dilluns, 5 de maig del 2008

"El niño con el pijama de rayas".

Aquest és l’últim llibre que he llegit. Us diré el mateix que va dir-me la persona que me’l va deixar: “quan l’agafis i comencis a llegir-lo, no el podràs deixar. De totes maneres, no t’explico de que va. És millor que no ho sàpigues i que mica en mica ho vagis descobrint.”. I fil per randa, tot el que va dir-me aquesta companya de treball es va complir: no vaig poder parar de llegir fins que no vaig arribar a l’última pàgina i va ser tot un encert que no m’expliqués de què anava.

De fet, si us llegiu la contraportada del llibre, tampoc conté un resum. Ans al contrari, ja que només hi ha una nota de l’editor on explica que el llibre és molt difícil de definir i que sí s’explica l’argument se n’espatlla la lectura, per acabar donant-nos una pista sobre de què va el llibre: “No obstante, si decides embarcarte en la aventura, debes saber que acompañarás a Bruno, un niño de nueve años, cuando se muda con su familia a una casa junto a una cerca. Cercas como ésa existen en muchos sitios del mundo, sólo deseamos que no te encuentres nunca con una”.

Doncs això, que si voleu descobrir de què va el llibre l’haureu de llegir. Ja veureu com no us decebrà ni us deixarà indiferents. Paraula!!

6 comentaris:

Jaume ha dit...

molt bones! Jordi jo justament m' el vaig acabar ahir i et dono la rao. Un dels millors llibres que m' he llegit i millor no comentar per no espatallar la lectura de mes d' un.

Per cert avui he començat "La larga marxa" del Stephen King. Tot un clasic que tot marxador de resistencia ha de llegir.

Anònim ha dit...

Jo també!!! me'l vaig llegir ahir en tan sols unes hores i he de dir que no m'ha deixat gens indiferent, bona lectura a aquells que decidiu endinsar-vos-hi!!!

Per cert, gràcies a la companya del jordi que no sap que també me'l va deixar a mi!!

Jordi ha dit...

Jaume: Bé, si el llibre està bé ja me'l deixaràs... De totes maneres l'Stephen King no és un autor que m'apassioni, però si me'l recomanes una vegada te l'hagis llegit puc fer un esforç...

Alba: Sí, sí que ho sap!! Li ho vaig confersar ahir quan vaig tornar-li el llibre!! Crec que no es va enfadar... ;-P

Anònim ha dit...

Sento ser la primera en comentar que no se l'ha llegit però ho faré a la major brevetat possible. Espero que no em timeu, el llegiré!!!

Un petó

Eloy ha dit...

La meva mare no és una gran lectora i l'ha devorat. Fa un parell de dies que el llibre em mira amb ulls tristos. Quan m'acabi el del Charly Rexach, l'agafo, paraula ;)

Jordi ha dit...

Vinga, i ja em comentaràs què t'ha semblat! Ja veuràs com un tres horetes el liquides.