siguin com aquests. De fet, és exactament igual que el de l'any passat. Així que no s'ha de patir. A part, l'1-1 ja ens classifica sense jugar, no?
Allò de Lio és més que res pel que va passar, que el contrari n'hagués pogut fer tres a la primera part perquè el Barça va jugar malament i finalment es va donar el mateix resultat. Vides paral·leles!

Assumpta ha dit...

Ai, m'ha fet gràcia això de "refrescar la pàgina" jeje no sabia que es deia així :-))

L'any passat també varem tenir una baixada d'aquestes, que va ser quan van començar amb els cagòmetros i burrades així... però al final demostrarem que som els millors!! :-))

Sergi ha dit...

Un partit força lamentable ahir, certament. L'equip no em va agradar, però tot s'ha de dir que l'Stuttgart va sortir amb ganes. A la primera part no ens van deixar fer res. A la segona vam reaccionar, sobretot pel cansament de l'altre equip, però un cop fet l'empat, el partit es va acabar, i això ho odio. El Barça es va limitar a fer rondos com un equip que no aspira a res, a tenir la pilota i a no jugar. Si generalment ens meravellem del joc del nostre equip, també cal reconèixer que ahir ni Barça ni res de res.

Em fa gràcia la foto que has posat. L'Ibra sembla el més baix de tots, fa riure. I això que està envoltat dels més alts de l'equip, però si estigués dret es veuria que encara els treu un trosset.

No recordo el partit contra el Lyon, de l'any passat, no solc recordar aquestes coses fins que no en veig imatges. Però ahir ho comentaven a la tele també.

I un darrer comentari. Vaig veure el partit per TVE, amb els seus comentaristes. Em van entrar ganes de matar. Són odiosos. Vinga a dir que volien que els tres equips espanyols passessin, però se'ls veia el llautó tota l'estona. El pitjor va ser quan un jugador de l'Stuttgart no la va passar enrere al porter, perquè si no un del Barça hagués interceptat la pilota. El comentarista va deixar anar un 'menos mal que no lo ha hecho!' que em va emprenyar força.

Garbí24 ha dit...

Varem patir si, però el més bo de tot era comparar avui l'esport i el marca.

Assumpta ha dit...

XeXu, jo poso la tele, trec el so i escolto la ràdio ;-)

kweilan ha dit...

Ja guanyaran aquí. No estic preocupada.

Jordi ha dit...

El primer que ha de fer un equip és ser exigent amb ell mateix. El Barça sap que porta una sèrie de partits per sota del seu nivell, el joc no és tan fluïd però la constància i la perseverància hi són. Si el Barça és capaç de ser autocrític i des de l'humiltat millorar i corretgir errors, no hi ha rival possible que el pugui guanyar.

sànset i utnoa ha dit...

els que semblava que portéssim un parell de cerveses més del compte a sobre érem nosaltres...


*Sànset*

Jordi ha dit...

Assumpta: i tant i tant! Espero que la temporada sigui un calc de l'anterior (llevat de la Copa del Rei, és clar).

XeXu: sembla que ahir amb l'1-1 ja en tinguessin prou, que es conformessin, que aquella gana que tenien temps enrere per aconseguir més i més, ja no la tinguin. Que n'estiguin tips i que fent la mínima ja els hi valgui. Aisss, com en recorda això la darrera èpoc del Rijkaard.
A la foto, l'Ibra deu estar de genolls...
Sí, sí, em va sobtar que ho comentessin als mitjans de comunicació. El comentari el vaig fer quan va acabar el partit sense haver llegit ni escoltat res de res.
El comentaristes de totes les cadenes se'ls veu el llautó. Vam començar escoltant el partit en castellà però a la mitja part vam canviar l'audio al català. Però, uff, quin ensopiment!

garbi24: segons el Marca i l'As hi va haver-hi robatori descarat i a mà armada!

Assumpta: a mi també m'agrada fer-ho, però de vegades si no està sincronitzat arriba abans el so de la ràdio al de la tele i fa molta ràbia!

kweilan: no, si jo tampoc perquè a quarts passarem. Em preocupa el joc de l'equip.

Jordi: estic d'acord amb tu, però tindran aquesta autocrítica? No em queda cap dubte de que el Pep sí que la té i que els posarà a ratlla.

Sànset: al Messi el veia una mica marejadot...

neus ha dit...

Jordi, has d'escoltar al mestre Puyal en aquests casos, quan el Barça juga fora de casa i no hi ha l'opció de posar el seu àudio per la tele retarden l'emissió fins a sincronitzar-la al màxim amb les imatges. A part de que dóna gust escoltar en Ricard Torquemada parlant de futbol.

Messi a la banqueta! (no li tinc pas mania, è? és només perquè així segur que s'espabilarà una mica)

Jordi ha dit...

Elur, sóc més de RAC1. El Puyal el trobo antiquat, mira, no sé. I mira que quan era petit l'escoltava, eh! Ho provaré, doncs.

zel ha dit...

Ara us faré enfadar a tots... Ja ho sé...pèrò el profeta em comença a fer emprenyar, que ja no tenim ni "xispa" ni res, que sembla que estem tots predepre...si fins i tot el pobre Alves ha perdut l'alegria de la vida i la sal que tenia, tots estan seriosos, sembla que facin penitència, cony,darrerament em venen al cap neures i ganes de sacsejar algúuuuuuuuuuuuuuuuuuÚ! Gurú, espavila't i un xic de samba!

Jordi ha dit...

Zel, la samba és bona al Camp Nou. Digues que sí! No ens enfadem pas! Vull imaginar que el Barça està en el mateix sotrac de la temporada passada. Deixem un o dos partits més a veure què passa. De totes maneres crec que dissabte, golejada!