divendres, 23 de maig del 2008

33ena Travessa del Montseny.

Aquest diumenge vinent es celebra la trenta-tresena edició de la Travessa del Montseny. La marxa l’organitza la Taula de Joves Comtal i consta d’una distància de quaranta-sis quilòmetres amb un desnivell acumulat total de 4.500 metres passant per llocs tan emblemàtics com el Tagamanent (1.067 metres), el Matagalls (1.694 metres), les Agudes (1.707 metres) i el Turó de l’Home (1.706 metres).

La sortida serà a la població d’Aiguafreda entre les cinc i les sis del matí, és a dir, que no hi ha sortida oficial per a tothom amb petard inclòs i l’arribada a Gualba, on recordo que l’any passat ens esperava un entrepà de botifarra per recuperar forces.

Aquesta marxa és curta però exigent (només cal veure el desnivell acumulat). L’any passat vam fer-la el Xavi Sensei i un servidor i vam invertir un temps total de nou hores i quaranta minuts. Això, però, aquest any no crec que ho pugui tornar a repetir, ja que com que encara no vaig molt segur amb el bessó dret, no forçaré la marxa i aniré caminant força estona del recorregut. Bé, ara dic això, però potser si quan estigui sobre el terreny em sento bé i còmode... qui sap!!

Els components, els de sempre, però amb una baixa (l’Alba amb el genoll tocat) i dues altes (el Jaume i el Marc). En aquesta travessa podrem també esgarrapar una bona quantitat de punts per a seguir sumant de cara a la general per equips que, per cert i tot sigui dit, anem setens. Els sisens, però, els tenim a tocar (a vint-i-quatre punts).

Les previsions no pinten molt bé, així que potser tinguem una travessa passada per aigua...

2 comentaris:

Jaume Teres ha dit...

Hola Jordi , soc en Jaume Terés , el diumentge també vaig tenir l'ocasió de tornar a demostrar-me que estic vent viu fent aquesta marxa.M'encantat la teva crónica, amb el teu permís penjaré el tue link en el meu blog.
Una abraçada.
http://teres2.blogspot.com

Jordi ha dit...

Benvingut al blog, Jaume! Gràcies! I tant que pots penjar el link, no pateixis. La veritat és que quan acabes aquests tipus de proves amb tantes adversitats, com dius tens la sensació de sentir-te ben viu!