dimecres, 2 de juny del 2010

A can Rosell.

Soci dotze mil i cinc-cents i dos números més (que diria el Sr. Bachs). No els poso perquè no me’n recordo, sincerament. Els números mai han estat el meu fort. Bé, al gra! Ahir el departament d’esports de La Banyera va estar a la seu social de Sandro Rosell. Allà hi treballa un amic i vam passar a saludar-lo. De pas ja vam aprofitar per veure el partit de bàsquet del Barça on, sense forçar gaire la màquina, va guanyar a l’Unicaja i es va plantar a la final de la Lliga ACB invicte en el que va de playoff.

Curiosament el dia d’ahir coincidia amb l’entrega de signatures per part dels precandidats i, avisats amb anterioritat per aquest amic, vam quedar-nos a gaudir d’un piscolabis gentilesa de la seu electoralista del soci dotze mil cinc-cents i pico amb un JB amb Coca-cola inclòs. Estaven de celebració, és notava. Tretze mil signatures en són moltes. Parlant amb gent d’allà, però, els vaig comentar que sí, que en són un bon munt, però que si es pensen que ja han guanyat la cagaran. Hi ha debats pel mig que poden acabar de decidir als indecisos. I una altra pregunta que em faig: els vots de la gent que seguiria escollint Laporta, on aniran?

Ara doncs, acabat el tall, comença la veritable carrera electoral. Quatre homes (m’ha sorprès molt que en Benedito arribés a les signatures) i un destí: la presidència del Barça, la fama, l’honor i els diners. Qui guanyarà?

16 comentaris:

gemma ha dit...

jordi, a la camiseta i diu "loca", oi?
entenc la cara del sandro...
visca el barça i la seva presidència!!!

Anònim ha dit...

De tots els candidats, és el que més desconfiança em genera. Ha estat 5 anys fent pre-campanya, d'aquí que hagi obtingut tants suports, a més de comptar amb un pressupost brutal. Ha sortit amb un clar avantatge respecte la resta. Va ser el primer que va plegar al mínim problema. Després hi ha el tema del cas al Brasil. O declaracions on titllava de "fracàs" el model base blaugrana. I el projecte de Grada Jove em sembla un gran error.
En fi, espero, sincerament, que no surti elegit President!

Jordi ha dit...

Gemma: No has vist la L que figuara a la tercera fila i de color vermell. En veritat posa LOCAL. Loca no és quelcom que m'agradi, però bé, què hi farem! Si t'hi fixes el Sandro em mira de reüll per si de cas...

Albert B. i R.: van dir-me que la seva campanya té un pressupost de dos milions i mig d'euros. Una brutalitat! M'ha agradat el teu post d'avui. Et dono la raó amb tot. Sandro no és fruit de la meva devoció, tampoc. De totes maneres, encara no ho tenen guanyat.

Assumpta ha dit...

Jajajaja llegir-te a tu és tenir informació de la campanya de primera mà.

Des d'aquí t'anomeno: REPORTER BLOGOCATOSFÈRIC PER TEMES ELECTORALS BLAUGRANES AMB INFORMACIÓ SOBRE EL TERRENY.

Ja tenim post amb en Jaume, ara amb en Sandro... En vull amb TOTS!! ;-))

Sergi ha dit...

Tu canvies de jaqueta molt fàcilment, no?

Et diré una cosa, has comès un error estratègic. Vas presentar-te davant de Ferrer pelat com un skin, i ara vas a veure en Rosell ja amb pinta més normal. Tenia entès que el que s'entenia amb els Boixos era més aviat en Rosell...

kweilan ha dit...

No en tinc ni idea de qui guanyarà.

zel ha dit...

A mi el Sandrusco no m'agrada gaire, I'm sorry...

Jordi ha dit...

Assumpta: hahaha gràcies, gràcies!! Intentaré que el departament de relacions públiques de la Banyera contacti amb la resta de candidats... ;-)

XeXu: hahaha és veritat, he confòs l'estratègia!! Catxis!!
Es veu que ahir els Boixos rondaven pels voltants de la seu del Rosell. Em van comentar que els van veure abans de que anessin a entregar les signatures al club. Curiòs?

Kweilan: Ni jo, ni jo! Esperem que sigui el millor!

Zel: a mi tampoc, sincerament. Sóc més del continuisme ferrerista.

Toni ha dit...

ja saps que sóc molt del Rosell!!

me n'alegro que t'hagis canviat de camisa!! o és que només hi vas anar a gorronejar una mica??

neus ha dit...

a mi aquest home no m'agrada, va dir que el Barça era una màquina de fer diners, però a part de tot el que en pugui pensar no hi tinc gens de feeling i si al Profeta Pep li serveix l'excusa per fer fora al millor davanter del món a mi més!

Albert ha dit...

Ja has vist a Ferrer i a Rosell. Quan aniràs a veure a Ingla i Benedito?

El partit de bàsquet va estar força ajustat, però vam guanyar que és el que compta.

És un primer sondeig, no hi ha res definitiu. La gent que votaria Laporta donarà el seu suport principalment a Ferrer, tot i que Ingla i Benedito (especialment el primer) també n'arreplegaran algun.

A mi també m'ha sorprès que Benedito arribés al nombre de firmes necessàries, encara que ha treballat molt fort.

Per cert, la seu és tan gran com diuen, més enllà del banquet que et van oferir?
Adéu!

Uri ha dit...

La seu és tan gran com pintaven al Crackòvia?

Jordi ha dit...

Esperem que qui hi surti guanyant sigui el Barça. Veig molt més renyida la votació del que mostren els sondejos. Bàsicament perquè crec que qui no ha donat supor a Sandro en la precandidatura votant als Plaza, Guixà i Salvat, tampoc ho farà en les eleccions, i el seu vot es repartirà entre els altres tres.

Garbí24 ha dit...

Aquest paio no se perquè no m'agrada.....no m'inspira confiança.

òscar ha dit...

Així m'agrada Jordi: parlant amb els candidats i oferint-nos informació a socis i patitzants.

Sóc tirant a Rosellista (crec que es nota) però més pel tarannà pèl pintxo piscines (pel meu gust) del nostre president que m'ha fet veure Rosell cada cop amb més bons ulls.

sànset i utnoa ha dit...

També em va sorprendre molt que en Benedito arribés -i es passés d'unes quantes- al nombre mínim de signatures.

No crec que passi com a les eleccions del 2003, on semblava que el Bassat ho tenia tot fet i va acabar "mordiendo el polvo". L'Ingla, que pensava que podria fer alguna cosa, s'està retratant al només saber difamar i no proposar.
El Ferrer, encara que m'agradaria, no crec que sigui capaç de mobilitzar tot el vot laportista.

En Rossell l'hauria de cagar ben cagada per deixar escapar la presidència del barça.

*Sànset*