divendres, 28 de novembre del 2008

El dia que van trontollar els meus ideals.

A l'hora d'esmorzar m'han fet trontollar els meus ciments solidaris i sentimentals, la meva fe, les meves creences, els meus ideals... en fi, tot allò en el que cada persona creu, en allò que et fa ser com ets i amb aquella veueta interior que et diu que has de fer en cada moment i si allò ho fas bé o no o si obres segons els teus principis o no. Una autèntica prova de foc. Aquests personatges (carinyosament parlant) amb els que vaig a compartir tertúlies mentre fem un mos a les deu del matí, són una colla de CABRONS!! I ho dit amb lletres majúscules!! Com m'han fet patir, i el que és pitjor, m'han fet triar entre solidaritat i sentiments, i crec que finalment m'he quedat amb la millor de les dos: la solidaritat.

M'explico: els he comentat que m'he fet voluntari de La Marató de TV3, correu que també van rebre ells i van passar olímpicament (ara penso que té gràcia la relació que hi ha entre les maratons i les olimpíades), i que el diumenge dia catorze de desembre de set de la tarda a deu de la nit hauré de portar a terme aquesta tasca solidaria de la meva vida. Doncs bé, la conversa ha estat la següent:

S: El domingo por la tarde? Y te vas a perder el Barça?
Servidor: (Ostres, no hi havia caigut...) Me lo estás diciendo en serio?
S: Hombre, si no no te lo diría...
Servidor: Mira S, que con las cosas del corazón y con los sentimientos no se juega...
R: Pues yo creo que sí que juegan domingo.
E: (rient) Estás vendido!
Servidor: No puede ser! No puede ser!
S: R, no jugaban a las ocho?
R: No, yo creo que es a las diez.
Servidor: Pues si es a las diez aún podré ver la segunda parte.
S: Si tuvieras contratado el servicio Vodafone Live, podrías ver el partido en tu móbil mientras estás haciendo otras cosas.
Servidor: No te jode el hombre anuncio! Si acaso contrato el servicio Papa-mobil-fone y que me vaya informando de los goles y las anécdotas por sms.
E: Y tu contestando una llamada y gritando gol y uyyyy!! Para verte...
Servidor: Eh!! Que uno es muy profesional!
S: Y qué harás?
Servidor: Uff!! Qué encrucijada, por dios!! Y yo sin video en casa. Que por lo menos me lo podría grabar y luego verlo sin saber el resultado.
E: Pues yo tengo tres. En qué formato lo quieres: DVD, VHS o Blue Ray?
Servidor: Cabrones!!

Total que finalment, després de molt pensar he decidit que un acte solidari es un acte solidari i, per molt que em pesi, el Barça aquesta vegada hauria d'esperar. Tornant cap al lloc de treball m'he trobat amb el Sa, que havia abandonat l'esmorzar per anar a un lloc i li he preguntat si sabia quan jugaven. Ell es soci i tot del Barça. M'ha dit que creia que dissabte, però que no ho sabia segur. Enfonsat ja com estava i resignat a no veure'l li he etzibat: "Como sea verdad te doy un abrazo y hasta puedo llegar a subir la oferta a un beso, pero en la mejilla que a mi los hombres no me van...".

El primer que he fet després d'aquesta mini xerrada ha estat buscar com un possés per internet quin dia es disputava el partit. Res de res. Horari per confirmar: ni servicaixa, ni la pàgina del Barça, ni l'Sport, ni google. Res de res. Fins hi tot he trucat al Barça per si em podien informar, però m'han dit que no està confirmat, perquè encara no han rebut el fax de la Lliga de Futbol Professional. També he enviat un correu a La Sexta (única cadena que donarà el partit) preguntant-los pel tema. No m'han contestat encara...

Se m'ha obert el cel quan de casualitat he vist un article a l'As que parlava d'aquests partits tant complicats que venen ara per uns i altres i posava que el partit era el 13-D, és a dir el dissabte!! Dissabte!!

Només em balla una idea pel cap. En cas que m'hagués perdut el partit Barça-Madrid, hagués trontollat la meva fe? Hagués estat considerat com un signe de debilitat? Em podria anar a confessar davant el Laporta perquè, president, he pecat i sóc un mal barcelonista? No vull ni pensar-ho. Bé, amb tot això, encara no tinc clar que el partit sigui dissabte. Algú em pot fer veure la llum???

P.D.: L'E ens ha comunicat durant l'esmorzar que aquest cap de setmana, com que fa tant bon temps, fará l'últim bany de la temporada per Palamós "con dos cojones". Jo li he dit que com ho fes, les gambes l'aplaudirien...

11 comentaris:

Uri ha dit...

Pots estar tranquil, el jugaran dissabte 13.

Uri ha dit...

X cert, dilluns el Mag Fèlix al Versió, eh que m'entens, tio?

Eloy ha dit...

Confirmat pel Mundo Deportivo:
Dades del Tourmalet:

Sevilla 29-11
València 6-12
Madrid 13-12
Villarreal 20 o 21-12

;)

Jordi ha dit...

Uri: perfecte, doncs!! Compliré amb el meu acte solidari de bon grat i espero que amb una aplastant victòria del Barça. Tio, que te has suicidada?? uuuuu!! Eh que m'entens?

Eloy: Gràcies!! Em quedo molt més tranquil!! Tant lo de la Marató com el derby són dues coses que no et pots perdre!!

Sílvia ha dit...

Hola!
La bona fe té premi: sembla que juguem dissabte :)
Quin fred!!! Una mantetaaa
Salutacions
Sílvia

Fran ha dit...

Les bones intencions sempre tenen premi, Jordi.

Jordi ha dit...

Silvia: Sí, sembla que sí. Ostres, he sortit al carrer i del fred que fa una mica més i no ho explico!!

Fran: sembla que sí...

Anònim ha dit...

m'agrada que hagis triat ser solidari!! el teu acte sembla que te premi per tu si juguen el dissabte!! I també te premi per tot el conjunt de societat quan poses el teu granet de sorra en aquest acte!! ves pensant on el veiem!!

Jordi ha dit...

Toni, saps que casa meva està oberta... i hi fa fred!! Però com que serà un derby calent, doncs ja va bé!! Ah!! Ara que hi penso el dia 13 hi ha sopar a casa l'Alba, no? Doncs ja tenim lloc. I després? Almodobar per variar? jajaja

Assumpta ha dit...

Ostres, com he patit fins que he vist que era dissabte!! :-))

T'he vist al meu blog arribant del blog de la bajoqueta... i he vingut a treure el cap, i quan he vist aquest article he pensat que t'havia d'agregar a la meva llista de blogs immediatament!! :-)

(no allò que fan de "seguidors", no, que allò m'stressa... vull dir la meva llista, com sempre eren les llistes, a la sidebar i tal jeje)

Jordi ha dit...

Hola Assumpte!! Benvinguda al blog. Ja ens anirem llegint!! També penso agregar-te als preferits. Bé, estem salvats! El partit dissabte. Però vaig passar un mal tràngol!!