dissabte, 29 de novembre del 2008

Balanç final de la temporada 2008.

Després d’uns dies de dubtar i dubtar i de donar voltes a si participava o no a la darrera marxa de la temporada (Matagalls-Granollers) que se celebrarà demà diumenge, he decidit que aquesta temporada les meves cames i la meva integritat física ja en tenen prou. Tinc ganes de participar-hi, ja que no l’he feta mai, però aquests dies que he estat entrenant he vist que necessito descansar i molt! Per tant, començo les vacances!

Pel que fa a la temporada que tot just ara mateix declaro tancada, ha estat molt profitosa. He aconseguit els tres objectius que m’havia marcat (CCC, MIUT i Copa Catalana de Caminades de Resistència), he estat a llocs i vist coses que sempre més recordaré, he conegut a gent formidable i he viscut experiències d’aquelles que no es poden oblidar mai. En definitiva, que estic del tot satisfet i amb ganes de que l’any vinent es torni a alçar el teló.

Tanco aquesta temporada havent participat a un total de vint marxes, havent recorregut aproximadament 1.242 quilòmetres i havent afrontat un desnivell acumulat aproximat de 86.672 metres. Més curiositats? Doncs:
- En dues proves he caminat gairebé durant vint-i-quatre hores: CCC del Mont-blanc i la Ultra Trail de Madeira, compartides amb un bon amic i millor persona, el Jaume, que va ser l’encarregat d’engrescar-me en aquestes dues petites aventures.
- He caminat durant unes 233 hores (sumat a l’engròs).
- No he portat el recompte dels diners invertits, però segur que n’han estat un munt.

Uns números que l’altre dia me’ls mirava i em feien tremolar, però alhora em sentia orgullós. Si ho he fet, senyal que és possible, no? I tot això de ben segur que no ho hagués pogut aconseguir sense aquesta gent que tens al costat, espatlla contra espatlla, i que t’anima a seguir. Els companys amb els que comparteixes alegries i patiments i que sempre estan allà donant-te una paraula de suport o fent-te riure en els moments més dolents. És per tot això, per aquest calor humà que reps, que val la pena el participar amb proves d’aquestes. Te n’adones de què grans poden ser les persones i de què petites que es veuen abans de començar a pujar qualsevol muntanya. Moltes gràcies a tots!! I posem-nos les piles que això tornarà a començar d’aquí a poc...

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep! no pleguis encara que has d'entrenar-te per la marató.
I que us preparin una pantalla gegant per si canvien els horaris del futbol.
I felicitats per aquesta brillant temporada.

Sílvia ha dit...

Hola!
té raó en Garrofaire! participes en la Marató :)
Només de llegir tots aquests quilòmetres ja estic cansada! Uf!!
Salutacions
sílvia

òscar ha dit...

miro el meu castigat genoll dret i li pregunto ... ja t'agradaria, oi? i baixa la ista resignat.

moltes felicitats jordi!

Albert ha dit...

1242 kilòmetres!
Em canso només de sentir-ho...

Quan es dóna per acabada una temporada d'aquest tipus, quan arriba el fred?

Que vagi bé!

chamb ha dit...

ja esteu ben sonats , ja¡¡¡

Jordi ha dit...

Garrofaire: Moltes gràcies, però aquesta Marató del dia 14 és assegut!!

Silvia: Cansada? No home, no!

Òscar: Moltes gràcies! I cuida't el genoll!!

Albert: sí, quan arriba el fred. La Copa Catalana s'acaba sempre a principis de novembre. De totes maneres hi ha proves sobre neu, però jo la neu no la toco... jejeje

Chamb: no et deixaré de donar la raó, però tot és posar-s'hi!

Alex. ha dit...

Felicitats Jordi!!!

Més enllà de números i xifres, estic segur que l'experiència és molt enriquidora.

"Te n’adones de què grans poden ser les persones i de què petites que es veuen abans de començar a pujar qualsevol muntanya."

Jordi ha dit...

Gràcies! Aquesta última frase em sona... jejeje

Luigi ha dit...

Doncs per molts anys! Felicitats!

Jordi ha dit...

Gràcies Luigi!!