dissabte, 10 de juliol del 2010

Ultimàtum de la Banyera a l’Estat Espanyol.

Davant dels fets ocorreguts els darrers dies on ha quedat palès que el poble català no té ni veu ni vot dintre de les espanyes i que estem en una democràcia dictatorial, el departament de la Banyera llença el següent ultimàtum a l’Estat Espanyol:

O ens aproveu l’estatut i ens doneu la independència, o demà els jugadors catalans que actualment formen part de la selecció espanyola no jugaran la final del Mundial.

Atentament,
La Banyera.

8 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Demà estaria bé veure com algun dels nostres marquen gols i ensenyen la nostra senyera.....però crec que els tenen molt collats...que 600.000 son 600.000.....

Anònim ha dit...

Per Catalunya

Per l’Estatut i

Per la independència

VISCA CATALUNYA!

Mama Jordi

Clidice ha dit...

els d'això ehem "jugadors catalans" (i una piiiip!) que facin el que vulguin, que han anat a exhibir impúdicament la seva riquesa en un país i un continent on es moren de gana i, al damunt, en sortiran amb el ronyó d'or.

Ara, ahir si que va quedar força clar que res de "som una nació, volem decidir", sinó INDEPENDÈNCIA! a veure com ho capitalitzem tot plegat.

;)

zel ha dit...

Independència, ja, però l'hem de fer nosaltres, eh?

ddriver ha dit...

si, despres de llegir fa uns dies, l'article del Pique que se sentia mes ecspanyol, ja nomes queda en Busquets com esperança.
ja que els altres han demostrat sobradament que son butiflers.
estaria be, una victoria holandesa amb un gol en propia porta de Puyol per pensar com es follara la keka quan arribi

Anònim ha dit...

Ells no ens han de donar res. L'Estat propi ha de resultar del nostre treball, esforç i tenacitat. Així ha estat com tots els països del món han esdevingut lliures. I així passarà amb nosaltres!

. ha dit...

Jo crec que, si durant la rebuda a Madrid algun d'ells s'atrevís a arrossegar una senyera, ja seria demanar molt.
La pilota, per les criatures.

. ha dit...

i l'Oleguer molava més que en Pique!