dilluns, 5 de maig del 2008

A bones hores...

Sí, a bones hores arriben els gols…Sis se n’han vist avui al Camp Nou i tots a favor de l’equip blaugrana. I no se’n podrien haver guardat algun per partits anteriors? Portaven ja 404 minuts sense marcar i resulta que aquesta ratxa s’ha hagut de trencar avui, no l’altre dia contra el Manchester que era quan realment feien falta els gols... Bé, imagino que la mocadorada amb la que ha obsequiat el públic a l’equip i a la llotja hi ha tingut alguna cosa a veure, o potser han estat les ganes d’alguns de no rebre’n una altre al final del partit o ha esta la vergonya que sentia més d’un. No voldria deixar-me al tinter que el fluix València que ha visitat avui el Camp Nou (el mateix que ens va eliminar a la Copa del Rei i a dos punts del descens) també ha contribuït amb això del set encaixat (parlant en argot tennístic).

Com que tot ja se me’n fot d’aquest Barça actual i el que vull és que s’acabi aquesta temporada quan abans millor, tampoc dedicaré un gran post (si puc enllestir-ho amb quatre paraules ben escrites millor), perquè ni s’ho mereixen, ni a mi em dona la gana, ni en tinc, de ganes. Sí, s’han vist molts gols (feia temps que el Barça de Rijkaard no en marcava tants, per aquesta costum que han agafat de ser conformistes i pragmàtics), han jugat de forma acceptable, hi ha posat ganes i han acabat corroborant que durant tota la temporada no han fet més que passejar-se pel camp i prendre’ns el pèl a tots.

La conclusió que puc treure d’aquest partit és la següent: l’equip no sap jugar amb pressió o, com si fos un equip petit, la pressió ha pogut amb ells. I em baso amb que quan no tenen pressió:
a)Marquen gols.
b)Henry juga millor i busca les desmarcades
c)Messi segueix desbordant igual.
d)Juguen més alegres.
Ah!! Per a qui l'interessi, els gols els han marcat: Messi (de penal), Xavi, Henry (dos) i Bojan (dos).

EN POSITIU.
Ara ja no hi ha res positiu. Ja és massa tard per tot i no crec que aquests sis gols serveixin per animar a una afició molt descontenta.

EN NEGATIU.
Doncs que avui la Lliga ja l’ha guanyat el Reial Madrid, remuntant un u a zero als últims minuts. Felicitats i res, a seguir aprofitant-se dels regals dels altres...

Deco i Eto’o s’han esborrat descaradament del partit del Bernabéu. Tenien quatre targetes grogues i avui han vist la cinquena en dues entrades innecessàries i en camp contrari. Trist, penós, lamentable i que demostra el poc compromís que tenen amb l’equip. No els vull aquí la temporada que ve. Fora!!

LA PREGUNTA.
L’any vinent també ho tindrà tant fàcil el Madrid per proclamar-se campió o li ho posarem una mica més difícil?

EL RECORD.
Sí, està molt bé això de les mocadorades, però mentre veia el partit m’ha vingut al cap aquelles coixinades (no coxinades) que inundaven fa anys (temps de Núñez) la gespa del Camp Nou quan les coses anaven maldades. Eren aquella mena de coixins que llogaven a l’estadi per a col·locar entre la cadira i el cul de l’espectador i que tenien una mica d’espuma dintre per tal de fer que el seient no fos tant dur. N’hi havia de vermelles i blaves i normalment solien volar des de les graderies i aterrar al camp. Voto per recuperar aquesta costum. Feia bonic!!

7 comentaris:

Mariona ha dit...

A la portada d'avui del diari Sport hi ha la fotografia d'una pancarta que hi havia ahir al Camp on hi deia: "Laporta, dedica't a la política ja!!". Deixant a banda això, crec sincerament que serviria com a polític.

Jordi ha dit...

I com a mafiós també: últimament només fa que passejar-se per tot arreu com si fos el puto amo de tot. Em queia bé, però ara cada vegada li tinc més tírria!!

Uri ha dit...

Va valer la pena anar al Camp Nou per burxar a Laporta, al lamentable València, ovacionar Bojan i emportar-se una bossa de patates palla de regal.

Barça sí, Laporta no!

Jordi ha dit...

jajaja O sigui que donaven patates? Quantes bosses en vas agafar? Sí, últimament ja sóc dels que crec que Laporta no està fent les coses bé i s'ha apoltronat. La temporada decisiva serà la que ve. De totes maneres crec que només li queden dues temporades més i plega.

Eloy ha dit...

Són una colla de ganduls.
I el Laporta no es quedarà més perquè els estatuts no el deixen. Potser abdicarà i col·locarà el seu cunyadíssim Echevarría.

Alba ha dit...

Sense comentaris. La veritat es que una golejada perque els aficionats ens repensesim la mocadorada i la xiulada. En fi, lamentable.
Si el que anuncien els diferents diaris, que Guardiola serà el pròxim entrenador, i si li deixen portar a terme el que vol fer, els jugadors estaran de nou del mati a sis de la tarda, més o menys, a les instal·lacions blaugranes. A veure si així aprenen una mica
Amb això pot ser que alguns jugadors marxin perquè no ho acceptin.
Salutacions

Jordi ha dit...

Eloy: Echeverría? No, home, que no era de la fundació aquella al final... no? ;-)

Alba: La filosofia Guardiola m'agrada. Però és el que tu dius, realment ho podrà dur a terme? Els jugadors ho voldran? La junta es quadrarà amb els jugadors? Sobre que hagi de ser ell l'encarregat de portar l'equip la temporada que ve, no ho tinc molt clar.