dimecres, 10 de març del 2010

Esmorzars i caps de setmana.

L’E ha reaparegut. I l’R2 també. Avui la taula quadrada dels esmorzars estava al complert. L’E ens ha explicat les seves vivències del cap de setmana. Aprofitant una oferta ha estat a Lloret de Mar amb la família. I ja se sap que Lloret de mar és sinònim de guiris a l’estiu i sinònim de IMSERSO a l’hivern. Ell, però, d’IMSERSO res de res, que està gairebé com el Clark Kent. Com que el preu era bastant econòmic, hi va anar a pensió complerta. L’hotel tenia piscina climatitzada i tot, malgrat que ell vol fer-se l’home dient que va banyar-se a la piscina de fora (encara que sabem tots que es mentida), que “tampoco se estaba tan mal”. Ens ha ensenyat una foto feta amb el mòbil de la piscina. “Aparentemente está vacía, pero es que la hecharon cuando yo estaba cruzando la piscina de punta a punta bajo el agua”.

El tema ha seguit derivant en anècdotes viscudes el cap de setmana:
E: Había unas polacas, o rumanas… bueno que no las entendía cuando hablaban. De algún sitio de por ahí. Se ve que estaban celebrando una despedida de soltera, todas vestidas de hawaianas. Todas enormes, eso sí. Había una que medía uno ochenta por uno ochenta.
SERVIDOR: ¿Cómo?
E: Sí, uno ochenta de alto por uno ochenta de ancho. Estábamos en el jacuzzi y cuando entró tuvimos que salir todos. No veas la tía, se zampaba los bikinis de cuatro en cuatro y las croquetas a puñados. Y Coco-loco arriba, coco-loco abajo. No paraba de beber. Fíjate que yo para desayunar me comí un par de huevos fritos, con frankfurts pequeños, panceta, beicon y patatas, que yo les dije que no hacía falta, que no me las pusiera, pero ya, puestos, me las acabé comiendo. Luego a la una, vuelta a comer. Hacía falta? No, pero como había paella me zampé un par de platos llenos hasta arriba, cuatro canelones, tres cuartos de pollo, cuatro helados, un pudding y un plátano. Mi mujer me dijo de ir a tomar un café a la terracita y le dije que yo me iba a caminar un rato, que había que bajarlo todo para abajo. Eso sí, tres días sin cagar, que yo me lo llevaba todo para Barcelona.

Després s’han produït les típiques bromes escatològiques de que amb el que ell hagués tret ni hagués hagut prou per fondre la neu de tota Barcelona, entre d’altres.

Finalment, i com que encara quedava neu apilada als costats de les parets, l’E ha fet la següent proposició “A ver si nos meamos todos un poco ahí en la nieve para que se derrita de una vez!”.

18 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Home per enfrontar-te a 3,24 m2 de rusa o polaca cal menjar i bé, per això l'E es preparava per si lligava. Ara tant com per llevarselo puesto...

Alex. ha dit...

"Eso sí, tres días sin cagar, que yo me lo llevaba todo para Barcelona."

No sé si l'E és en Clark Kent, però, del que no hi ha dubte és que és sincer!!

L'E seria el cinquè pilar de la sèrie Els Joves. Proposa-li anar a Gran Hermano o al Diario de Patricia o a Cuarto Milenio o a las tertulias de La Noria, el que més m'agradaria seria veura'l presentant el Telenoticies Vespre al costat del Ramon Pellicer dient: “A ver si nos meamos todos un poco ahí en la nieve para que se derrita de una vez!”.

...i que presentes el Temps a lo Clark Kent... amb els "gallumbos" per damunt dels pantalons!!!

Clidice ha dit...

Que Clark Kent ni que niño muerto, és Chuck Norris! si ja sabia jo que tenies un mestre! tantes tendències, massa evident! hahahahahaha

Jordi ha dit...

garbi24: malgrat parlar castellà (de tant en tant ho fa en català) ell és molt d'aquí i no desperdicia res. Quan una cosa és seva, és seva!
A la russa/polaca encara estant intentant treure-la del jacuzzi.

Alex: hahaha pobre Pellicer. Jo aposto més per un duet còmica amb ell que per un telenotícies.
Si va al Diario de la Patricia, ho demuntat tot i els fot el programa enlaire.

Clidice: hahaha també l'encabiríem una mica en el McGiver, el gos policía REX i algú de "Los ladrones van a la oficina".

Sergi ha dit...

Quin descans. Saber que l'E ha tornat sa i estalvi (i en forma), em tranquil·litza. Saber que el Lyon acaba de marcar al Bernabeu em tranquil·litza encara més. Ara n'han de fer dos per passar, però no diré blat fins que no sigui al sac i ben lligat, que ja coneixem els merengues...

Jordi ha dit...

XeXu, ja pots dir blat. Estic tri(x2)-tranquil!! Els nervis ja s'han esfumat. Visca l'E i visca la patrie!! Demà l'E segur que en dirà alguna, poso les tres cames al foc i les dues mans...

Assumpta ha dit...

M'alegro moltíssim que hagi aparegut l'E. :-))

Ja vull saber què dirà demà del que ha passat avui jejejjeje

Jordi ha dit...

Assumpta, tindreu notícies, segur! Alguna frase bona dirà!

Alex. ha dit...

Amb frisor esperem les paraules d'en Clark Kent.

Hi ha un "pograma" al canal33 molt interessant, que encara ho seria més de contar amb la col.laboració de l'E... L'Hora del Lector:
L'E hauria de fer cada setmana una crítica literària d'algun catàleg, per exemple, de l'últim catàleg del Media Mark o de l'Ikea o del Carrefour. En Manzano(conductor del "pograma") sabria valorar-ho i l'audiència(inteligent) també!!

...aquí ho deixo!!
...no deixo de frisar!!

Jordi ha dit...

Alex, hahahahaha ostres, saps que és un fanàtic del Media Markt?? Ho té gairebé tot! Aquesta vegada l'has clavat!

Alex. ha dit...

L'E, a més a més de ser una bellíssima persona, és una home fàcil de intuir, i et dic...

...les seves crítiques literàries, al "pograma" d'en Manzano, haurien d'anar acompanyades dels "gallumbos" damunt d'uns pantalons de xandal marca Kelme, aquest fet resaltaria encara més la crítica, quedaria un "pograma" rodó!!!

Assumpta ha dit...

L'hora del lector!! :-))) És un dels programes preferits del meu rei particular :-DDD

Sempre que pot el segueix!... Ara bé, no sé que pensaria si li fessin la crítica d'un catàleg de Media Markt jajaja

Alex. ha dit...

Assumpta, vistos el mitjons de ratlles a colors del Víctor Amela... no hi hauria res a dir a una crítica literària, de l'últim best seller de Media Markt, encabit en un xandal Kelme!!

Assumpta ha dit...

Porta mitjons de ratlles de colors? No sé... jo no ho miro, ho mira en Josep Lluís i si algun dia hi ha algun tema que troba especialment interessant m'avisa i també hi vaig... però no m'hi havia fixat... ara ho faré!! :-))

Alex. ha dit...

Sí, sí, de colorins com la Pipi Calzas Largas... ratlle lo friki, o no!?!? segons com t'ho miris!

Assumpta ha dit...

Jajaja no sé :-)) Jo sóc absolutament anàrquica amb el tema del vestir ;-) suposo que deu cridar l'atenció però si a ell li agrada... :-))

Ara tinc ganes de veure-ho!! (he posat "Víctor Amela mitjons" a Google però no surt) :-)))

Alex. ha dit...

Segurament sigui una tàctica per fer ènfasi en allò que diu!!!

Assumpta ha dit...

Per atraure totes les mirades als seus peus!! jajajaja