dijous, 20 de març del 2008

Los asesinatos de Manhattan.

Aquest és l’últim llibre que m’he llegit. M’ha agradat molt, si us he de ser sincer i m’ha tingut enganxadíssim des de la primera pàgina. De lectura molt amena, els autors (Douglas Preston i Lincoln Child) aconsegueixen mantenir la tensió des del començament gràcies a una bona trama que a mesura que vas devorant les pàgines i els capítols que formen el llibre, et vas trobant més i més immers en l’acció i cada vegada que has de deixar la lectura ja fas càlculs de quan podràs tornar a reprendre-la. La veritat és que és un bon llibre d’acció policíaca, d'aquells que deparen un final inesperat. El típic inspector de l’FBI que, amb l’ajuda d’una arqueòloga s’encarrega de resoldre un cas d’un assassí en sèrie que fa més de cent anys va matar a trenta-sis persones a Manhattan i sembla que ara de nou es torna a repetir la situació. Del tot recomanable!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sabent el bon gust que tens, de segur que me’l llegeixo. Per cert, bones vacances de pasqua!

"Un llibre obert és un cervell que parla, tancat un amic que espera; olvidat, un ànima que perdona; destruit, un cor que plora"

Jordi ha dit...

Gràcies igualment!! Bones vacances de Pasqua... malgrat que no t'acabo d'identificar... Anònim!!

Mariona ha dit...

Aquest llibre té bona pinta. La trama sembla molt interessant. Ara tindrem uns quants dies de festa per entrenar, devorar llibres, anar de processó i menjar mona. Bones vacances crack!!!

Jordi ha dit...

Doncs sí. Entrenar i lectura les principals prioritats!! Això d'anar de processó... com no sigui avui si perd el Barça...!! jejeje