divendres, 9 de juliol del 2010

Tota la veritat sobre el cas del Pop Paul.

La Banyera, sempre per davant de l’exclusiva, també s’ha immers dintre de la polèmica del Pop Paul (1*). Després de que el departament d’investigació dediqués molta estona a aprofundir en aquest tema (posem-li uns cinc minuts tirant llarg), us exposem a continuació l’exclusiva que actualment obra a les nostres mans.

Pels que no ho sapigueu, el Pop Paul és aquell octòpode resident a un aquari alemany que des de que ha començat el mundial ha encertat tots el resultats de la selecció del país on el tenen engabiat (o seria enquariat?). Com s’ho fa? És un misteri. Li posen dues urnes: una amb la bandera alemanya i l’altra amb la bandera del país contra el que s’enfronten. Depenent de la urna on agafi el menjar, saben qui serà el guanyador. La pregunta és: com comunica a la gent que el partit acabarà en empat? També és un misteri.

Com que el Pop Paul va encertar l’eliminació de la selecció alemanya en mans de la Roja-Podemos-A por ellos, al país bàvar s’ha format una corrent d’opinió favorable al linxament de l’animal i posterior endrapada de les seves restes a la plaça Postdamer. Membres del govern alemany ja s’ha posat en contacte amb la Pulperia Patxi de Sant Sebastià i li han fet una oferta al cuiner. Cas de produir-se l’esdeveniment, serà aprofitat per la marca Fairy per rodar un nou anunci similar al de Villa-arriba i Villa-abajo, però en versió alemanya.
Abans de liquidar-lo, però, encara tenen feina per ell. Li faran endevinar els resultats de la final i del partit pel tercer i quart lloc. Zapatero ha manifestat aquest matí quan se n’ha assabentat: “Apoyaré todo lo que diga el Pulpo Paul” (imaginem que amb la mateixa passió que ho va fer amb l’Estatut que va sortir del Parlament de Catalunya). També ha declarat que cas que el govern alemany vulgui posar fi a la vida de l’animal, no s’ho pensarà dues vegades a l’hora d’envair el país amb el legionaris, que no descarten canviar la cabra pel pop. Segons fons a les que ha tingut accés la Banyera, també han proposat un intercanvi d’hostatges: Espanya entregarà Juanito Muehlegg (aquell esquiador alemany nacionalitzat espanyol que va guanyar la medalla d’or d’esquí però que per dopatge li van retirar), Guti i 10 milions d’euros a canvi del traspàs del Pop Paul. També han convocat una contra manifestació pel dia 10 de juliol a Madrid a la mateixa hora que la que se celebrarà a Barcelona, sota el lema: “Todos somos Paul”.

D’altra banda, el Partit Polular ha volgut afiliar al pop a les seves files. Mariano Rajoy ha declarat que el faran soci d’honor del partit polític perquè “las iniciales de su nombre y las de nuestro partido són las mismas, unas, grandes y libres” per acabar dient que “el animal puede aportar el liderazgo que nos hace falta”.

Però no tot són alegries, ja que ha el CEBBUSF (Comitè Espanyol de Bruixes i Bruixots Units Sense Fronteres) format per personalitats com la Bruja Lola, Aramís Fuster, Paco Porras, el Pitoniso Pito i el negre de Banyoles (era el bruixot de la tribu abans de ser dissecat) s’han oposat a l’entrada al país del Pop Paul. Diuen que és una falta de respecte pel del ram i que ells també han de menjar i tenen el dret de guanyar-se la vida. Han manifestat que és il·legal que un pop pugui tenir el seu propi número 906 a 3 euros el minut i no descarten arribar fins al Tribunal Constitucional i declarar-ho inconstitucional.

Dir-vos també que la Banyera està en contacte amb el ministeri de l’interior per cedir els plats de dutxa i les banyeres que siguin necessaris pel trasllat de l’animal a les nostres terres, malgrat que nosaltres ja tenim a Banyoles a la carpa Juanita. Llarga vida al Pop Paul!

Ah!! Per acabar, dir-vos que Michael Jackson ha perdut el títol de rei del Pop, en favor d’aquest simpàtic animal. (2*). Bé, això ha ESTAT TUT (3*).

(1*) Els observadors us haureu adonat de la gran idoneïtat de la paraula immers amb el tema del Pop. Si és que cada vegada m’assemblo més als redactors de notícies d’Antena 3.

(2*) Aquest és meu! A que fa gràcia?

(3*) L’enganxeu? Aquest també és meu!

14 comentaris:

neus ha dit...

el (3*) és mooooooooooooooolt bo!!! jejejejeje

el pop aquest... en fi. Com era allò... 'aceptamos pulpo como animal de compañía' no? doncs no, no penso dir-ho mai més, hooooooooooooome, què s'ha pensat?!

Clidice ha dit...

genial! :) ahir vespre, en un restaurant gallec, la mestressa em deia: "fins al capdamunt que em demanin el puto pop Paul a feira" ^^

sànset i utnoa ha dit...

Que bo!!!

Digne del mismísimo Matías Prats!

Oh, i tan de bo l'Andy Warhol fos viu per immortalitzar el nostre octòpode. Qui millor que el mesies del pop-art!!!*

*Aquest és meu. Altanto amb els plagis!!!

en fin, és divendres...

*Sànset*

Salvador Macip ha dit...

Un comentari molt a p(r)op-òsit! (aquest és meu, ni tocar-lo!).

Albert ha dit...

Aquest pop inicialment devia predir els partits de bàsquet, ja que no poden acabar amb empat.

La veritat és que la premsa s'està passant amb el pop aquest. El dia que falli diran: "bé, ha fallat, però només un cop".

M'ha fet molta gràcia aquest escrit. Sí, l'he enganxat l'acudit de l'EstatTut.
Adéu!

Jordi ha dit...

Elur: gràcies!
Estàs parlant de l'Scatergoris? El Pop s'ha fet més famós que la Monyos!

Clidice: la gent és la mar d'original!

Sànset: oh! El mestre Prats! Crec que ja el podrien dissecar i posar-lo al museu d'El Prado. Al Maties, vull dir. I al Pop... també!
hahahaha No te'l plagiarè, tranquil! Que porta copy-right!

SM: hahaha umm... comença la ronda del joc de paraules fàcils que tinguin a veure amb pop. M'hi apunto!

Albert: És veritat! Bona idea! Perquè els empats sinó no sé com els deu predir!
La premsa es passa perquè no tenen res més de què parlar. Bé, sí! Haurien de parlar de com el Barça farà que la Roja guanyi el mundial.

sànset i utnoa ha dit...

Sí que comença, sí. Però tu ens hi has invitat.

Ja ho saps; cuando haces "pop" ya no hay "stop"!*

*Com hauràs detectat, aquest també és meu...

*Sànset*

sànset i utnoa ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Jordi ha dit...

hahahah Sànset, és molt PO(P)sible que se'n facis molts més!! Muntem un concurs??

Anònim ha dit...

Les tonteries que treuen al voltant d'aquest Mundial són penoses. Després es pregunten que com és que el periodista esportiu està tan desacreditat. Collons, si s'ho guanyen a pols!

Assumpta ha dit...

Jajajaja :-DD

Per cert, que jo vaig llegir que el pop és anglès, encara que visqui a Alemanya! Algú en sap alguna cosa?

I no, no ho vaig llegir a la revista "Súper Pop" (aquest és meu, copyright) sinó per Internet.

Uri ha dit...

T'has oblidat del pobre Mag Fèlix en el grup de bruixots! Vosté és un cabró, que diria ell!

Garbí24 ha dit...

No serà aquest l'octopussy que va intervenir al ja caducat 007, ja llavors tenia molta gana.
Sembla mentida que això hagi estat vist tants de mils de vegades al youtube. Estem bé?.

zel ha dit...

M'has fet petar el cul de riure, malcoat, que n'ets de bo, nano, molt bo!