dissabte, 17 de maig del 2008

ASICS GEL Trabuco 10.

Avui he fet canvi de bambes. Com que les que vaig comprar-me m’han provocat la sobrecàrrega als bessons (o potser hi han contribuït) que actualment pateixo (però que gràcies a les tres sessions de fisioterapeuta que porto acumulades ja estic gairebé recuperat), les he anat a tornar. Sí, sí, com ho sentiu! Les he tornat, com el que torna uns iogurts caducats o uns pantalons que estan trencats. No m’han posat cap problema (bé, la venedora que ja no era gaire simpàtica quan vaig comprar-me les altres, m’ha posat mala cara, però me les han canviades). S’han portat bé aquesta gent d’Intemperie.

I com que, evidentment, en necessito unes altres, me n’havia de comprar unes. L’elecció, seguint recomanacions del Jaume “Palote”, ha estat fàcil. A més, el Xavi Sensei també se les havia comprat i res, que a falta de la samarreta del GELS que ja triga un munt (ens l’havien promès que estaria a començaments de temporada), anirem de conjunt encara que només sigui amb el calçat. Ja anava amb la idea al cap: les ASICS GEL Trabuco 10. I ja les tinc. Sóc home d’idees fixes, que voleu que us digui... Espero que aquestes em vagin millor i que em permetin seguir caminant sense molèsties.

4 comentaris:

Mariona ha dit...

Bona elecció! Almenys aquestes bambes no se t'embrutaran tant com si fossin blanques. No sabia tampoc quin era el significat de morter vibrador. Boníssima la frase del dia, és d'un gran nivell intel·lectual jajajajja

Jordi ha dit...

Uff!! Quantes coses: sí, aquests color és més semblant al color terra, el que passa que en quan enganxi fang... adéu color! A mi també em va agafar per sorpresa aquesta paraula!! I lo de la frase del dia... quan la vaig sentir em vaig quedar de pedra!! Gran nivell cultural, com tu dius!!

Fran ha dit...

Segur que encertes amb les bambes, jo sempre he tingut les Trabuco i en porto ja 4 parells: mai m'han fet cap mal, ni a la M-M ni a la N-Q.

Jordi ha dit...

Bé!! Espero que aquesta vegada sigui la bona. Me les ha recomanades molta gent.