diumenge, 17 de gener del 2010

Campions d’hivern… amb golejada.

Avui, malgrat el que indica el marcador, el Barça ha hagut de tornar a suar la cansalada per guanyar al Sevilla. Sang, suor i llàgrimes. La pregunta que es fa la culerada, l’interrogant que està a l’ordre del dia i corre de boca en boca és: quan es retirarà Palop? Aquest porter fa ràbia, que voleu que us digui. Però no una ràbia tipus Paco Buyo o Santiago Cañizares. No, no, és una ràbia diferent. Una ràbia d’impotència (malgrat la golejada final). Una ràbia de desesperació. Una ràbia de saber que xutis quan xutis, de xuti qui xuti, l’acabarà aturant. I sinó que li preguntin al pobre Messi que ha passat un autèntic viacrucis per poder marcar! Avui he tornat a perdre el compte de les aturades de gol que ha fet. I perquè la cosa encara fes més ràbia, el primer gol, el que obria la llauna, el que costa més de marcar, se l’ha fet el Sevilla en pròpia porta. Si no vols caldo, dos tasses. I ves provant que jo estic sota pals i les aturaré totes. Després, però, ha vingut gairebé tot rodat, sobretot quan ha sortit l’únic home sobre la capa de la terra que té la píndola màgica per batre Palop només amb dos xuts (el primer, com no, li ha aturat). Aquest home, com no, és Pedroooooo.

Després, el Messi desmoralitzat, aquell que ha provat de marcar de totes les maneres i de totes les maneres li ha aturat la pilota Palop, aquell que tenia cada vegada la moral més baixa, ha aconseguit, no un gol, no (que era el que feia 100 amb la samarreta del Barça amb només vint-i-dos anys), sinó dos, per deixar clar que per ell, el millor jugador del món, no hi ha porter que se li resisteixi (bé, li ha costat tres partits poder fer-li un gol, a la tercera va la vençuda). Ah!! I per situar-se pichichi de la Lliga. Ah! I per deixar el Madrid a cinc punts (que ha perdut 1-0 a Bilbao) i per encarregar un retrovisor d’aquells que augmentin més perquè ja els veiem més lluny.

En homenatge a l’Elur, diré que avui Iniesta ha fet una gran primera part. Es que sinó després m’esbronca... ;-)

PREGUNTA.
Què carai li passa a l’Ibrahimovic? Està irreconeixible. No controla bé les pilotes; les passades són imprecises; els gols, inexistents; les errades, clamoroses. Donar-li molts ànims i desitjar que torni aquell futbolista suec que tant ens va enlluernar a començament de temporada.

17 comentaris:

Clidice ha dit...

tant li fa, el madriT a 5 punts! oe oe oe oeeee :P

Sergi ha dit...

Si no ho haguessis dit tu, ja ho hauria dit jo, la primera part d'Iniesta, riu-te de Messi, de CR9 i de la mare que els va parir. Una cosa mai vista.

De la resta, res a comentar, estic molt d'acord amb tu avui. El Palop és un bon porter, més que ràbia jo li professava tot el respecte, fins que va perdre els nervis després que Messi li marqués.

Ahir fins i tot Márquez i Henry van jugar bé, un partidàs d'aquells de dominació total, d'aquells que saps que ha d'acabar per golejada. Però davant estava el Sevilla, no són una trepa com altres equips. Això sí, si no fos per Palop, se'n van amb deu o dotze gols a casa, cosa que hagués tingut gràcia també.

Pedro sorprèn més i més cada dia, em deixa amb els ulls ben oberts. Sembla que no necessitem ni Riberys ni Robinhos i potser ni tant sols Silvas. Tenim en Pedro.

I l'Ibra... doncs em sap greu, perquè ho intenta, sembla que ha perdut una mica de punch. Encara que davant estava Palop fa dies... a veure si a Valladolid torna a fer de les seves.

kweilan ha dit...

Lo millor és estar a 5 punts!!

Eloy ha dit...

Els davanters van sempre a ratxes, l'Ibra es recuperarà.
Força Barça, i als altres ja els veiem pel retrovisor a 5. De moment.

Garbí24 ha dit...

En tres partits hem fet un parcial de sis a dos, crec que queda sobradament qui es el millor

sànset i utnoa ha dit...

Una estàtua al mig del camp a l'Abidal! que dic, al mig de cada plaça major de tots els pobles de Catalunya!

Està irreconeixible. Millor així!

Què li passa a l'Ibra? Els llangostins d'aquest nadal, poc digestius...

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Ostres, quin patiment vaig passar ahir fins al segon gol! :-DD

Abidal genial!!

Ibra... doncs el que diem, són ratxes, ja tornarà "aquell futbolista suec que tant ens va enlluernar a començament de temporada" :-)

Moltes felicitats a Messi pels 101

... i que no se m'oblidi!! Molt bon any a tots, especialment si sou del Barça!! :-)

Jordi ha dit...

En el futbol, i en especial en el món dels davanters, el que predominen són les ratxes. O t'entra tot o no t'entra res de res. Ara Zlatan està passant aquest tràngol, però tal i com juga el Barça, la setmana que ve te n'andolla dos a can Pucela i aquest debat ja no hi serà.

neus ha dit...

Home... tant com esbroncar-te... jejejeje.
Moltes gràcies, Don Andrés segur que també t'ho agraeix :)
És que és moooooooooolt bo, è?!

Jordi ha dit...

clidice: la millor notícia de la jornada!

XeXu: Suposo que el Palop va veure que ell havia fet tot el que estava a les seves mans (mai millor dit!) i més i l'equip li va fallar. Desesperació pura i dura!
Gràcia no, hagués estat meravellós! Dotze gols! Com aquell Espanya-Malta famós...
En Pedro va fer un gol que hagués pogut signar el mateix Messi.


Kweilan: i tant, i tan!

Eloy: Per la recuperació de l'Ibra! Brindem!

garbi24: i tant! El que passa que ells van passar, que és el realment sap greu! Grrr!!

Sànset: Aquesta temporada de l'Abidal és la millor que ha fet. Estic d'acord amb tu. Quin portent físic!
Ostres, doncs si encara els està païnt...

Assumpta: tu patir? No m'ho crec! jajaja
Bon any, bon any a tota la culerada! I a l'Ibra també!

Jordi: si n'endolla dos, estarà perdonat. Segur! Ara, ell ho intenta, això sí!

Elur: boníssim, boníssim. Com sempre dic, si tingués gol seria el millor-millor-millor del món!

neus ha dit...

tot arribarà... tot arribarà, algun dia tindrà sort i totes les que li han parat i/o anat al pal entraran... segur. :)

neus ha dit...

ai! que ja ho volia dir ahir i se me'n va anar del cap i avui també :P
saps que ja em pensava que només erem capaços de guanyar amb la ditxosa samarreta rosa? ves tu quina cosa.

Jordi ha dit...

Elur, llavors parlarem del milloríssim jugador del món. Haurem de crear un galardó nou!
jajaja doncs dissabte 4 gols amb la nostra!!

Ma-Poc ha dit...

5 punts! :) el partit va ser molt bo, a pesar de la pluja (ens vam mullar) i que l'ibra no està del tot fi (cosa passatgera, sens dubte!).

Albert ha dit...

Palop en va aturar tantes com vulguis, però va rebre 4 gols. Un porter ha de saber organitzar la seva defensa; és un entrenador més.

Pedro és màgic, però la pregunta és: si Messi ha necessitat 22 anys (posa-n’hi 5) per marcar 100 gols, com s’ho van fer Romário i Pelé per superar els 1000???
Ibra va passar d’anar a gol per partit a enrabiada per partit. Jo també desitjo que torni a ser el de fa unes quantes jornades.

Adéu!

òscar ha dit...

Palop, al que no posaria mai a l'alçada d'antipàtics exemplars com Buyo o Cañizares, és un tros de porter.
El Barça va fotre-li dissabte passat quatre golarros a un tros de porter.

Alba ha dit...

La veritat es que ha estat un veritable malson aquest triple enfrontament amb el Sevilla. Palop ha estat extraordinari i va salvar al seu equip de la eliminació a la Copa y d'encaixar més gols a la lliga. En fi, ara toca disfrutar d'aquest títol honorífic, pero seguint treballant poc a poc.
Per cert, una de les bones notícies que rep Guardiola es el retorn, abans d'hora, de Keita de la Copa d'Àfrica. En el psicòleg li tocarà fer hores extres per animar al jugador.
Salutacions