dilluns, 24 de novembre del 2008

Puntet.

Què se li pot demanar a un equip (no posarem nom) si no té a dos dels millors jugadors del món en la seva posició? Doncs lluita, lluita i més lluita. I això el Barça ahir ho va posar (com sempre). Sense Messi i sense Iniesta, la qualitat de l’equip per les bandes va quedar molt minvada. Bojan feia aquesta vegada d’Henry, amb el mateix resultat que el fracès: res de res. Són jugadors que quans els treus de la seva posició de davanters centres, es dilueixen. Hleb també participava per la banda dreta amb molta voluntat, però amb idèntic resultat. I, com he dit, l’equip va lluitar i va intentar-ho (sobretot a la segona part). Va fer dos pals, va llençar córners, va arraconar a un rival que estava molt ben situat, sobretot després de fer els deures i avançar-se en el marcador al minut divuit de la primera part. I fruit d’aquesta lluita i d’aquest intentar marcar el gol, finalment va arribar la recompensa al minut setanta de la segona part. I a més, un gol d’aquells que des de que està a punt de centrar-la Alves, ja sap que algú la rematarà i marcarà. I això va ser el que Keita va fer: cop de cap després d’una centrada mil·limètrica i gol. I després d’aquest premi, el Barça s’hi va abocar, però ja va ser massa tard.

Com a conclusió es pot dir que, com el Madrid amb les Copes d’Europa, nosaltres ens hem quedat amb la novena. S’ha acabat la ratxa blaugrana de victòries en Lliga, però encara no hem perdut des de que ho vam fer la primera jornada al camp del Numància. Bé, i que la Lliga no està guanyada ni de bon tros com creuen alguns i que s’haurà de lluitar fins el final. I d’això, de lluitar, segurament que no se’n cansaran.

EN POSITIU.
L’assistència a l’estadi, que va pujar una mica més que d’altres vegades, però tampoc és per llençar cohets.

Keita que en els darrers partits ja porta dos gols.

EN NEGATIU.
Hleb, que no posa la cama mai per recuperar una pilota.

Les centrades d’Alves. Potser el brasiler hauria de practicar-les més. És cert que va fer la centrada del gol, però moltes de les que va fer anteriorment van ser autèntiques pedres que no anaven a parar a ningú.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Gairabé estic d'acord amb tot el teu post menys en el tema Alves, crec que centra molt bé i encara que no totes van on ell voldria per mí es un dels carrilers que millos les "templa".

En quan a Bojan és cert que ahir no va ser el seu dia fitxat que inclós desijava que sortís l'Henry jejeje aquest nano juga amb ansietat perque qualitat en té i molta serà questió de temps i que es sereni una mica.

Un puntet i a començar el Tourmalet, a veure que fem!!!

Una abraçada

Alex. ha dit...

El Rupit jugava contra el Sant Boi Lluçanès U.E., no sé com varen quedar. Era un partit important per tots dos, a la classificació van empatats a punts.

El Barça: Un punt és un punt!

Alba ha dit...

Jo li vaig faltar a trobar una mica més de collons en la primera part. Un equip com el Barça ha de tenir capacitat i recursos per superar un equip que se t'avança en el marcador i que es tanca al darrera. L'actitud adequada va ser la de després del primer gol, però amb més cap que en algunes ocasions no se que semblava.
Salutacions

òscar ha dit...

quan no hi han idees el mínim exigit és treballar i, ahir, ho van fer.
sense un gram de desànim que el novembre és llarg i fred!

Albert ha dit...

El Hleb va camir de ser el nou Henry.
Com ja vaig comentar fa uns dies al meu blog, els jugadors que fitxem de l'Arsenal no triomfen (tampoc Overmars ni Petit).
Crec que l'únic "passable" va ser Gio Van Bronckhorst.

Alves no centra malament (fa molts centres i alguns no van bé), però el que passa és que perd massa boles.

Anònim ha dit...

Hola!
Molt confiats i un gran estratega com Víctor Muñoz. Massa complicat.
salutacions
Sílvia

Anònim ha dit...

Un puntet i punt!

karli ha dit...

Nira tio tant lo positiu del Keiteeee com lo negatiu del Hleb ho hem comentat akest matí a la tertulia futbolistica del dilluns a la feina...a veure com segueix la cosa...
Llàstima no guanyar ahir!!! però important que tinguem calma...que desde madrid ja volen veure fantasmes on no n'hi han!!!

Alex. ha dit...

Sant Boi 4 - Rupit 1