dilluns, 10 de març del 2008

NO, NO i NO!!

Ahir dia plujós. Bé, tarda plujosa, més ben dit. Van deixar dos carnets a l’Alba i, com que no sempre tenim l’oportunitat d’anar a veure el Barça al Camp Nou, vam decidir fer-hi cap. I més valia no haver-hi anat. Quin desastre d’equip!! Ahir no va sortir a jugar el Barça, a mi no m’enganyen. Va saltar al camp una caricatura d’equip enfundat amb la samarreta blaugrana i que, amb passotisme i sense presses, va desfilar pel terreny de joc davant la sorpresa del respectable.

I és que jugant així, d’aquesta manera no guanyarem res. Ara ja tant se valen els vuit punts que ens treu el Madrid, que crec que si ens ho mirem fredament són irrecuperables. Ho dic perquè segurament (si la deessa fortuna no ho impedeix), ens tocarà a Lliga de Campions algun equip de gran potencial com el Manchester, l’Arsenal o Chelsea, i amb quina seguretat afrontem el partit? Vindran i ens en fotran tres jugant d’aquesta manera. L’alegria culé va ser maca mentre va durar i vam estar a 2 punts fa just dos jornades abans. Però es que en aquest dos partits que han passat el Madrid ha estat capaç de guanyar els seus dos partits i el Barça ha estat capaç de perdre’ls. Un partit dolent com el del Calderon el pot tenir qualsevol, però el partit nefast, trist i immenjable d’ahir a la nit és d’aquells que no es poden perdonar, i més a casa.

Per això dic NO a:
- NO a un Barça sense idees en atac, sense coordinació en defensa i espès al mig del camp.
- NO a la manca de recursos des de la banqueta.
- NO a xutar només dues vegades a porta durant tot el partit (incloent el gol de Xavi que va servir per posar l’u a u al marcador i fer creure al Camp Nou que la remuntada era factible).
- NO a la manca de perill que genera la davantera del Barça, que es va mostrar del tot imprevisible.
- NO a la poca capacitat de generar contraatacs d’aquells que en dues o tres passades pots plantar-te davant del porter.
- NO a la nul·la preparació dels llançaments de córner. Ni estratègia ni res que se li assembli.
- NO a donar tantes facilitats perquè el Madrid s’endugui la Lliga sense haver de suar-la i que ara s’estiguin fent un tip de riure gràcies a nosaltres.

EN POSITIU.
La cosa hagués pogut ser pitjor si el PP hagués guanyat les eleccions.

EN NEGATIU.
Crec que ho he expressat a tot aquest post.