dissabte, 10 de setembre del 2011

Deconnexió.

Ets superior. Ho saps. Te'n sents. S'olora a l'ambient. S'ensuma a les graderies. Has fet una exhibició fugaç del teu potencial. Has mostrat que, com el fairy, amb una gota ja n’hi ha prou per desfer-te de tot allò que se't posa per davant. Has vist que pocs minuts t’han servit per marcar dos gols i deixar pràcticament sentenciat el partit. Llavors, què passa? Doncs que si un simple mortal com servidor desconnecta durant bastants alguns moments (entre nosaltres, el partit ha estat avorridot), doncs què no han de fer ells.

I que consti que prefereixo no dir-ne relaxació, sinó desconnexió, que queda com menys inculpador. No creieu? O també podríem dir que han estat dos errades puntuals, com ha declarat el Xavi al final del partit.

De l’única cosa que me n’alegro és de que li servirà de lliçó magistral al Profeta Pep per mostrar el camí, per parlar de nou de la paràbola del petit i el gran, de que si les coses no es lluiten fins al final, per molt poderós que siguis, te la poden acabar fotent, com així ha estat.

De totes maneres, tranquils, que encara tenim cinc punts d’avantatge. Sí home, sí, el dos partits contra el Madrid estan guanyats, no?

P.D.: Veure a Messi, Abidal, Iniesta, Puyol, Mascherano i Villa a la banqueta no té preu. Per tota la resta... (no, no ho diré)

12 comentaris:

Clidice ha dit...

Justa la fusta! Ara, però, no ens podem encantar.

Sergi ha dit...

Quin partit més trunyo. Al minut 12 de la primera part semblava sentenciat. Però no et pots relaxar, ja es veu. Ho pots dir de la manera que vulguis, però s'ho veien coll avall això, i no és. D'acord que han estat dues jugades puntuals, però després gairebé ens fan el tercer.

I ara, com m'agrada fer aquí, l'anàlisi d'alguns jugadors que han destacat per bé o per mal:

Alexis: molt bé el xaval, sembla que ho ha captat molt bé això. Llàstima que ara estarà un mes i mig lesionat, quin contratemps.

Fontàs: fluixet i lent. Suposo que encara es posa nerviós. De moment no li veig futur al Barça.

Villa: la diferència entre un jugador perfil Barça i ell, és que juga mirant a terra, a la pilota, en comptes de mirar endavant. Això el fa ser pitjor que els altres. Ho sento Villa, torna a l'Sporting.

Keita: ni idea de què li veu Guardiola. Avui ha fet un partit per oblidar. De Mascherano ho entenc que en parli meravelles, però de Keita? Touré era considerablement millor.

I res, finalment, que sí, que la banqueta del Barça avui era escandalosa. Feia riure, la veritat.

Garbí24 ha dit...

Les lliçons estan bé ara al principi, que al final costa més de pair-les.
Em pregunto si a Madrid ja han anat avui a la cibeles.....

Mon ha dit...

tota la rao del món

Jordi ha dit...

Clidice: no, no, una vegada i prou!

XeXu: Totalment d'acord. Tot coll avall i apa, a dormir. Segur que els servirà de lliçó, no pateixis. El Pep se n'encarregarà d'això.

L'Alexis va estar buscant encarar l'1 contra 1 o el 2 o 3 contra u durant l'estona que va estar sobre el camp. M'agrada aquest tio.

Fontàs necessita partits. De tota manera amb la pilota als peus em va agradar. La treu amb qüerència.

Villa la va cagar ben cagada i després va intentar-ho arreglar. A mi em van tatxar de boig quan fa pocs dies vaig dir que el Villa no m'acabava d'agradar. Em van dir que si un tio que va marcar 21 gols la temporada passada no m'agradava, que m'ho fes mirar. Sort que la meva ànima bessona de bloc esportiu també pensa com jo. M'imprimiré el teu comentari per demà ensenyar-lo a l'esmorzar!

Keita m'agrada. És disciplinat. El que passa que és bo quan juga amb els titulars. Quan ho fa amb els teòrics "suplents" no ho acaba de fer gaire bé.

garbi24: Aquest Barça ja ens té avesats a les ensopegades al començament de temporada. De totes maneres, no ens acaba d'anar malament, no?

Mon: gràcies!

Assumpta ha dit...

Quina il·lusió tornar-te a llegir per aquí!! :-))

Doncs com els comentaris del partit ja els heu fet, jo diré que no m'agrada gaire que vagin de negre: destaca massa allò de Qatar Foundation...

... i també (jo, és que sóc una sentimental) m'ha agradat tornar a llegir el bon tàndem que formeu tu i en XeXu, parell d'ànimes bessones, comentant tant els partits com alguns llibres :-))

Ara no tornis a marxar, eh?

Que també... tens cada cosa tu!!... el teu darrer post, sobre la derrota de la Copa del rei... et saltes tots els triomfs i tornes amb una altre derrota: Demano una compensació, un rescabalament, una reparació d'aquest fet :-P

(Ho sento, t'havia de renyar hehe)

Jordi ha dit...

Assumpta siiii!! Bé, crec que ja he fet un bon parèntesi. Ara, de mica en mica, a veure com torna a anar ara la cosa.

El negre xoca molt perquè és la novetat, però quan els haguem vist tres o quatre partits més d'aquest color ja no ens semblarà tant lleig. Ha passat cada any.

Demana, demana! Quina penitència m'imposes??

Assumpta ha dit...

Espero que et quedis per molt de temps!! :-))

El negre m'agrada molt en la samarreta de la selecció catalana, amb les quatre barres, però és que aquesta és totalment negre i ja està... què menys que una franja blaugrana de dalt a baix? No sé, la trobo massa semblant a la del Madrid l'any passat.

A veure, com a penitència vull que et llegeixis el llibre GRANS ESPERANCES, de Dickens, i n'escriguis una ressenya aquí al teu blog :-D

òscar ha dit...

Els Unpluggeds FC Barcelona, tot i així, són millors que els de Nirvana o Eric Clapton que oferia la MTV.

Jordi ... una veritable alegria llegir-te de nou!!!

Sergi ha dit...

Respecte a en Villa, dir que no és que sigui dolent, però no és com els altres. Fas una llista i dius: Messi, Iniesta, Xavi, Fàbregas, Pedro i Villa. Alguna cosa falla. Villa és un molt bon jugador per altres equips, al València ho feia molt bé. Aquí demanem altres coses. Però bé, 21 gols no està gens malament, i el tio aporta. El que passa és que ja saps que si li passen la pilota a la banda i ha d'encarar, no se n'anirà ni un cop del defensa, tret que es tregui un xut d'aquells que sorprenen a tots. Penso que la diferència és que tots els altres és igual on els posis a jugar, ho faran bé en el paper. Però Villa hauria de ser la referència ofensiva, el 9. Com a rematador millor. Potser en un altre sistema seria possible, amb Messi per darrere que es vagin intercanviant posicions, però crec que aquest any Cesc acabarà amb més gols que ell...

Jordi ha dit...

Assumpta: Sempre he dit que el color negre és el del Madrid, però on manen els diners (i Nike) no s'hi pot fer res. Home, una franja blau i grana (com a la mítica samarreta taronja) no li faria absolutament cap mal.

Ostres, ho dius seriosament això de la penitència??

òscar: de totes totes. Gràcies òscar!

XeXu: Crec que dient que el Villa no té ADN Masia està tot resumit, no?

T'agafo el repte del Cesc i els gols. Jo també ho penso. De moment ja el guanya. Cesc serà titular en més partits dels que no ens pensem.

Assumpta ha dit...

I tant que ho dic seriosament :-)))