dimecres, 13 d’abril del 2011

I el partit d’ahir, què?


Ho pregunto perquè només vaig poder veure la primera mitja hora. I us preguntareu: com pot ser? Quina daltabaix ha succeït? Algun problema extraordinari? No rotund! Només que vaig anar a participar a un concurs de la televisió. Sí! Feia molt temps que tenia ganes de fer-ho i que ho estava buscant. Ho vaig provar inútilment amb el Bocamoll i res de res. Finalment, els pobres de 8tv em van seleccionar pel concurs “Ni de conya” que presenta el Mag Lari. Va ser una experiència molt divertida i que recomano de totes totes. Vaig anar acompanyat per l’Alba, que no es va voler perdre el meu debut televisiu, que va ser allò que dius entrant en tromba, impactant a la pantalla, trencat el motlle, donant-ho tot, deixant-m’hi l’ànima. També he d’agrair-li que em gastés una mala jugada explicant coses “íntimes” perquè el Mag Lari me les preguntés durant la meva presentació. Ai, ai, ai!

Bé, si voleu saber com ha anat el programa, em van dir que l’emetrien el dia 5 del 5, és a dir, dijous 5 de maig de 2011. Allà serem fent el que vam poder fer...

Així que avui és el vostre torn d’explicar, si en teniu ganes, com va anar el partit d’ahir. I si ho voleu fer més difícil, només amb un adjectiu, com si fos un exercici de periodisme de la universitat. Què, accepteu el repte?

13 comentaris:

sànset i utnoa ha dit...

Con un resultado tan abultado como un 5-1 en el partido de ida, pocas sorpresas se esperaban en Donetsk. Guardiola había asegurado en la previa del partido que no reservaría a nadie de cara a este encuentro, pero eso no significaba que se vería uno de los buenos partidos del conjunto azulgrana. El Barça saltó al Donbass Arena algo descafeinado, a medio gas, cosa que aprovecharon durante más de media hora los jugadores ucranianos para intentar ganar el partido e irse de la máxima competición europea con una victoria.

El Shakhtar con ganas de irse de Europa con victoria

Empezaron pronto en su acercamiento. No habían pasado ni 3 minutos cuando Schevchuk ponía en aprietos a la zaga culé forzando a Mascherano a intervenir. La presión ucraniana iba a más, confinando al Barça en su área, y acompañada de un ambiente hostil creciente que evitaban que el Barça pudiera desarrollar su juego más allá de medio campo. La ocasión más clara del Shakhtar la tuvo Douglas Costa a los 7 minutos de juego y que Valdés desviaba con una mano providencial. Avisaba el conjunto de Lucescu, aunque la fortuna no les acompañase en las diversas ocasiones que tuvo a lo largo de la primera parte.

El Barça se deshace de las telarañas ucranianas

Poco a poco, el Barça empezó a comer terreno y crear cierto peligro. Xavi lo intentó desde lejos con un balón desviado, mientras que Villa, que no se entendió con Alves en varias ocasiones, tampoco lo hacía con Messi. En el minuto 27, el astro argentino tenía en sus pies la mejor ocasión del partido previa al gol con un disparo potente desde fuera del área que bloqueaba Pyatov en dos tiempos. Fue al filo del descanso cuando Messi, controlando el balón dentro del área, lograba batir por el palo corto al meta ucraniano y sentenciaba la eliminatoria. Marcaba su gol número 48 con el Barça, convirtiéndose en el máximo anotador en una temporada de la historia azulgrana, batiendo así a Ronaldo.

45 minutos de trámite

La segunda parte empezó con un Barça mucho más cómodo en el partido y con un Shakhtar más abatido y generando muchas menos ocasiones. La más clara del Barça la tuvo Afellay en el minuto 59. El rechace no lo aprovecho Alves que disparó fuera por muy poco. Por su parte, el conjunto ucraniano no tuvo opciones ante Valdés quien está demostrando, partido a partido, que es uno de los mejores porteros, por no decir el mejor, que hay en estos momentos en el fútbol mundial con sus intervenciones providenciales en los momentos clave de los partidos.

El Barça consigue su primera victoria a domicilio de la era Guardiola en una eliminatoria a doble partido. Ahora sólo cabe esperar a si el Madrid resuelve su duelo ante el Tottenham y vivir una de las semifinales europeas más intensas de los últimos años.

sànset i utnoa ha dit...

Font: Mundo Deportivo.

Autor: Mònica Mata

Plagiador: Sànset

sànset i utnoa ha dit...

Va, que si hi penso posaré la tv el 5 del 5...

*Sànset*

El porquet ha dit...

Ja no hi ha partit d'ahir, des d'avui que només veig 4 partits per a la història... bé he posat un petit ciri a Sant Judes, patró de les causes perdudes, per si avui a Londres es pot produir un miracle.

Molts nervis!

Jordi ha dit...

Bona crònica... Mònica Mata! Vull dir, Sànset. Pots mirar el programa, però no riguis molt, sisplau. Un va fer el que va poder!

El porquet, serà com jugar un playoff de bàsquet amb tants partits! Jo posaré el ciri a la Moreneta!

Sergi ha dit...

Mira, jo tampoc no vaig mirar el partit, així com tu, tenia coses més distretes per fer, però menys mediàtiques, això sí. Sembla mentida, eh, però hi ha vida més enllà del futbol.

òscar ha dit...

Tot i que ni partit, ni eliminatòria, poden donar-se per decidits fins que l'àrbitre dona el xiulet final; el Shaktar-Barça d'ahir nit ve ser un tràmit en espera de les vibrants semis que enfrontaran els homes de Guardiola amb els antipàtics blancs.

El gol de Messi, a les acaballes del primer temps, va tancar del tot qualsevol esperança ucranianna d'aconseguir quelcom més que l'orgull d'anar a pel partit.

Dit això ... jo no el vaig veure. :)

Assumpta ha dit...

Eeeeei, a quina horaaaaa? 5 del 5 però a quina horaaa? jo no m'ho perdo, no m'ho perdo!! :-DD

Ah, el partit d'ahir força bé ;-))

Jordi ha dit...

XeXu: Ostres, què li està passant al món de la catosfera que dos pilars blaugranes es perden un partit transcendental?? Sí, sí, hi ha vida!

òscar: hahahaha ostres, doncs t'ha quedat una crònica curta però concisa! En dos paraules, que deia aquell: IM-PRESSIONANT!

Assumpta: ostres, doncs crec que és a les 15:30 o 15h... ho he buscat avui a la programació de la web però no s'acaba de veure clar...

Anònim ha dit...

Assumpta,

Sí què és a dos quarts de quatre.
Allà estaré, davant del televisor a l’hora en punt. Si dura més de mitja hora, en perdré la piscina i amb molt de gust.

És el meu fill que surt per la televisió. Això no es veu cada dia!!!

Jordi,

Quina mala sort, tu no ho podràs veure. Estaràs volant per les illes Canàries.

Mama

Garbí24 ha dit...

d'questa televisió es va directe a salvame de luxe....que lo sepas.
el partit.......et diria que vares veure el millor, apart del gol de messi

Assumpta ha dit...

D'acord... és un dijous... hauré de canviar els meus horaris, llàstima que no sigui dimecres... ai!! (potser miraré a veure si en Josep Lluís es pot canviar l'horari de la feina amb alguna companya i així...) a veure, a veure... ho he de tenir tot lligat perquè no m'ho puc perdre de cap de les maneres... Sí, sí... el 5 de maig... a dos quarts de quatre... molt bé... El dia abans faré un post publicitari al meu blog hehehehe... TOTHOM HO HA DE VEURE!! :-DDD

Jordi ha dit...

Mama, espero que ho vegis per tu i per mi! Ja et faré una nota pels de la piscina perquè no et posin falta!

garbi24, bé, bé, començaré la tourné per totes les televisions que tenen reality shows. Quina vida més dura que m'espera!

Assumpta, gràcies per la publicitat gratuïta!! Vols dir, però, que voldran veurem?? Tampoc paga tant la pena...