dilluns, 15 de febrer del 2010

Les desgràcies mai venen soles.

I com a tal, ahir a les lesions ja sabudes d’Alves, Touré, Abidal, i Chygrynskiy, i a les sancions de Piqué i Márquez, s’hi va sumar la lesió de Keita (en tindrà per quatre setmanes) al minut dos de partit, el pèssim partit de l’equip i... la derrota que finalment va arribar de mans, com no, de l’Atlético de Madrid. Hi ha equips que només juguen contra el Barça, i aquest n’és una, hi ha camps que històricament no van bé al Barça, i el Calderón n’és un, i hi ha jugadors que sempre suquen quan juguen contra nosaltres, i Forlan n’és un (mira que preferir Gudjohnsen a Forlan! a la garjola haurien d’estar tots plegats!). Per tant, si posem tot això en una coctelera, i a més a més afegim que Xavi va perdre més pilotes ahir que durant tota la temporada, que Messi va veure la pilota quadrada, que no es va xutar a porteria en tota la segona part, els xuts fluixos i a les mans del porter de la primera (que per mi no compten ni com a ocasió), que l’Ibrahimovic estava lent i que vivia constantment en fora de joc (i tranquil que estava ell), que Sergio B. regalava pilotes a tort i a dret i sense sorteig previ, i a tot això ho sacseges ben sacsejat i ho serveixes pel Canal + un diumenge a les nou de la nit, i obtens un desastre complert ho miris per on ho miris. Potser l’única cosa positiva va ser que Ibra va tornar a marcar, per fi!, després de sis jornades sense fer-ho. Bé, i que Valdés i Puyol van estar en la seva línia. L’un salvant pilotes i l’altre... també!

En definitiva, un partit per llençar a les escombraries. Però no patiu, que els matalassers no van ser millors en tot. El Barça va guanyar l’apartat de relliscades amb caigudes al terra incloses i el de pèrdues de pilota. Crec recordar que al minut cinquanta-vuit de partit ja n’havien perdut quaranta, és a dir, a una per minut gairebé!

Quan plegui de treballar aniré a comprar-me una cuirassa, un taps per les orelles i unes ulleres fosques amb antifaç, no per disfressar-me pel Carnestoltes, que ja ha passat, sinó per aturar els cops, per no escoltar i per no llegir la premsa de Madrid que ja es deuen veure campions de Lliga les tres properes temporades.

En definitiva, no feu com jo i tingueu la moral alta, no perdeu l’esperança i penseu que segurament tornarem a jugar bé, que d’això en sabem un munt, que la vida és meravellosa des de que el Profeta s’asseu a la banqueta del Barça i que si sabien jugar bé, segurament encara en saben. I que l’any passat ja vam perdre al Calderón i vam acabar guanyant sis títols (bé, aquest anys només en podran ser cinc). Feu-ho per mi, sisplau. Us estaré molt agraïts!

14 comentaris:

neus ha dit...

Jordi! aviam, però si és la primera derrota després de 21 (21!!!!!!!) partits sense perdre! no ho pot dir qualsevol equip això.
Havia d'arribar algun dia i aquesta setmana passada tt s'ha conjurat encontra, però no passa res. A la propera ens regalaran un bàlam magnífic per les possibles ferides que rebrem a causa dels merengons (jo, ja et dic ara que em rellisca el que puguin dir i/o pensar).

I responent al comentari del post anterior, no sé què dir-te... repenjar-me al Forlán em sembla més que interessant, i dubto que el deixin jugar a tots els equips que s'enfrontin al Barça... i és que no em motiva repenjar-me de qualsevol. Val més deixar-ho en mans del gran Pep.

Visca el Barça!!

sànset i utnoa ha dit...

Jo ja sé perquè va perdre el Barça: va ser el primer partit de tota la lliga que no vaig anar a veure. No cal que ens preocupem, que no fallaré més.

*Sànset*

Assumpta ha dit...

Però Jordi, xiquet, no és pot guanyar sempre, sinó arribaria un dia en que ja no ens faria ni gràcia :-)

Només hem perdut UN partit i ha estat el dia que estàvem "plagats" de lesionats, sancionats i que, a més, al minut dos tot es trastoca amb la lesió del gran Keita.

És per donar-hi emoció!! :-DD

Una abraçaaaaada!! (ai, aquest xiquet pateix tant, és tan pessimista, no sé pas què hem de fer perquè s'animi...)

Garbí24 ha dit...

Es per donar emoció no? està tot controlat...diguem que si

Jordi ha dit...

Elur: Tens tota la raó, però el joc del Barça no m'acaba de convèncer. Aquesta temporada sembla que no juguem tant bé. A més a més, tant de lesionat, ja comença a fer una mica de por!
Visca, visca!

Sànset: ostres, això no es fa eh! Jo vaig estar al peu del canó, encara que quan ens van marcar el segon vaig dir-li al meu pare: "Em sembla que avui no l'acabarem de veure...". Ensumava passeig de l'Atlético. Però finalment, allà vaig quedar-me, fins al final!

Assumpta: uff!! Tant de bo tinguis raó, però ara estic d'un pèssim que fa por! Serà el canguelo?

garbi24: eh... umm... això... si!

Assumpta ha dit...

No!! No!! El canguelo no existeix és invenció de la caverna mediàtica!

Jordi, relaxa't, respira fons

Ooooooommmmmm oooooommmmm

Respira fons...

Oooooooommmmm ommmmmmmmmm

(Millor que no li digui que en Xavi en té per 15 díes... o potser sí, doncs així veurà que si no va rendir era perquè estava mig lesionat i no perquè s'hagi tornat dolent...)

Jordi ha dit...

Ooooooooomm Oooooommmmmmm...

uff!! No ho aconsegueixo, eh!

neus ha dit...

uf... calla, calla... estem caient de dos en dos. Ni que fossin donuts!!

Que vingui en Cesc... però JA!! perquè en Pep no pot pas tornar a jugar, no? o sí?

Sergi ha dit...

Com diu l'Assumpta, en Xavi també ha caigut. Jo aposto per Thiago Alcantara per substituir-lo.

Avui m'han explicat no sé què de que van acomiadar no sé quants preparadors físics per no sé què, i que els que tenen són nous. Jo no ho he vist enlloc més, però començaria a quadrar amb la plaga de lesions. Això, i que ahir el Calderón estava impracticable. A l'Atlético li hauria de caure la cara de vergonya de tenir un camp en aquest estat. Allò estava més sec... Potser ho van fer expressament. La pilota no corria i això juga en contra del Barça. Cert és que Messi i Xavi no tenien el dia, ni Iniesta va ser el dels dos darrers partits, però ves que les dues noves lesions no fossin per com estava el camp i la mala tria dels tacs.

A mi el Barça no em va desagradar en algunes fases, però ahir s'hagués agraït Touré Tayá, perquè Busquets s'hi va lluir. Jeffren encara no entenc que collons fot al lateral, deu ser una broma d'en Guardiola. I això de l'Ibra és ben cert, tota l'estona en fora de joc, perfecte.

Què hi farem, partit per oblidar, i per aprendre. Jo tinc la teoria que el Barça sovint surt molt empanat a la primera part i li costa agafar el ritme. Quan s'hi posen, el partit s'acaba. Quan jugues contra un Xerez, doncs no passa res, aguantes l'escomesa i després remates. Però quan jugues contra un equip decent, o quan tornem a Europa, te la poden fotre en els primers moments de desconcert, i ja tens un problema. Espero que això canvii, perquè si no ens emportarem més d'un disgust.

kweilan ha dit...

Massa lesionats potser...però ja ens recuperarem.

Jordi ha dit...

L'estil de l'Atlètic de Madrid sempre ha estat idoni per jugar contra el Barça i m'explico. Els matalassers sempre han jugat al contraatac, amb jugadors molt ràpids i amb migcampistes que sense aixecar el cap ja saben que dos puntes faran un sprint i guanyaran l'esquena a la defensa contrària. L'Atletic sempre fa bons partits contra el Barça perquè aquest és l'únic equip que no renega de tenir la pilota, per tant amb una pressió mitjanament ben feta li pot robar la pilota al seu terreny, buscar l'esquena dels centrals i encara porteria.

Jordi ha dit...

XeXu: jo aposto per fer-nos l'arakiri tots plegats al Camp Nou. Es pot tenir més mala sort??
Tenia un camp que feia vergonya, sí, però van guanyar que això era precisament el que ells volien. O no? Això de la mala tria de tacs és bona idea, perquè els matalassers ben poques vegades van relliscar.
Com era Carnestoltes, Jefren no era Jefren, era en Sylvinho disfressat d'en Jefren. Però és clar, ja té una edat.
Europa?? He sentit Europa?? La setmana que ve, i amb plaga de lesions... uff!! Quina por!

kweilan: espero, espero...

Jordi: molt bona explicació, però no se li pot trobar un bon antídot? Coi, que ja sabem com juguen de fa molts anys!!

Alba ha dit...

Va ser un partit dolent; potser no va ser el dia més propici per ensopegar, pero algún dia que altre havia de pasar. La mala sort no va ser que ens va, deixar ytres punts pel camí, sino les lesions de Keita i Xavi. En fi, esperem que durant la setmana es recuperi algún, com a mínim la defensa ja no estarà tant en cuadre. Aquesta derrota ha de servir per picar l'orgull a l'equip per seguir treballant i guanyant.
Salutacions

Josep ha dit...

Típica patimenta del culé!