diumenge, 16 d’octubre del 2011

Jornada post, superada amb nota.

Avui era el partit del post. Mira, l’he qualificat així perquè era jornada post-selecció, jornada post-ruptura Puyol-Malena Gracia (no segueixo aquestes coses però sempre te n’acabes assabentant per una banda o altra) i jornada post-recuperació d’Iniesta (retornant al titular després de la lesió).

Abans del partit tenia les alarmes enceses. Com he dit al paràgraf de dalt, era partit post-seleccions. Quan sento la paraula selecció ja tremolo. Mama por! Ho vaig anar a preguntar al metge de capçalera i em va dir que un alt percentatge culés també patien aquest tipus de símptomes. Em vaig quedar més tranquil. I és que gairebé sempre passa quelcom dolent després de les trobades de germanor aquestes que es fan de tant en tant entre jugadors del mateix país (i que alhora serveix a la RFEF per recaptar uns quants – molts – calerons). Però tenim la sort de gaudir del millor equip de la història i, com diu el Profeta Pep, aquests no fallen. I avui no han fallat. No ha fallat Valdés, no ha fallat la defensa, no ha fallat Xavi (gran), no ha fallat Iniesta (magnífic) i no ha fallat Messi (enorme).

El partit d’avui, però, també ens ha deixat per enèssima vegada un misteri sense resoldre. Una pregunta a l’aire que ja fa molt temps que em roda pel cap: què carai ha de fer el Barça perquè li xiulin un penal? El Profeta ho va dir fa dies alt i ben clar: quan Messi cau dintre l’àrea és penal. Mai es tira. Toc, toc, toc! Hi hah algun àrbitre per aquí? Algun àrbitre ho va sentir? Per què no es miren el vídeos de totes les vegades que Messi ha caigut dintre l’àrea durant aquesta Lliga i ha protestat? Veuran que totes, absolutament totes són penal. Ara, entre nosaltres (els àrbitres i jo), una petita ajuda: si veieu que el Déu (amb majúscules) del futbol cau dintre l’àrea i protesta, piteu penal. L’encertareu, segur. És un consell d’amic.

15 comentaris:

Sergi ha dit...

Aquest cop no vaig poder veure el partit, però he vist vídeos. Per començar, felicitar a l'equip, ja que sovint té problemes quan torna de seleccions i ahir van resoldre amb solvència la papereta. Que s'acabi aquesta farsa de les seleccions ja, mare de déu. No entenc com això pot interessar a algú.

Per altra banda, només faig que sentir queixar-se la gent de que no ens xiulen penals. La veritat és que m'és indiferent. Necessitem aquests penals per guanyar els partits? No, al Barça no li cal. No s'ha de plorar tampoc, mentre fem la feina que toca, no ens calen. És clar que és reglament, i una cosa de justícia, però és que això d'anar reclamant penals em sembla d'equip petit i pobre. I el Barça és l'equip més gran de la història.

Assumpta ha dit...

Hehehe "Jornada post" :-P

Després del partit d'ahir em vaig sentir súper satisfeta per l'actuació d'en XAVI el dia que es va auto-substituir de la "selección"... crack! és un crack!!

En canvi, el senyor Piqué, dos partidets sencers i, patapum, lesionat... Quina ràbia em fan aquests jugadors que se'n van a jugar a la roja a "darlo todo".

Selecció catalana, ja!!! Una nació una selecció!!...

Bé dons, jo no el vaig veure, clar, que no el donaven per la tele (la tele del poble, la tele accessible) així que el vaig escoltar per Catalunya Ràdio i es veu que va ser un domini constant, un 80% de possessió de la pilota però al final una mica avorridot.

En definitiva tres punts, tres gols, cap gol encaixat (cap gol encaixat a casa aquesta lliga)

Ara bé, no estic d'acord amb en XEXU i el tema dels penalties. Bé, una mica sí... hehehe... vull dir que és clar que no hem d'anar plorant com un Mourinho qualsevol. Ara bé, s'ha de deixar constància que aquest any ja ens han deixat de pitar QUATRE penalties. S'ha de dir. Sense queixar-nos, sense plorar, però és un fet.

I és que després hem d'aguantar imbecilitats de determinats mitjans. Doncs nosaltres tampoc podem estar sempre calladets, empassar-nos totes les injustícies i no dir res.

Clar que no m'agradaria gens ni mica veure en Pep criticant l'àrbitre i ploriquejant. Però frases tipus "Sí, jo vaig veure un penalti clar, però si l'àrbitre no el va pitar estic convençut que és perquè no el va veure", doncs són les que s'han de dir.

Ferran Porta ha dit...

"Post" com jo no vaig veure el partit, no puc dir res dels àrbitres. Només diré que una altra al sac, i narinant fins a aconseguir un altre títol!

Yáiza ha dit...

Uuuuufff... passapalabra!!! (és que jo, de futbol, no hi entenc gaire... em recomanes llegir amb atenció i profunditat els teus posts sobre futbol per instruir-me una mica?? hehehehe! =P)

Garbí24 ha dit...

Tot i no ser un partit per tirar cohets, varen fer la feina que s'havia de fer.......

alba ha dit...

jo el partit no el vaig veure gaire, estava entretinguda amb una personeta de ja gairebé dos anys però vull deixar dit que la Winnie té un pentinat nou....

Jordi ha dit...

XeXu: Fa temps, temps que no veig un partit de la selecció d'aquest de costellada. L'últim partit que vaig veure de la roja va ser el de la final del mundial, partit que evidentment sempre s'ha de veure, jugui qui jugui.

No, no necessitem aquests penals. Però potser hi haurà un dia que sí que el necessitarem i no el pitaran. Llavors, per aquesta regla de tres, els catalans no hem de reclamar res, perquè llavors seríem petits i pobres, no? No et deixis enganyar, company, que ens donin el que és nostre, guanyant sobrats o guanyant apretats, o no guanyant.

Assumpta: El Xavi ha d'aprendre ja a autoregular-se i fa bé, ja que té una edat i volem que duri moooolt temps.

Al final del partit, vaig sentir que l'àrbitre va entrar al vestidor del Racing amb la pilota i els va dir: "Mireu, això és una pilota. Toqueu-la, que durant el partit no ho heu pogut fer".

Jo no hi estic d'acord amb el XeXu, sincerament, i ja li he contestat més a dalt. El que és nostre és nostre. Després parlant de villaratos i històries vàries, quan no és veritat.

Ferran: "post" servidor ho troba mooolt bé. Huhuhu...

Yáiza: hahaha no, no, bé, els meus post de futbol intenten ser una mica difrents dels de la resta. Sempre intento donar-li una mica d'humor i que no siguin un anàlisis pur i dur del partit, que per això ja estan els diaris. Inteto, he dit!

A veure: comença per M, millor jugador del món actualment. Passes paraula?

garbi24: I tant, guanyar després de la trobada amb la roja, no es pot demanar més.

alba: No, Alba, no. Això no es diu. No veus que la gent ara començarà a demanar que pengi la foto i no descansaran fins que ho faci? Vols arruinar-me la vida??

Assumpta ha dit...

Heheheheh vull veure el pentinat nou de la Winnie!! :-))))

Jordi ha dit...

Assumpta, grrrrr! ja m'ho suposava, ja! Alba, mira la que has liat!! I segur que no callarà fins que ensenyi la foto!! :-)

Assumpta ha dit...

No corre pressa, vosaltres feu la foto i algun dia que no hi hagi futbol o cap notícia digna de ser post a la banyera, doncs, pam! foto de la Winnie :-DD

El porquet ha dit...

Doncs jo, com que confio tant en aquest equip, aquesta vegada me'n vaig anar al cine tot esperant una nova victòria!

Mal barcelonisme? Sobradisme perillós?

En tot cas, a l'arribar a casa vaig veure que els "meus nens" havien tornat a guanyar de forma solvent.

Tenia tots els ingredients per dormir tranquil... però clar, vaig anar al cine a veure "Mientras duermes"... i ja em veus mirant sota el llit tota la nit!

Anna Griera ha dit...

Jo tampoc vaig veure el partit, però penso que els àrbitres són una raça a part. Al cap i a la fi, ells són persones normals, que mengen, van al super, fan la compra, van a restaurants, escolten la ràdio i la tele... i jo em pregunto, no els hi fa vergonya fer la seva feina tant descaradament malament? vull dir, tothom sap què és un penalty i saben que ells no el van pitar, no els hi fa vergonya?? en fi, el futbol és el futbol

Jordi ha dit...

El porquet: permet-me dir que sí, que et veig una mica passota i que aniràs al pressi. Al Rossell evidentment. Ja veuràs quan se n'assabenti!

Ostres, pel que intueixo la pel·lícula que vas anar a veure m'agradaria a mi...

Anna Griera: Benvinguda al bloc! Quanta ráo tenen les teves paraules. Si un àrbitre seguís una mica la trajectòria del Messi sabria que mai es tira i, per tant, xiularia penal quan cau. Són molt poc professionals!

Yáiza ha dit...

Mmmmm... he buscat al google i diu alguna cosa d'un tal Messi... però no pot ser, no? =P

Jordi ha dit...

Segur que no és ell...