dimarts, 9 de març del 2010

Conseqüències de la gran nevada.

Avui estàvem orfes a l’hora d’esmorzar. Faltava gent. La nevada ha causat estralls i algun membre de la taula quadrada no ha aparegut. Un d’ells ha estat l’E, que no s’ha deixat veure. Ahir, abans de marxar cap a casa, va dir-me que ell agafaria la moto que tenia aparcada davant de l’edifici i que amb samarreta sense mànigues i un cigarret als llavis aniria fent, a poc a poc, Ronda de Dalt enllà. Des d’aleshores, res de res. L’E no ha vingut. La hipòtesi principal que barallàvem (servidor l’ha aportat sense pensar-s’ho) era que la neu (evidentment) l’havia enganxat de ple i que estava pujat damunt de la moto, tot glaçat, amb la samarreta Imperio sense mànigues, esperant que el sol fes la seva feina i mica en mica el desglacés. Estampa curiosa, per altra banda, veure tot un E congelat de dalt a baix, amb la cigarreta als llavis enmig, posem, de la Ronda de Dalt, mentre els cotxes aquest matí anaven passant pel seu costant. Per tant, des d’aquí, llenço una crida desesperada per si algú coneix l’E i sap on para. Els habituals de la taula d’esmorzar estem desesperats i el trobem a faltar. Un dia sense ell és com la nit sense lluna, com un arbre sense fulles, com el Barça sense Puyol.

Un altre dels habituals que avui no ha fet acte de presència és l’R2. De totes maneres, l’R2 és d’aquells que aprofita sempre qualsevol avinentesa que congregui una massa enorme de gent en algun lloc, per anar a comprar al Carrefour, que diu que no troba ningú i es pot comprar la mar de bé. Suposem, per exemple, una final de Champions que jugui el Barça. Ell, en lloc de veure-la, agafa el cotxe amb la dona i cap al Carrefour hi falta gent. Així doncs, no és difícil d’imaginar-lo ahir comprant en aquesta gran superfície i quedant-se bloquejat per la neu. De totes maneres, cas de quedar-se bloquejat, haurà estat, per uns moments, l’home més feliç del món.

Al P, que avui feia cara de pensatiu, l’hem animat. Estava seriós. L’he fet veure la part positiva de la nevada. Ell, que té uns cunyats a Madrid (germans de la dona), que sempre que poden aprofiten per venir a Barcelona, quedar-se a dormir a casa seva sense avisar llargs períodes de temps i que li saquegen la nevera i el que poden, s’atreveixen a donar-li consells de com ha d’educar els seus fills i que arriben a les tantes de la matinada tot fent soroll i parlant fort, podia avui estar feliç perquè potser, aquests éssers indesitjables, s’han quedat aïllats a la capital i no podran baixar durant un temps.

AVÍS A NAVEGANTS: Nova etiqueta creada com a "Moment E" i actualització i posada al dia de la resta de posts publicats.

8 comentaris:

Assumpta ha dit...

Espero que trobeu els vostres companys sans i estalvis (aquesta paraula "estalvi" sempre em fa pensar en La Caixa) :-)

Jajajaja has fet l'etiquetaaaa!! :-PP

XeXuuuuuu miraaa!! ho ha fet!! I amb efectes retroactius que això té molt de mèrit!! ;-)

T'anomeno Cavaller Català de les Etiquetes Ben Ordenades :-))

Sergi ha dit...

Doncs seria una gran putada que ara que has creat l'etiqueta, perdéssim l'E. Segur que està de parranda, tal i com ens l'has descrit. Déu n'hi do la fauna que treballa amb tu. A veure si hauràs d'acabar fent etiquetes per tots.

A la meva feina hi érem gairebé tots. Algú ha faltat, i explicaven històries de quanta estona van trigar a arribar a casa ahir. El record eren 6 hores, si descomptem a gent que va haver de fer nit a Barcelona perquè els hauria estat impossible arribar a casa.

Jo hi vaig ser de seguida, com sempre. Si no hagués tingut transport, hagués pogut arribar caminant. Sota la neu, això sí. Però anar fent.

òscar ha dit...

Si l'E és encara enmig de la Ronda de Dalt qual estalactica, no vull ni pensar com deuen estar els nois que "visten con los pantalones bajados y chillan mucho".

gemma ha dit...

m'agrada molt això de "moments E".
ara mateix surto a fer un vol a veure si el trobo.
E, estiguis on estiguis, estem amb tu!!!

Jordi ha dit...

Assumpta: gràcies pel nomenament, me'l guardo al cor!
Avui han vingut tots, per la nit, crònica!

XeXu: jajaja tenim una fauna que no ens l'acabem. Començant per l'E, seguint per mi i acabant per qui vulguis, en tenim moltes per explicar.
El tema de conversa ahir era, evidentment la neu. Ostres, en vaig sentir de tots colors.
Ahir, el millor era agafar el metro! Jo ho vaig fer!

Òscar: jajaja aquells estarien ajudant-lo a empentar la moto perquè acabes de pujar la pujadeta!

Gemma: no pateixis pas, avui ha aparegut! Està sa i estalvi, com no!

Clidice ha dit...

i segur que ha aparegut amb un somriure condescendent als llavis! és que ni el Marlon Brando l'E! ^^ Ja està fet el club de fans?

Garbí24 ha dit...

Veig que hauràs de vigilar de prop l'E

Assumpta ha dit...

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL