dilluns, 26 de juliol del 2010

No ens deixem superar per Madrid!

Companys, companyes, amics, amigues, seguidors fidels de la Banyera i d’altres que no ho sou tant o que ni tant sols ho sou. És igual, tant se val d’on venim, si del sud o del nord, mentre siguem de la terra. Això doncs és una crida a tots els catalans i catalanes, de sentiment, de cor, de paraula, de fe. Tots els que sentin que les quatre barres són les seves i que Els Segadors els fan posar la pell de gallina. Unim-nos doncs tots plegats i no ens deixem passar per sobre. No ens deixem superar. Anem a per totes, perquè nosaltres som i serem sempre millor. Demostre-los-ho!

Que de què parlo? Doncs d’això que va passar ahir a Madrid:

I què proposa la Banyera? Doncs que muntem a la plaça Catalunya, o al Fòrum, o al Fossar de les Moreres, allà on sigui, un escenari ben gran, hi encabim a la Núria Feliu, la Guillermina Mota o al Pere Tàpies i després d’escoltar, per exemple aquesta cançó:



o aquesta:



o aquesta:



ens posem tot seguit a aplaudir fervorosament, amb passió, entrega i tot el que faci falta i aguantem, catalans, fins a ridiculitzar els vint-i-cinc mísers minuts que a Madrid van aguantar. Què són vint-i-cinc minuts? Res comparat amb els anys que portem aguantant! A nosaltres no ens guanya ningú, i menys els de la capital. Agermanem-nos, doncs, i superem el repte! Quedeu convocats!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

A quin dia i hora dius que és?

Garbí24 ha dit...

comeno a escalfar.....segur que arribem als 26...

McAbeu ha dit...

Començo dient que si s'ha d'aplaudir doncs s'aplaudeix però, i no és que vulgui posar pals a les rodes, m'he fixat que la notícia que ens mostres és de l'agència EFE i tots sabem que EFE és la que té contractada a LYNCE per comptar les coses (siguin minuts d'aplaudiments, siguin manifestants) i, fent una simple regla de tres, si quan en diuen 56.000 n'hi ha 1.500.000 quan en diuen 25 n'hi haurà...
Ai!!, les mans. :-DD

Sergi ha dit...

I no podríem aprofitar aquests 25 minuts inútils que van perdre aquesta gent per fer alguna cosa productiva? No sé, perquè ara m'agafes fred, però segur que se'ns acudiria alguna cosa millor per fer en aquest temps...

Assumpta ha dit...

He fet la regla de tres que diu en McABEU i resulta que no van estar ni un minut aplaudint :-))

Això ho superem fàcilment... a mi posa'm la Guillermina Motta, amb la de "Jo sóc barcelonista", si us plau i t'aplaudeixo un minut seguit i ja hem batut el rècord jejejeje

Carme R. ha dit...

Bona idea Jordi, jo amb la del pere tàpies ja començo a escalfar motors!!!

sànset i utnoa ha dit...

Pere Tàpies: Rockgeneralitat.

Si cal, em deixo les mans aplaudint!

*Sànset*

neus ha dit...

rè, si vols que jo aplaudeixi més de 25 minuts hauran de cantar el Cant de la Senyera...de fet estic més amb la idea d'en Xexu, mira.

Jordi ha dit...

Albert B. i R.: per concretar. Parlaré amb Omnium cultural.

garbi24: vinga, som-hi! A deixar el pavelló ben alt!

McAbeu: ostres, ja tremolo! Però als catalans ens van els reptes, no? Endavant!

XeXu: Umm... estic pensant quelcom de productiu que puguin fer la gent de Madrid i no se m'acut res... ;-)

Assumpta: hahahaha m'estàs dient que són uns impostors??
Apuntada queda doncs la petició! L'he passada al departament de peticions de La Banyera!

Carme R.: vinga, una altra petició. Al final els haurem d'agrupar els tres dalt de l'escenari i que en cantin una tots junts. Un mix, podriem fer.

Sànset: vinga, ara ja hem fet un 3 de 3. Finalment els haurem de fer pujar als tres a l'escenari. Els podríem fer cantar alguna de La trinca. Potser són els nous trincos i tot! La Feliu amb la barba, el Pere tàpies fent del del mig, i la Mota amb les ulleres del Mainat.

Elur: Bé, doncs decidit, que el Tàpies, la Feliu i la Mota facin el cant de la senyera! Apa!

Agnès Setrill. ha dit...

Si ens volem copiar una mica, hauriem de convidar a cantar al J. Carreres també., que et sembla? I a més que cantants que s'hi apuntarien...

sànset i utnoa ha dit...

Només pensar-ho babejo com un gremblin qualsevol.

*Sànset*

Jordi ha dit...

Agnès S.: sí, potser sí, però això ja seria més seriós!

Sànset: doncs vigila, a les dotze de la nit no pots beure aigua!! Sinó et convertiràs en Feliu!

sànset i utnoa ha dit...

Ja ho faig. A partir de les dotze només quintos.

*Sànset*

Jordi ha dit...

Sànset, hahahaha ben fet, ben fet! Jo ho faig també, però amb cubates!