diumenge, 2 de novembre del 2008

Pluja de gols.

No em direu que no és original el titular!! Bé, ja ho sé, no m’he hagut de trencar molt el cap, perquè entre l’aiguat que va caure ahir a Màlaga i la golejada que va tornar a marcar el Barça, no calia ser molt espavilat per treure’s aquest titular de sota de la màniga. Veig que vaig perdent originalitat...

Sí, sí, com he dit, de nou golejada. Aquesta vegada n’han estat quatre. El camp no donava per més. El fet que no parés de ploure en tot el dia, va deixar el terreny de joc en molt males condicions. Tot un partit clàssic d’aquets on el camp està enfangat, impracticable i on la pilota es queda aturada en algun dels molts bassals que s’ha format sobre la gespa. Però sabeu el millor de tot? Que aquest Barça ha demostrat ser un equip tot terreny: guanya sobre sec, sobre mullat, sobre enfangat... En fi, que les condicions meteorològiques no frenen aquest superBarça que va creixent a marxes forçades ni impedeixen que sumi l’onzena victòria consecutiva.

I el millor de tot i que potser li passa per alt a molts: la cantera està tenint molt de protagonisme. Ahir, a l’alineació titular hi havia fins a set jugadors de la pedrera. I, de nou, com ja va passar al partit contra el Basilea, els quatre gols portaven signatura de La Masia. Que no nos embauquen!!

Amb tot, el partit es presentava complicat. Un partit trampa, que se’n diu. El Màlaga venia de guanyar el Sevilla a domicili, de per si el Barça sempre ha tingut dificultats per guanyar al camp (o millor dit en el cas d’ahir la piscina municipal) de La Rosaleda i a més a més el temps no ajudava gens. I entre un ara rellisques tu, ara rellisco jo, un ara la pilota es queda aturada aquí, ara la pilota es queda parada allà i un gran Xavi el partit es va tirar endavant seguint la següent cronologia:
1-0) Marca Xavi de falta un gran gol que l’hagués signat el mateix Koeman, seguint la tradició que s’ha establert últimament de marcar molt d’hora (minut sis).
1-1) Marca el Màlaga mitjançant Duda i no, no faré la broma a la que es presta el seu nom (minut 13).
1-2) Marca Messi aprofitant un mal refús de la defensa local (minut 19).
1-3) Eto’o centra des de l’esquerra, Henry acomoda amb el cap la pilota per Xavi que remata per batre per baix al porter Arnau (minut 53).
1-4) Alves xuta una falta i Welligton la desvia per introduir-la entre els tres pals (minut 80).

EN POSITIU.
Gran Xavi que ahir va marcar dos gols i que s’està convertint (si no ho és ja) en un dels millors jugadors del Barça aquest inici de temporada.

Bojan va tornar a tenir minuts i sembla que de mica en mica va entrant a l’equip.

El Barça es posa líder (ahir el Valencia va perdre) després de fa... umm... ummm... no recordo... a falta del que faci el Madrid avui, ja que si guanya per vuit gols de diferència ho serà ell.

EN NEGATIU.
Quan el camp està en aquestes condicions, els partits no s’haurien de jugar. És una estafa al futbol i a la gent que ha pagat una entrada per veure’l. L’aficionat vol veure vint-i-dos jugadors practicant futbol, no vint-i-dos lluitadors rebolcant-se sobre el fang.

S’ha trencat l’imbatibilitat de Valdés. Després de quatre partits sense rebre gols, ahir en va encaixar un.

LA PREGUNTA.
Quin és el límit d’aquest equip?

13 comentaris:

Anònim ha dit...

En positiu i que no s'enfadin els pujolistes:

"Com més lluny del centre de la defensa veig jugar en Pujol, més tranquil em sento"

Salut, garrofes i Visca el Barça!!

Eloy ha dit...

Un altre titular. Si li poses música:
"Golejant sota la pluja" (l'originalitat no ens falta, oi?)

Jesús M. Tibau ha dit...

el mateix equip és qui es posa sempre els límits. Compte que encara no hem jugat contra cap equip potent

Jordi ha dit...

Garrofaire: No em toquis en Puyol... jejeje

Eloy: ostres, aquest també és bo. Crec que un diari esportiu ha titulat així la seva portada. Sí, justet i poc original!! És clar, que Aiguat de gols tampoc està malament, no?

Jordi ha dit...

Jesús: Et dono la raó. Això també ho crec jo. Però si juguen d'aquesta manera i amb aquesta actitud (molt important això) de ben segur que no farem el ridícul com l'any passat.

Anònim ha dit...

Hola!
SOM LIDERS!!!
I en solitari. Empat del R.Madrid!
Salutacions

Sílvia

Jordi ha dit...

Silvia, ja tenia el mono aquest de veure'm a dalt de tot! Aquest any... ai, aquest any...

Anònim ha dit...

Dissabte el Barça va fer un partidas i no en plan "tiralineas" com estem acostumats sino que es van fer amb les circunstancies del terreny de lloc i van treure la força i la garra per poder guanyar.

Em va agradar moltíssim l'actitud dels jugadors, em va sobtar veure a Pep dient que no la toquessin que enviessin pilotas a dalt... molt diferent del joc del Barça però amb el mateix resultat, una nova golejada!!!

Aquest Barça és impressionant i no tenim per que callar-ho (si se prudents es clar)

Estic d'acord amb tu que el partit no s'hauria d'haver jugat, però bé al final va sortir bé, sense lesions i amb vitòria.

Jordi ha dit...

Entenc les declaracions del Pep sobre la manera de jugar: el joc que fa el Barça no serveix per un camp en aquelles condicions. Per tant, és allò de si no pots, uneix-t'hi, Així que, com que només sobreviu el que s'adapta al medi, el Barça va saber adaptar-se molt bé amb el resultat que tots sabem: golejada i tres punts.

I el que comentes de l'actitud, és d'admirar. Ara estava escoltant la radio i parlaven d'onze Luis Enriques. Hi estic d'acord!! Quantes vegades ho havíem demanat?

Anònim ha dit...

Ei Jordi,
Diuen que tenim el mateix equip que l'any passat, sumant a Dani Alvés. Jo els dic que tenim el mateix equip restant als dos fiesteros, Deco i Ronaldinho.

Aii aquest anyyyy!

Jordi ha dit...

Sí, quanta raó!! Dos fiesteros menys equival a que els altres es posin tots les piles.

Sí, sí. Aiii aquest anyyyy!! De totes maneres, prudència! Però, aiii...

Eloy ha dit...

Ui Ui s'acaba de terminar el "partidàs" contra el Basilea. Uffffffff

Jordi ha dit...

Sí, partidàs, partidàs... jejeje Quin avorriment!