divendres, 21 de novembre del 2008

I encara hi ha gent que es pregunta per què som així?

Ahir, vint de novembre. Trenta-tres aniversari de la mort d’un dels personatges que més mal va fer a aquest país. Ja és trist celebrar-ho. Però bé, com que hi ha gent per tot, no m’hi posaré. Cadascú que faci el que vulgui, que celebri el que vulgui i que se n’alegri del que vulgui. Ven lliures son de fer-ho.

Quan ahir per la tarda vaig assabentar-me de la notícia que uns feixistes van atacar el lloc on va ser afusellat en Lluís Companys al Castell de Montjuïc, símbol del nostre poble per les seves idees, la seva lluita i per la manera en que va trobar la mort, em vaig encendre a base de bé. Vaig arribar a escopir per la meva boca un cert nombre de paraules malsonants que serà millor que no reprodueixi aquí i ara. Me les guardo per mi. Però imagino que ja sabeu per on van... Qui són aquesta gent per venir (o per estar) a casa nostra i embrutar els nostres símbols i el nom de la gent que ha lluitat per aquest país? Sempre he pensat que si aquí no es troben a gust, ningú els obliga a estar-s’hi. Poden agafar les maletes i marxar a un altre lloc on segurament es sentiran més feliços i podran anar tot el dia amb el braç alçat, lluint símbols feixistes i cridant consignes a favor de qui els sembli. I encara hi ha gent que es pregunta per què som així? Doncs som així, precisament per culpa d’aquests tipus de persones. I mentre segueixi havent-hi gent així, nosaltres seguirem sent de la manera que som i seguirem defensant el que creiem que és nostre. Visca Catalunya!

11 comentaris:

Fran ha dit...

L'ultradreta. Ja sabem com són, només volen provocar.
Sort que de mica en mica la societat va passant de tot aixó.
Una abraçada.

òscar ha dit...

ja no sé si val o no la pena emprenyar-se. cada any és la mateixa provocació.
potser faig malament i aquest no és el cami però jo ja no els faig cap mena de cas!

o si ... que se'n vagin a la merda sigui on sigui aquest lloc!

Anònim ha dit...

Son lamentables i aixó ja ho sabem ... nosaltres continuarem camí d'Itaca i que ells tirin cap on vulguin. Visca Catalunya, visca Catalunya i visca els catalans lararlar jejejeje

Un petó

Jordi ha dit...

Fran: sí, però encara queden reductes violents!! Això és el que més m'emprenya. Si volen, que vagin allà al Valle de los Caidos i facin el botelló i ho celebrin a lo gran.

Òscar: a mi em fan bullir la sang, de veritat!!

Jordi ha dit...

Silvi: Sí senyor, gran discurs patriòtic. M'has fet alçar de la cadira i em cau la llagrimeta... sñiff, sñiff... jejeje Visca!!

Anònim ha dit...

Els feixistes no podran amb els catalans!

La ràbia i l’enveja no els deixa viure! Qui viu en ràbia i enveja acaba malalt

VISCA CATALUNYA!

mama

Jordi ha dit...

Mama, sí senyor!! Així es parla!!

Alba ha dit...

Bé, sempre hi ha gent que no té res dins el cap. Ojalà algun dia ho entenguin.
Salutacions

Albert ha dit...

Segur que no saben ni qui era Lluís Companys.
Està clar que, com dius, mentre hi hagi gent així... la cosa no pot anar bé.

Anònim ha dit...

Hola Jordi!
A més d´ultres, incívics.
La pintada es comenta per si sola.
salutacions
Sílvia

Anònim ha dit...

La dependència, no només ens costa molts calés, sinó que a sobre ens toca aguantar veure amb quina impunitat es mou tota aquesta violenta garruleria fatxa.