divendres, 26 de juny del 2009

La promesa del triplet.

Un dia va dir un savi o un home de paraula que les promeses estan per complir-les. I un bon dia, el Cor de l’Anginesca va prometre. Era una promesa innocent, llunyana, gairebé impossible però a l’hora probable, perquè no! Vam prometre i jurar i perjurar que si el Barça aconseguia el triplet ens trobaríem tots quatre components a Montserrat, símbol de la catalanitat latent, per agrair a la Moreneta, espill de tots els catalans, els serveis prestats i l’ajuda facilitada als jugadors blaugranes.

Demà dissabte, doncs, dia D hora H de la promesa. A saber: Cooopa, Lliiiiga i Champions... Champioooons! Començarà l’operació triplet a la conquesta de Montserrat, per terra, mar i aire per part dels quatre intrèpids blocaires de paraula d’honor. Per això demà serem allà, donant el que s’ha de donar. L’operació en qüestió té dos flancs: el primer on els tres components ens trobarem a Monistrol de Montserrat per afrontar la pujada de la muntanya màgica. Serem l’Òscar, l’Alex i un servidor. L’Òscar ja fa temps que fa els deures i que es va entrenant. Puja i baixa com a mínim deu vegades cada dia les escales d’una coneguda parada de la línia verda del metro de Barcelona. Des d’aquell dia, però, ho puja tot: escala la nevera per tal de coronar-la i plantar-hi la bandera de la Danone, puja de peus al sofà, conquereix cada dia el cim de tots els quioscs pels que passa. Només hi ha una cosa que no li agrada que pugi: els preus (sobretot el del pa ratllat i els dels ous, pel tema dels arrebossats). L’Àlex, per la seva banda, no para de trescar i trescar una muntanya rere una altra cada cap de setmana .

El segon flanc, encapçalat per la pubilla del grup, l’Assumpta, s’encarregarà de fer el cim amb el cremallera. En el seu dia va desestimar l’opció de ser pujada a collibè per la muntanya per tots els membres masculins del grup. Així doncs, va ser anomenada encarregada oficial d’omplir el cremallera de bufandes i banderes del Barça mentre va cantant l’himne del nostre estimat club mentre va canviant de vagó.

Així serà, si la Moreneta vol, que ens trobarem tots a dalt i ens fondrem en una càlida abraçada de fraternitat blaugrana, esmorzarem mel i mató, coca i el que faci falta, lloarem al Profeta Pep pels segles del segles i demanarem la seva canonització a l’abat de Montserrat. Així sigui!
Però aquí no s’acaba tot, perquè El curiós cas de la dona que no havia estat mai a l’Ikea quedarà ja en una anècdota, ja que si pel matí trepitjarem terra sagrat religiosament parlant, per la tarda trepitjarem també terra sagrat moblísticament parlant. Visitarem el temple dels temples, el palau del munti-s’ho vostès mateix, que és molt fàcil, el paradís d’aquells que fan de les seves mans l’eina perfecte per passar una bona tarda de cap de setmana (amb baralla inclosa amb la parella perquè mai ho fas com ella vol) collant claus i col·locant peça rere peça per aconseguir que el resultat final s’assembli tot el possible al de la figura final del prospecte.

Paraula de tricampions!

27 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ai, ai, ai... veure-ho escrit aquí sembla que "va de veritat", eh? :-))

Jo, que vaig mirar d'escapar-me unes cent vegades dient que "jo no havia promès res" i que vaig buscar totes les excuses possibles (una sempre té por de les seves limitacions, què us he de dir?) doncs ara he d'admetre que em fa molta il·lusió aquesta trobada a Montserrat :-))

Al cor de la nostra Catalunya i pel Barça!!! :-))

Què la Moreneta ens protegeixi sempre i que faci que tinguem un dia preciós...

La teva proposta posterior de dur-nos a Ikea en cotxe ja és el sumum :-)))

Què poquet faltaaaaaaaaaa!!

Jordi ha dit...

Assumpta, el cor es reunià al cor de Catalunya, lloc emblemàtic i especial!
El summum serà trobar-nos tots plegats!

Assumpta ha dit...

Aaaai aquest jovent!!! jejeje

El cert és que encomaneu entusiasme :-)))

Assumpta ha dit...

Hes de fer "allò que fas" jajaja "Perfil de la caminada", "desnivell acumulat" :-))

Els que anem amb el cremallera també tindrem el mateix desnivell jajaja tot i que còmodament asseguts... :-P

Vaig a fer una mica de feina!!

Jordi ha dit...

El desnivell és el mateix, assegut o caminant!! jejeje Sí que ho hauria d'haver fet, sí!! Crec que no arriba a uns 600 metres positius de desnivell! Més o menys!!

Alex. ha dit...

Jordi Anginesc i Assumpta Anginesca, Mare de Deu de Montserrat i Senyor Ikea, Mr. Òscar Marshall i Núria Feliu, Tortell Poltrona i Andrés Iniesta, Pep Profeta i La Bruja Lola ...

...omplirem la plaça més principal de Catalunya!!!

Òscar, recorda portar el hula-hop!!

neus ha dit...

No hi seré... però hi seré :)

Una abraçadassa a tots quatre!

Jordi ha dit...

Alex: jajaja intentaré portar la cobla Principal de la Bisbal, perquè toquin l'himne del Barça i el senyor Bachs com a speaker oficial de l'esdeveniment. En Michael Jackon finalment no podrà venir...

Elur: hi seràs present, evidentment! Abraçades!!

Assumpta ha dit...

Eluuuuuuuuur tu ves-me enviant força telepàtica!! jajaja

Jordi ha dit...

Força Eluuuurianaaaa!!

òscar ha dit...

demà dia gloriós de l'anginesca història de la nostra terra.

quatre heroines i herois, quatre. quatre hereus de montanyencs reconeguts com jordi pujol i araceli segarra matinaran per, primer, serpentejar la via d'accès a la montanya més sagrada del país i, després, plantar bandera al cim en forma de col.lectiu esmorzar.

l'emoció, el jorn previ, resta gairebé indescriptible. centenars i centenars de transeunts s'acosten als anginescs demanant-li's detall de l'ascens. cuni amenaça connectar en directe i, de passada, demanar sms's als televidents opinant matins.coronaran o matins.faranfiga i, fins i tot, mari pau huguet farà un especial balls de saló amb hula-hoop. un espectacle!

que gran és el barça i ... que gran que deu ser la pujada a montserrat!!!

Assumpta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Assumpta ha dit...

Coronaran.SI :-))

Papa:
Ja sé que ara tu ho veus tot jeje...
Quan jo era petita i et veia tan content si el Barça guanyava, quan et sentia parlar dels jugadors, et vaig demanar que m'expliquessis què era un fora de joc, un penalti o un corner... i tu m'ho deies perquè et feia gràcia que la teva nena s'interessés per això (llavors no hi havia massa dones que els hi agradés el futbol... ara, per sort, ja és més comú).

Llavors, papi, el Barça no havia guanyat cap Copa d'Europa (ara és la Champions, ja ho saps, que la de Wembley la vas gaudir moltíssim) i feia un munt d'anys que no guanyavem lligues. Jo no n'havia viscut cap!!!

Papa... Recordes en Pep Guardiola? La primera vegada que el vas veure jugar et va agradar moltíssim i vas dir "aquest noi serà molt bo" :-))

Tenies un ull infalible per conèixer els bons jugadors!!! :-)

Papi... aquest any, ja ho saps, amb en Pep Guardiola d'entrenador, hem guanyat Copa, Lliga i Champions!!... i demà pugem a Montserrat a celebrar-ho!!! Vaig amb uns amics d'Internet (allò de l'ordinador) i en Josep Lluís i la Mercè també venen...

Estic segura que et fa gràcia... un culé com tu!! que guardava l'entrada del dia de la inauguració del Nou Camp l'any 57!! I a Montserrat, el lloc on vareu triar la mama i tu per casar-vos, amb la vostre Mare de Déu estimada com a convidada especial...

Papi... t'estimo molt... Visca el Barça i Visca Catalunya!!

Jordi ha dit...

Òscar: la gloria eterna només està reservada pels valents!! TV3 muntarà stand com els que munta a la plaça Catalunya per Sant Jordi. Serà un dia inoblidable pels del Cor (que no de la ciutat).

Assumpta: l'emoció m'embarga, de veritat!! Molt de sentiment hi ha en aquest escrit. Jo també li vaig preguntar al meu pels fores de joc, faltes, targetes, etc... Com costava d'entendre-ho de petit, eh? Ara, en canvi, tots ens sabem... i més que els altres!! jejeje Demà, ciri a Montserrat!!

Assumpta ha dit...

Tinc uns quants ciris ja "destinats" :-))

Anònim ha dit...

Ànims Assumpta! Què el dia D ja està aquí.

Jo no vinc a Montserrat però saps a on he estat avui? He estat en un lloc també molt honorífic.
El lloc on va veure néixer i créixer el PEP Santpedor.

Molt maco l’escrit que has fet dedicat el teu pare.

Saps una cosa el dia de d’inauguració del NOU CAMP jo també hi era. Era molt petita tenia 5 ó 6 anys.

El meu pare era soci del Barça.

T’envio molta energia per demà i ja veuràs com tot sortirà molt bé.

Jordi! Cuida a la meva estimada amiga Assumpta i porta-la a IKEA.

Assumpta, per fi tindràs un llapis de IKEA.

Us desitjo una bona pujada a Montserrat. Els que pugeu la muntanya a peu i els que ho feu amb el cremallera.

mama Jordi

òscar ha dit...

quin text tan maco, assumpta. ets un sol gegant.

mama jordi, quedem en mans del seu fill i l'àlex que, a banda de bones persones i millors profesionals, semblen també uns grimpadors nats.

morenetaaaaaaaaaaaaaa, allà anem!!!

neus ha dit...

Demà intentaré estrenar els poders telepàtics!

Jordi ha dit...

Mama: gràcies per les forces telepàtiques des del poble d'en Pep. Espero que allà t'hauràs trobat pancartes pro-canonització del Guardiola. Això espero!
Ves per on que no sabia que havies estat a la inauguració. T'ho tenies ben callat!! Ja recordo quan anava amb l'avi al Camp els diumenges!!

Òsca: encomanat, però, també algun sant abans de grimpar muntanya amunt. No perdis la petjada de l'Alex i sempre porta un somriure a la cara, ajuda a pujar!

Elur: Síiiii!! Sobre les nou del matí ja t'hi pots posar!!

Sergi ha dit...

Molts ànims a tots tres, vosaltres representeu el sentiment culer de la catosfera, i el portareu a bon port. Bon port... de muntanya, ja s'entén.

Tot i les reticències de l'Assumpta a apuntar-se a la croada, quin millor lloc per visitar per ella, encara que segur que hi ha anat ja? Un centre de catalanitat, espiritualitat... ideal. I espero que el temple de la tarda la satisfaci igual que el del matí, això és un deute històric que s'ha de subsanar. IKEA forever! Justament hauria de comprar un parell de coses pel pis nou, res, un armariet i una calaixera. M'ho podríeu comprar, i ja ho trobarem, hehehe.

bajoqueta ha dit...

Ara si que veig que sou d'una secta blaugrana jajaja. Ale cuideu-me molt a Assumpta i torneu-la sana i estalvia, i sobretot vigileu amb lo que compra a l'Ikea!
Demà truco a TV3 perquè vos grave al matí per la gran trobada, i a la tarde per la primera gran visita d'Assumpta a l'Ikea. Ai si no lo veo no lo creo! Jo vull fotos!!!!

Ale molta sort!

Assumpta ha dit...

Bona niiiiiiiit des de Barcelonaaa!! :-)) (estic d'okupa al PC de ma germana jeje)

Ho hem passat estupendament bé!! :-)))

Dia culé, dia català i dia d'IKEA!! :-)

Elur: Durant tot el dia "sentiem" com una força que ens acompanyava :-)) (l'Alex, l'Òscar i el Jordi l'han agrait molt, perquè han fet la caminada sense apenes cansament) :-)

Mama de Jordi: En Jordi ens ha cuidat moooooooolt bé ;-)) Pots estar ben orgullosa!! I he comprat unes cortines de bany a l'IKEA!! Mare i fill compartiu un tret comú: sou simpatiquíssims tots dos :-))

XeXu: El teu armariet i la teva calaixera els té l'Òscar ;-)) ja quedareu per fer l'entrega, crec que t'ajudarà a muntar-los i tot jeje

Bajoqueta: Jajaja una autèntica secta culé :-)) Al final "et captarem" i tot ;-)
Aquelles càmeres de TV3 que hi havia les has enviat tu? ;-)

Anònim ha dit...

Felicitats!

Per la pujada a Montserrat i la
gran entrada a IKEA!

(Quans llapis tens?)



Mama Jordi

Assumpta ha dit...

En Jordi me n'ha portat TRES!! I ma germana n'ha agafat un :-)))

Ferran Porta ha dit...

Aitx, quina envejeta em feu! Si organitzeu una altra pujada culer a Montserrat, perles, feu una convocatòria que segur que més d'un s'hi apunta!

PS: Hola Jordi, no ens coneixem directament (via blogs, vull dir), però sempre et veig comentant a casa l'Òscar i l'Assumpta :-)

PS2: hi ha fotos de l'Assumpta admirant el temple... del "munteu-vos-ho vos mateix"??

Fran ha dit...

Des de fora em fa l'efecte que la promesa de la dona que mai havia anat a l'IKEA té més valor afegit...
Ànim i felicitats de nou per tot aquest seguit de títols.

Jordi ha dit...

XeXu: Gràcies, de tot port, vull dir... de muntanya... vull dir de tot cor!!
Finalment l'Assumpta es va decidir i va fer bé, sinó pregunta-li! Ja veuràs què et diu!
Deute de la tarda subsanat, també! La història ja no li deu la visita a l'Assumpta!! jejeje Ostres, d'haver-ho sapigut, t'ho hagués comprat! Llàstima!! Ho sento! És més, haguèssim pogut fer una quedada culé a l'IKEA dissabte per la tarda!

Bajoqueta: jajajaj secta blaugrana!! Què bo!! Sana i estàlvia, perquè vegis!! I amb la visita a l'IKEA al sarró! Demana-li fotos a l'Assumpta que és qui en va fer més!

Assumpta: Des de Barna?? No m'ho puc creure!! Gràcies per respondre a la gent del bloc!! Trobo que encara vam agafar pocs llàspissos!

Ferran: hooola!! Sí, et tinc molt vist de blocs que visito! Benvingut a la banyera, espero que la remullada sigui del teu gust! Sí que tens raó, la propera convocatòria l'hem de fer a l'engròs. De totes maneres vaig fer una petita convidada a la gent que volgués afegir-se. Fa temps, però...
Ah!! Sí, sí, hi ha fotos de l'Assumpta a la porta de l'IKEA!! Va comprar, com la turista que va per les rambles i compra el toro, la Sagrada Família o la samarreta del Barça.

Fran: jajaja sí, sí, una altre promesa que calia complir! Moltes gràcies!