diumenge, 31 de gener del 2010

No digueu gol, digueu Pedroooooo-gooool!

I és que aquest xicot pilota que toca, pilota que marca. I això és bo. Per ell, per Barça i per tots plegats que anem a dormir contents i feliços. Sinó que li ho preguntin a l’Iniesta que l’acusen d’aquest inesperat baby-boom, ara que fa més o menys nou mesos del gol a Stamford Bridge.

Bé, al que anava. Sentireu coses. Paraules lletges com Villarato. Sé que fa mal a les orelles, però no us deixeu enganyar. Sé que diran que la falta que precedeix el gol Messi no la treu del lloc on l’ha de treure. Ho reconec, sí. Però també s’hauria de reconèixer que la falta no hagués hagut de ser falta perquè era una llei de l’avantatge claríssima. Per tant, com sempre, error per error i tots, com deia abans, a dormir feliços i contents. Quan dic tots, em refereixo a tots el barcelonistes, evidentment, perquè els d’allà (i els d’aquí) que no ho són, començaran a disparar dards enverinats dient que la Lliga per decret l’hem de guanyar nosaltres. Doncs que pensin el que els hi doni la gana, però jo avui he vist un gran Barça. Un Barça que ha jugat un partidàs en defensa i en atac. I que si la cosa no ha acabat en golejada ha estat per la falta de punteria i pel porter local que ara no me’n recordo com es diu, pobre noi. He vist uns megarondos de minuts sencers (no de minut, eh! en plural). La pilota corria de jugador a jugador del Barça i els de l’Sporting, pobrets (em cauen bé, què voleu que us digui), no podien més que mirar-s’ho i perseguir l’esfèrica amb la llengua fora. O sigui, com diria el Guti de Crackovia, pin-pan pin-pan, pelotas vienen pelotas van.

Res, per acabar: que l’Ibra encara no marca, al Messi l‘he vist poc, Iniesta ha fet un partidàs i Valdés ha parat el que havia de parar. Tot segueix com sempre...

17 comentaris:

Sergi ha dit...

El domini de la pilota al primer toc, impressionant. A banda d'un parell d'estones de descontrol, sobre el camp hi havia només un equip.

El Pedro aquest... que li comencin a mirar si és humà de debò, o ve d'un altre planeta.

Iniesta+Messi+Xavi= s'ha acabat el bròquil.

Ahir fins i tot Márquez va estar bé. Potser encara no l'hem de retirar aquest noi.

Abidal és una màquina. Va acabar el partit amb pràcticament zero errors (o errors negatius, ja que solucionava els dels altres), i ni suava ni res el tio!

Ibra, dos partits més així i et deixaré que li tornis a dir Zplatan.

Assumpta ha dit...

Iupiiiiii!!! ja tornem a tenir la meva crònica del partit preferida! La de la Banyera!! :-)) (sí, sí, que el del Valladolid et vaig posar falta... encara l'enyoro!)

La meva germana (la feisbuquiana) va predir això del baby-boom, us ho prometo!! quan el gol d'Iniesta i després van caure Copa i Lliga, ella va enviar un SMS a una emissora de ràdio on deia "atenció a la taxa de natalitat a Catalunya d'aquí nou mesos"... i ara està tota contenta perquè molts dels que sabem que ho va fer la felicitem :-DDD

Jordi i XeXu, us hauríeu de posar d'acord tots dos en proposar alguna iniciativa... ho veig com a èxit segur!! :-DD
Llegir els vostres posts als vostres blogs i els comentaris respectius és una de les meves activitats catosfèriques preferides ;-)

Eloy ha dit...

Fantàstica ratxa. I podien haver sigut més sense el porter, Juan Pablo, i amb una mica més de punteria. Zplatan a la banqueta, ja, que jugui lo Bojan o fins i tot el Monsieur.

Garbí24 ha dit...

O sigui que per una vegada a la vida....no hem de patir. Ja ho sabrem fer?

Ma-Poc ha dit...

Molt bon gol de Pedro, i gran partit de l'equip!

Albert ha dit...

Molt curiós això del babyboom d'Iniesta.

No vaig veure el partit però més o menys tothom coincideix: gran partit, falta de punteria.
Que tot segueixi com sempre.

Adéu!

Jordi ha dit...

XeXu: El temps del partit el va marcar sempre el Barça. Si bé vam patir va ser per culpa de que no vam tenir la punteria fina. Un 0-3 o 0-4 no li hagués estranyat a ningú.
M'agrada la fórmula matemàtica que has escrit. És definitiva i incontestables.
Sí que va estar bé, sí. Però jo... uff! és d'aquells que ja li he agafat mania.
jajaja No, no, ja no ho tornaré a dir. Ho vaig escriure 100 vegades!

Assumpta: :-) Ho sento, però hi ha vegades que no dones a l'abast!
La teva germana va camí de convertir-se en la pubilla catalana versió Rafael (l'endeví, eh!). Porta túniques?
Gràcies Assumpta! Per mi fet!

Eloy: Monsier? Segur? Què m'estàs dient? ;-) Aposto de totes totes pel nen de Linyola!

garbi24: home, no hem patit... una miqueta! Que al temps de descompte van picar dues faltes que em vaig tapar una mica els ulls per no veure-ho. Una mica, només, eh!

Ma-Poc: i tant, i tant! Potser un dels millors partits d'aquest any, com diu el Profeta.

Albert: bàsicament va ser això que dius.

Ramón Martínez Gómez ha dit...

Et demane permís per enganxar aquesta entrada del diari "As" que m'ha encantat:
"Se conoce como Villarato la situación de favores arbitrales que allanan el camino del Barça, y tiene su origen en la buena relación entre Villar y Laporta. En Gijón, el sainete se consumó en las visitas de los dos grandes: Madrid (le quitaron dos puntos) y Barcelona(le regalaron dos)".

Fonts d'informació...

Salut!

Sergi ha dit...

Homeeee, pobre Abidal, què t'ha fet?? Abans semblava dels més fluixets, però ara està com un toro, i s'ha de saber rectificar, el noi ho fa bé. Si et serveix per estimar-lo una mica més pots dir-li Avi Dal, i així serà més entranyable.

Que diu l'Assumpta, que hem de fer una iniciativa conjunta? Prou feina tenim en pensar per nosaltres mateixos! Si entre els dos tenim 64 anys i encara no ens deixarien jubilar-nos! A més, tampoc és plan d'abusar, que si ens hi posem en Banyeres i jo guanyaríem el c@t a la millor iniciativa i després ens criticarien. No sé, no sé. Se t'acudeix alguna cosa?

Assumpta ha dit...

Ostres, mare meva, què joves!! Entre tots dos 64 anys!! :-DD

És que em fa molta gràcia com us comenteu i us seguiu la broma o, quan parleu seriosament, doncs també sembla que esteu en la mateixa onda... excepte que... ejem... XeXu, jo crec que a qui té mania és a en Márquez, no a l'Abidal :-)

Signat: Assumpta, interpret de comentaris al seu servei. Preus econòmics (a veure si en puc treure alguna coseta jeje)

Jordi ha dit...

Heu vist com els diaris de Madrid han manipulat la perspectiva de la càmera per fer veure que Pedro era en fora de joc? És brutal, això és enganyar l'espectador i fomentar l'odi contra el Barça. Exigeixo responsabilitats.!

Assumpta ha dit...

Això que diu en Jordi de la manipulació de les imatges es veu ben clarament al blog de la Sílvia :-)

http://foroazulgranablaugrana.blogspot.com/2010/01/periodistas-que-incumplen-el-codigo.html

Fa vergonya de veure i tot... ara resulta que els camps són curvats!!

Jordi ha dit...

Carles García i Rosell: i tant, i tant, pots fer-ho. Ahir vaig llegir-ho. Quelcom semblant a El Villarato da 4 puntos al Barça en Gijón. El millor és no fer-los cas.

XeXu: No, no, l'Abidal no, el Márquez volia dir! L'Abidal està fent la millor temporada des de que és al Barça. Està que se surt! jejeje Avi Dal!
Penso i et dic quelcom! Penso és un dir, que servidor això de pensar ho porta bastant malament. Creativament parlant, és clar!

Assumpta: Entre els dos encara estem a la flor de la vida! 64 anys! Qui ho diria! I no se'ns nota eh?
Sí, sí, tens raó, la mania és al Márquez!!
Envia'm la factura que te l'abonaré.

Jordi: Realment estem arribant a uns nivells que és per portar-se les mans al cap! Si han fet això, dimisió ja! Tancament del diari!

alba ha dit...

Puyol GOOOOOOOOOL

Jordi ha dit...

Alba, carai, que el Puyol no va marcar!!

Assumpta ha dit...

Jajajaja no, no aquesta vegada és gratis :-DD

Alba ha dit...

Uff, l'Sporting no va posar les coses fácils. En fi, el més important es que els jugadors sápiguen adaptar-se en cada partit a les exigències que li pertoquen.
Salutacions