dijous, 15 de maig del 2008

Es busca vibrador de formigó…

Avui tot xerrant amb el Javi, m’ha comentat que havia parlat amb l’Ivan feia una estona. Entre sanglotades de riure (i alguna que altra llàgrima) m’ha comentat que l’Ivan li havia dit que estava buscant desesperadament algú que li pogués llogar un morter-vibrador. Evidentment, jo també he esclafit a riure. Un morter què? O un vibrador què? Pel jardí de casa seva, m’ha comentat el Javi. S’ha comprat una casa nova i està condicionant els voltants. Hem fet les nostres pròpies teories: que si no en tenia prou amb un vibrador que a sobre volia anar fent morter; que si aquestes coses no es fan fora al jardí, a no ser que vulguis que et vegin els veïns... Total que, després d’estar rient durant una estona llarga i de dir tot un seguit de tonteries que no portaven a res, he decidit que jo no deixo tirat als meus amics i que m’havia de posar mans a l’obra.

I què ha estat el primer que he fet? Doncs fer el que faria qualsevol mortal: buscar al diccionari universal on vas a buscar sempre que no tens ni la més remota idea de què caram és una cosa. I aquest no és un altre que el nostre estimat google. Allà us en faríeu creus del que he arribat a veure. He de dir que he trobat tot tipus de vibradors i tot tipus de morters, però aquesta combinació màgica de morter-vibrador no l’he vista per en lloc. La cosa estava magra!!

Abans de donar algun pas més, he decidit trucar a l’Ivan. M’ha saltat el contestador del mòbil i li he deixat el següent missatge: “Iván, me han ofrecido hoy en el trabajo una cosa que igual te interesa”. Mantenint la intriga, per tal que només que sentís el missatge no tingués més remei que trucar-me.

M’ha tornat la trucada mentre dinava (jo, no ell... o potser ell també, no ho sé!). Després de les salutacions de rigor (feia dies que no xerràvem), li he comentant que m’havien ofert al treball un instrument que potser en treia profit. “¿Sí? ¿Qué es?”, m’ha preguntat tot intrigat. “Suena un poco mal, pero me han dicho que se llama mortero-vibrador”, li he respòs. M’ha dit el nom del porc i hem començat a riure i a fer broma. Li he comentat que jo de morter per picar alls en tenia a casa un que no faig servir des de fa molt de temps, però de vibrador ara mateix no me’n sobrava cap... Més riures, per acabar dient-me que el que volia ell no era un morter-vibrador, sinó “un vibrador de hormigón”. Apa, acabem-ho d’arreglar!! Un vibrador de formigó!! Però, això no et farà mal? No ho trobaràs massa dur? Compra vaselina, si de cas... per les irritacions. No vull (i no puc) explicar-vos ara mateix quantes coses més han passat pel meu cap (ni pel seu), però amb raó no ho trobava al google aquesta barreja d’instruments.

Hem conclòs la conversa prometent-li que si m’assabentava d’algú que en tingués un i que el llogués, ja li ho faria saber, perquè, quina llàstima, justament el que jo tenia a casa (com suposo que gairebé tots en tindreu un per les golfes o l’armari) l’havia llençat a la darrera recollida de mobles vells... Ah!! Però que no hi confiés, ja que fa dues setmanes van oferir-me’n un de segona mà (com suposo que gairebé a tots us n’hauran ofert algun a la vostra vida) i jo tonto de mi vaig dir que no, i aquestes coses o les agafes al moment o ja les has vist prou... Però que no pateixi, que pot demanar-li al presentador de Bricomania que sempre té instruments molt estranys guardats pel taller per donar i vendre.

Quan he arribat de dinar, el primer que he fet ha estat buscar al google aquesta nova paraula que havia aprés avui. I sí, aquesta vegada he tingut sort i he trobat unes quantes fotografies que il·lustren clarament com és aquest aparell. Us annexo una perquè no us quedeu amb el dubte existencial i no hagueu de buscar-ho.

Així que des d’aquí faig una crida desesperada: si sabeu algú que en llogui un, podeu posar-vos en contacte amb mi. L’Ivan és de confiança, poso les mans al foc per ell (però només una, eh? jejeje) Sé que és difícil, i si no ho aconsegueixo mitjançant aquest post hauré d’anar a algun programa tipus “Sorpresa, sorpresa” o “El diario de Patricia” que si troben gent desapareguda, reuneixen famílies que fa cinc cents anys que no es veuen, o solucionen qualsevol altre impossible, com no han d’aconseguir pel meu amic un vibrador de formigó? També intentaré empassar-me el canal del TDT que només fan anuncis del teletenda per si dóna la casualitat que justament avui n’anuncien un. A creuar els dits!!

6 comentaris:

Fran ha dit...

Vibradors de Formigó:

HOMS: 902.366.367
ALQUIVIBRA: 639.92.44.47

Un dia em vàren passar un video d'unes japoneses "jugant" amb aquests vibradors...

X-}

Jordi ha dit...

jajaja Ok, gràcies. Ara li passaré al meu amic!

karli ha dit...

Nanu tinc de reconeixer que m'has espantat!! es que encara no habia llegit l'antic post del fisio i al començament expliques allò de que mai t'habia tocat tanta estona un home...i ara en akest post veig el consolador!!! ostia!! dic akest està realment fotut!!! menys mal que no era el que jo pensaba...
Encara estas de descans oi? com vas però?

Jordi ha dit...

Bones!! Bé, anem fem. Avui tercera sessió i ja puc caminar normal sense sentir molèsties. Tot just ara acabo de caminar una mica més de mitja hora i tot correcte. Em torno a sentir viu!! jejeje Gràcies!!

bajoqueta ha dit...

Quines coses que te passen jajaja. Que te recuperes ràpid!

Jordi ha dit...

Merci, moltes gràcies!!