dimarts, 19 de gener del 2010

Subtileses.

Si una cosa té l’E, és que é la persona més subtil que he conegut mai. Deixa anar les coses amb aquella delicadesa que de vegades fa plorar i tot. Bé, és subtil la primera vegada, que va sempre donant la cara i amb la veritat per davant. Ara, com per desgràcia teva no li prestis atenció o no li facis cas a la recomanació (diguem-li recomanació o consell), ja has begut oli. La subtilesa es torna contra teva i el que abans era un consell disfressat d’amenaça, ara és una amenaça amb totes les lletres.

Ens explicava l’altre dia que havia vist un noi assegut a la barana que prevé que algú pugui precipitar-se al buit si cau. Doncs bé, resulta que va dirigir-se cap allà, i li va comentar que sisplau, baixés de la barana que podia caure cap a baix. El noi, no va fer-li cas i en poques paraules li va dir que el deixés en pau. L’E, sense anar més lluny, amb aquella mitja mirada de mafiós que té i posant cara de póker, li va dir: “Si te lo digo por ti, que no voy a ser yo el que me voy a caer. Pero, ¿sabes qué pasa? Que son ya las tres y media y yo plego a las cuatro, y no tengo ganas de quedarme a rellenar los papeles para el juez. ¡Eh! ¡Que a mi me és igual! Pero que sepas que si paso algún dia por aquí y te vuelvo a ver subido, sin querer se me escaparà un codazo e igual caes i te haces daño. Y claro, habrá que cambiar cristales, avisar al seguro del coche que hay aparcado abajo... en fin, un faenón, pero que a mi no me importa, me pagan para trabajar”.

El noi va baixar de la barana amb cara d’espantat...

15 comentaris:

gemma ha dit...

segur que el pobre noi encara té malsons amb l'E i la barana...
jo, al seu lloc, apreto a correr, ni paro, ni miro endarrere, sigui el que déu (o l'E) vulgui...

Jordi ha dit...

Gemma, savies paraules les teves. L'E, lluny del que feia en Puff el drac màgic, té atemorida a tota la gent dels voltants!

Garbí24 ha dit...

Qui avisa no es traidor, jo del noi no pujaria a la barana i menys si l'E ronda per allà.

Jordi ha dit...

garbi24, al noi ni se l'ha tornat a veure, ni se l'espera!

neus ha dit...

no hi ha res com la subtilesa!
jajajajajajja... boníssim!
Les meves felicitacions més sinceres per l'E!

Marià ha dit...

Fan ganes de tirar a l'E per la barana!
Em recorda açò a una anècdota que conten del Lou Red: Va anar a visitar a una noieta qu va intentar suïcidar-se i que era fan d'ell. Li va dir com havia de fer per tallar-se les venes i no perdre el coneixement abans d'aconseguir el seu objectiu.

sànset i utnoa ha dit...

Quin avís. Ben clar està que no cal amenaçar a la gent, amb un bon avís n'hi ha suficient...

*Sànset*

Uri ha dit...

Per quan un grup al feisbuc d'admiradors de l'E?

Sergi ha dit...

Aquest cop l'aplaudeixo. I mira que és animal el tio, però va fer una cosa que podria haver fet jo. El noi va baixar de la barana, oi? Doncs va aconseguir el seu objectiu. Les maneres de vegades no són les correctes, però també són les meves. Ja ho veus, subtils com màquines piconadores.

Assumpta ha dit...

Ufff m’has recordat una vegada que un amic d’una veïneta del pis de sota va fer una imprudència tan bèstia que s’hi va jugar la vida.

És difícil d’explicar si no es coneix l’edifici però, més o menys, diré que va intentar sortir per una finestra del pis i entrar per una altre, passant per una cornisa exterior a l’alçada d’un segon pis.

Jo sentia que la xiqueta cridava, però eren uns crits molt angoixats... vaig treure el cap i em vaig veure el nano a tocar, però per la part de fora de l’edifici, fent equilibris...

O sigui que jo també aplaudeixo en E. :-)

Jordi ha dit...

L'E és Chuck Norris?

òscar ha dit...

Estic amb en Uri. Per quan un grup de seguidors de l'E al Facebook?

Aquest home, barreja de Capità Enciam i Clint Eastwood, colapsaria aquesta entranyable eïna d'oci.

Em mantindré a l'anonimat ha dit...

Un cop vaig fer plorar una noia perquè amb aquest mateix estil li vaig dir que arreplegués la merda del gos quan dissimuladament es disposava a marxar.

Sóc fan de "Em mantindré en l'anonimat" ha dit...

Per dir a la gent que reculli la merda de gos quan dissimuladament es disposen a marxar, aquest estil és el millor i, segons com, massa suau i tot.

Jordi ha dit...

Elur: els hi faig arribar de part teva!

Marià: ostres! L'E, però, és més subtil! No m'ho negaràs... ;-)

Sànset: les coses ben dites! A bon entenedor, poques paraules fan falta.

Uri: jajaja Hauria de demanar-li autorització...

XeXu: doncs si vols la Banyera és oberta a que les expliquis!! jajaja

Assumpta: els hi faig arribar. Les imprudències de vegades s'acaben pagant, i si es poden evitar, doncs millor que millor.

Jordi: jajajaja molt bo! No, no ho és. No té aquell cotxe ni aquells punys, però segur que té més làbia!

Òscar: jajajaja estem parlant del superheroi que per la nit defensa Barcelona de les imprudències? SuperE, que no superé o supere.

Em mantindré a l'anonimat: pagaria per veure aquest document enregistrat, encara que només fos sonorament.

Té la mà Maria - Reus: merci! Espero que t'agradi.

Sóc fan de "Em mantindré en l'anominat": de totes maneres cada vegada hi ha menys incivisme respecte a les merdes dels gossos pels carrers. La gent està com més conscienciada. Serà per "culpa" de l' Em mantindré a l'anonimat? Si és així, endavant, et recolzem en la teva causa, i en la de tots!