diumenge, 9 de novembre del 2008

Tercer set.

De nou, com si d’un partit de tenis es tractés, el Barça li ha tornat a endossar a un rival sis gols. Les anteriors víctimes: Sporting i Atlético de Madrid. Què voleu que us digui! Crec que ho puc resumir amb una frase clara i entenedora, que és la que l’Iker Casillas sempre diu quan li marquen un gol: “Yo lo flipo”. I en colors. Ho flipo en colors i si em permeteu diré que al·lucino pepinillos (per acabar de desempolsar el costumari castellà), perquè això d’aquest Barça aquest any és de rècord Guiness. Liquida als equips (exceptuant del darrer partit contra el Basilea, que va ser una pedra al camí, i mal posada), amb una superioritat aclaparadora. I ara, que passi el següent, que potser li’n cauen també mitja dotzena.

Era el primer partit post lesió Iniesta, on s’havia de desvetllar la incògnita: com jugaria l’equip amb aquesta baixa de pes? Perquè ara que hi penso, quan es va lesionar Abidal, crec que no va haver-hi aquesta síndrome de dependència... Tornant al tema: com va reaccionar l’equip? Doncs endossant sis gols al rival. Pim-pam, un darrere l’altre:
1er) Gran passada d’Alves per trencar la defensa que recull Eto’o que marca (minut 12). Tornem a recuperar la tradició del gol matiner.
2on) Xut d’Henry que desvia Asenjo, però Eto’o afusella i marca (minut 29). Com estava el camerunès!
3er) Contraatac portat per Messi que assisteix a Eto’o que trenca el fora de joc, regateja al porter i marca (minut 42). Que es quedi molts anys més!!
4art) Jugada de Messi que li prenen la pilota a la frontal, però va a parar a peus d’Eto’o que torna a marcar (minut 43). Festival africà en estat pur!
5è) El Valladolid perd una pilota que recupera Henry, que assisteix a Gudjohnsen que aprofita per marcar picant la pilota molt suau per sobre el porter (minut 70). Si marca el bacallà, això vol dir que la cosa rutlla.
6è) Passada i jugada d’en Hleb amb paret inclosa amb Messi, que Henry remata a porteria buida i amb ràbia. I si marca Henry, la cosa ja rutlla però molt.
La propina) Fora de joc mal assenyalat que hagués suposat l’expulsió del porter del Valladolid per entrada, crec recordar, a Messi.

Em trec el barret, però, amb el partit que va fer el rival, que va sortit en tot moment a jugar, a intentar aprofitar les seves oportunitats i no va renunciar en cap moment a l’atac (de fet la primera oportunitat va anar a càrrec seu) sense deixar de pressionar bastant a dalt. Va fer un partit molt seriós, el Valladolid. I si us he de dir la veritat quan el marcador estava ajustat, em feia por i em donava la sensació que en qualsevol moment podia marcar. Si us he de ser sincer, penso que va ser massa càstig per un dels equips que ha vingut al Camp Nou amb les idees més clares i a jugar. No oblidem que tancar-se darrere no és jugar a futbol.

Ahir va haver-hi tres jugadors que es van sortir:
a) Messi, repartint jo i assistències a tort i a dret.
b) Eto’o, golejant el que no està escrit. Ah!! Per si no us heu fixat, ahir hat quatrick, o com es digui quan un jugador marca quatre gols en un partit. A partir d’ara, no digueu gol, digueu Eto’o.
c) Henry, que el podien fer sortir del camp, perquè estava clarament per sota del nivell exhibit pels seus companys.

EN POSITIU.
La ratxa d’imbatibilitat del Barça i les golejades segueixen a l’ordre del dia. M’agrada! Crec que l’empat contra el Basilea els va anar bé per obrir els ulls.

Potser és una xorrada, però els crits d’ “Eto’o, Eto’o” al Camp Nou. Quin partidàs que va fer! Per treure’s el barret.

Messi i Eto’o. Grans, molt grans!!

Veure al Camp Nou fent l’onada, perquè això és símbol de que les coses van molt bé.

EN NEGATIU.
Henry, que no està gens fi. Va rebre pitos del Camp Nou en protesta pel seu baix nivell exhibit.

L’àrbitre, sense errades greus que influenciessin en el resultat, però amb equivocacions bastant clamoroses.

EL NOM.
Vivar Dorado. Ostres, jo diria que aquest home fa molts anys que juga a això del futbol. No és el que jugava al Tenerife (si no recordo malament)? Perquè molts jugadors amb aquest nom no crec que hi hagi...

13 comentaris:

Fran ha dit...

¡Jo! ¡Qué abusones...!
>:-)

Anònim ha dit...

Diria que aquest Vivar deu ser família del Cid Campeador, aquell que guanyava batalles després de mort.

Jordi ha dit...

Fran: sí, et dono la raó!!

Garrofaire: ja podria ser ja!

Anònim ha dit...

He rigut amb la part del tres jugadors que es van sortir jejeje ho dic perque al principi quan he llegit Henry m'has acollonit ... Estic d'acord amb tú que Henry ara mateix és l'únic jugador que no està a l'alçada de l'equip.

En quant al Valladolid, és cert que va vindre a jugar cosa que es bó dir-ho perque normalment no passa però es va trobar un Barça sense forats i gairabé perfecte.

Eto'o va ficar-ho tot a dintre, Messi va maravellar una vegada més i jo afegiria el treball de Carles Puyol que sembla que com és habitual no sigui sorprendent. Impressionant l'entrega del "capi"

Una abraçada!

pd. I lo del Camp Nou fent la ona doncs sí bon síntoma ja que ja sabem tots que l'afició del Camp Nou és de Liceo ... (y hasta ahí puedo leer jeeje)

òscar ha dit...

feia temps que no havia de posar-me el pitet per veure el barça.

i aquest any ... més que pitet necessito un balde de tota la bava que se'm cau de la boca.

però ai ai ai (ara surt em el culer canguelis) ... qaun duraà tot això?

Anònim ha dit...

Aiii aquest any!!! Que san Leo no se'ns lesioni...

Per cert, encara ploro de tant que he rigut amb lo dels restaurants xinesos, jaja.

Una abraçada
Albert

Jordi ha dit...

Silvi: jo no em vull emocionar molt, però aquest any aquest equip fa por. Què pensaries si tu llegissis el mateix sobre el Milà, o el Chelsea... Estaríem tots cagats de por de que no ens toqués en cap encreuament!!
Bona la del Liceu! El que passa que allà aplaudeixen més... jejeje

Òscar: sí, en lloc de gaudir, sempre pensem quan s'acabarà. No escarmentem mai...

Albert: Ostres, si aquest es lesiona (que segur que li passarà), ja veurem com reacciona l'equip. Només espero que quan Leo es lesioni, Iniesta ja s'hagi recuperat!
Abans quan anava a un restaurant xinès quan el cambrer/a de torn ens deien gracias, nosaltres li responiem: "Las que tu me haces". Tampoc no se n'enteraven molt. Però bueno, passes una estona divertida.

Alba ha dit...

La veritat es que va ser un partit on el Valladolid va jugar de tu a tu y el Barça va haver de posar-se el mono de treball per fer el gols. L'actitud va ser la correcta i la resta va sortir sol.
Increible Eto'o amb els cuatre gols. Esperem que segueixin en aquest camí i que només parli en el camp.
Salutacions

Eloy ha dit...

Jo afegiria el gran treball del "bacallà". Sense jugar gaire ja porta tres gols a la Lliga, i el de dissabte molt maco. Guddy pichichi, jejejeje.
Estic d'acord amb la Silvi quan parla del treball del Pujol. I no ens oblidem dels centrals titulars Piqué i Márquez. Potser no va ser el seu millor partit, però comencen a semblar una parella de centrals de debò.

Eloy ha dit...

OOPs Puyol volia dir jejejeje, res a veure amb l'ex President.

Jordi ha dit...

Alba: Importantíssim. Que parli al camp, només. Qué diferent que és aquest Eto'o del de la temporada passada!!

Eloy: Ay, si et llegeix una que jo sé!! Que de vegades se m'escapa una j per una y i ja em fot bronca. Bé, estic d'acord amb tu. En PuYol és tot empenta. El jugador model que vol en Pep, en poques paraules.

Anònim ha dit...

Hola Jordi!
Aquest és el jugador de l´any passat? o el seu "germà"?
Salutacions
Sílvia

Jordi ha dit...

Crec que és el de l'any passat, però amb motivació (i extra). És a dir, com el del primer any, però més motivat! Visca Eto'o!