dilluns, 26 de maig del 2008

Pel fisio, tot OK!!

El Xavi, aquest amic fisioterapeuta que em porta, va dir-me la setmana passada que avui dilluns, després de la Travessa del Montseny, volia donar-me un cop d’ull a la cama per veure com estava tot. Jo tenia bones sensacions, ja que el bessó no em molestava gens i podia caminar amb tota normalitat, llevat de les lògiques agulletes del dia després. Ha arribat a casa, m’ha mirat la cama, s’ha posat mans a l’obra i m’ha confirmat que tot està bé i que ja m’he recuperat del tot. No us podeu arribar a imaginar el bot que he donat!! Estic d’allò més content!!

Després de sis sessions intensives a domicili, finalment la història ha tingut el desenllaç desitjat. Alta mèdica i a entrenar fort novament per no patir el que vaig patir ahir després d’estar gairebé quatre setmanes parat. La inactivitat es paga!!

4 comentaris:

Alba ha dit...

Això es la vida d'esportista; la inicativitat es dura i només es pensa en recuperar la zona afectada per tonar a fer el que sigui. Ara només cla fer una mica de bondat amb exercicis que els fisios porten sota el braç i anar pujant la intensitat poc a poc.
Salutacions

Jordi ha dit...

Sí, ja m'han encarregat deures: fer estiraments cada dia, i mira que m'agrada ben poc!!

Mariona ha dit...

Me n'alegro moltíssim!!!!!! Ja se sap, a la canalla se'ns cura tot ràpid! ;-)

Jordi ha dit...

Moltes gràcies per alegrar-te'n i per lo de canalla!! Canalla és una paraula que sempre m'ha agradat. No sé que té, però m'agrada dir-la. És com molt catalana, de la terra.