dijous, 20 de novembre del 2008

“La ladrona de libros”.

Quin llibre!! Fantàstic! Formidable!! Magnífic!! D’aquells que et deixen empremta. D’aquells que t’agradaria que no s’acabessin mai, d’aquells que devores i devores pàgines i et sap greu quan l’has de deixar perquè ha arribat l’hora de fer qualsevol altre cosa que no sigui llegir-lo. Realment m’ha sorprès molt. Tenia moltes ganes de llegir-lo i quan va arribar a les meves mans, m’hi vaig posar a l’instant i no m’ha defraudat per res. Val a dir, però, que el llegia a ulls clucs: no m’havia llegit a la contraportada el resum ni havia sentit comentaris de ningú. Només em va atraure el títol del llibre. I la veritat és que no m’ha decebut gens. És per això que no penso fer-vos cap mena de comentari sobre l’argument. Només dono la meva sincera opinió, perquè sóc dels que pensa que, com el català, els llibres correctes (o molt, com en aquest cas), passa’ls...

11 comentaris:

Alex. ha dit...

El posaré a la tauleta de nit!

Mariona ha dit...

Me l'apunto!! Per cert tu que tens bons contactes, una question: És alt el Kilian J?

Anònim ha dit...

No és gaire alt. 1,70-75 potser

Albert

Anònim ha dit...

La meva ausencia del teu blog es curiosa i encara que no t'importi massa (ho entenc) t'ho explicaré. Tinc el ordinador amb més virus que un container y cada vegada que entrava em surtia el post del dissabte del karaoke i jo pensava goita aquest no escriu encara deu estar fet un cristo jejeje i al final m'he he adonat perque avui entrant a llegir la prensa em sortien noticies dels diaris del dimarts ... i bé amb això, amb el tema que en un altre blog que entro sempre i escriu a diari tampoc actualitzava desde dissabte etc... doncs m'he adonat (encara de la meva condició de rossa, ja saps) que igual el meu ordinador tenia un problema jejejeje.

Ja veus....

Anònim ha dit...

Que no t'he comentat!!! jejejeje

Coincideixo amb tu en aquest llibre, boníssim! però respectaré que tu no has dit res de l'argument i no ho diré jo tampoc, però sí l'aconsello. Jo li he passat ja a la meva mare i a una amiga que també li agrada la lectura i a totes dues els hi ha agradat.

Una abraçada!

Anònim ha dit...

hola!
Mira per on ja tinc un títol pels regals de Nadal...Merci!
Salutacions
Sílvia

Jordi ha dit...

Alex: però a sobre, no a sota!! Que perquè no balli la tauleta existeixen xapes, fustes i altres estris que s'han de llençar a la paperera.

Mariona: Jo faig 1,84 i li treia mig cap. Si t'hi fixes amb la foto que tinc al blog penjada ho veuràs.

Albert: sí, més o menys al que tu dius.

Silvi: sí, sí que m'importa, evidentment. Home, del karaoke vaig acabar cascadillo. Ja saps, l'edat és inversament proporcional al temps que trigues en recuperar-te de la festa que t'ha fotut el dia abans. Però bé, crec que al dia següent me'n vaig sortir bastant bé... jejeje Em sap greu això de l'ordinador, que es recuperi aviat i que faci repòs al llit, que diuen que pels virus és el millor que hi ha...

Sílvia: serà un bon regals, sens dubte!

Anònim ha dit...

Me'l compraré. Ja et comentaré si ha funcionat el "bocaorella".

Fran ha dit...

Gràcies pel consell. Té bona pinta.

Jordi ha dit...

Garrofaire: vinga, espero comentaris. Però quan te l'hagis llegit, no abans!!

Fran: gran llibre!

Anònim ha dit...

Merci pel consell, a veure que tal...