dimarts, 13 de setembre del 2011

Si hagués estat un partit de play station...

Si el partit avui fos un partit que servidor (poc avesat a aquestes maquinetes) hagués jugat amb la play station i m’haguessin marcat un gol al segon 25, automàticament hagués alçat el dit del mig de la mà dreta i hagués pitjat amb tranquil•litat i sense remordiments el botó resset de la consola. I és que els gols tant matiners haurien d’estar prohibits si no els marca el Barça.

De totes maneres, si el partit fos un partit que servidor hagués jugat amb la play station, segurament hagués anat a l’apartat (si és que encara existeix) d’equips històrics i hagués fet jugar al Barça del Julio Alberto, Calderé, Clos, Carrasco, Víctor, Urruti, Amarilla i companyia... Per què? Doncs perquè crec que l’edat dels uns i dels altres deu ser més o menys la mateixa.

És clar que si el partit d’avui hagués estat a la play station segurament també hagués gaudit d’un 70% de possessió de pilota, i potser Iniesta no s’hagués lesionat, i potser els gols els hagués marcat tots el Messi Carrasco (recordem que jugava amb un equip històric blaugrana... ostres, llavors l’Iniesta no s’hagués lesionat perquè no hagués ni jugat), i potser si el partit d’avui hagués estat a la play station i m’haguessin marcat el gol de l’empat a l’últim minut de partit hagués llençat al terra el comandament, hagués dit més d’una paraula gruixuda i hagués alçat el dit del mig de la mà dreta per apagar la consola i anar-me’n a dormir. Bona nit!

Ah! Us deixo feina: aneu pensant si és possible que el Milà punxi contra el Bate Borisov o el Viktoria Pilsen i si és molt desastrós quedar segons a la mini lligueta.

8 comentaris:

Assumpta ha dit...

No, no crec que el Milà punxi amb aquests altres equips... però el Barça guanyarà a San Siro :-)

En tot cas, no crec que quedar segons fos cap problema, a mi no em preocuparia gens. El que vull és passar, fer-ho primer queda més xulo, però, al final, si vols guanyar la Champions, igualment t'hauràs d'enfrontar amb equips fortíssims, tant hi fa quan te'ls trobis...

Genial en PEP de donar responsabilitats a en VILLA per demostrar-li que no perd la confiança en ell malgrat el "despiste" de l'altre dia :-)

VISCA EL BARÇA!!

Sergi ha dit...

Com diu l'Assumpta, guanyar a San Siro no és una utopia. El Barça ho ha de poder fer. I hem de guanyar la resta sense excuses. Amb sort, algun punt perdrà el Milan també per aquests camps de déu.

Ara bé, si segueixen fent el que fan darrerament, per mi que els eliminin ja. Aquest ja no és el nostre equip. Marcar dos gols i posar-se a dormir? Què hi ha d'aquell equip que el minut 90 i guanyant 4 a 0 corria com un desesperat darrere la pilota? Què passa, que ara pensem que això de guanyar és fàcil? Una merda. A fer el dropo, a segona divisió. Sí, ja sé, tots els altres equips ho fan, però no el nostre. Així ens han acostumat, doncs que espavilin. Només amb la qualitat individual no arribarem enlloc. Real i Mian, dos equips clarament inferiors han tret petroli. Quan vingui un de bo, veurem què passa. Relaxació zero, què hi ha de la cultura de l'esforç?

La lesió d'Iniesta és molt sensible, però aquest any no sembla tan greu tenint a Cesc, oi?

Puyol serà un semi-déu baixat a la terra, importantíssim dins i fora del camp, però té la nostra edat, Banyeres, concretament la meva, i se li ha d'anar buscant substitut de garanties, no fotem.

Garbí24 ha dit...

Hem quedo amb el pensament que el Milan no mereix aquest resultat, ni de bon trós i que ha estat una gran sort la que ha tingut.....això a la llarga es veurà al final de la lligueta i de passada a nosaltres ja ens van bé aquests tocs d'atenció.

McAbeu ha dit...

Sap greu el resultat, sobretot quan saps que la possessió del Barça va superar el 70%, però jo també vaig trobar a faltar una mica més d'esforç per part del Barça. Espero que aquests resultats, el d'ahir i el de la lliga, serveixin perquè es posin més les piles que encara hi són a temps. En quant a la teva pregunta, jo tampoc veig tan desastrós quedar segons però també estic convençut que podem quedar primers perquè guanyarem a San Siro.

MBosch ha dit...

Doncs per pressions, ai, vull dir, per recomanacions de l'Assumpta ja em tens per aquí!

Per sort em vaig perdre el partit. No m'agrada patir amb el futbol. Sóc d'aquells que apaguen la tele quan et marquen el gol.

Mira, sobre els partits que s'acosten... millor no comentar res i ja ens ho trobarem.

Ah, i VISCA EL BARÇA!

kika ha dit...

trist, trist, molt trist!

Assumpta ha dit...

Ooooh, MBOSCH!! jo no pressiono mai a ningú, pobre de mi! Només vaig posar-li en un comentari que tenies un blog molt xulo, que eres molt culé, amant de la natura, que t'agradava l'escriptor aquest de les "R. R." i Grisham i ja està... i ell ha vingut solet :-)

Jordi ha dit...

Assumpta: Tant de bo, tant de bo. Si agafem el to som ben capaços de fer-ho.

El Pep la sap llarga, és el millor.

XeXu: De moment ja ens n'han fotut dos a nosaltres i el grup està tot empatat. La veritat és que seguim depenent de nosaltres mateixos per quedar primers, però s'ha de guanyar a Milà, està clar.

No estic d'acord amb tu. Contra la Real Societat sí que van fer el dropo, però contra el Milà van tenir les oportunitats que van tenir perquè no en van poder generar més. No oblidis que parlem d'un equip italià, els reis de la defensa i que també va ser un partit atípic on vam començar perdent des del començament i això psicològicament fa molt. És un lastre.

És greu perquè es tracta d'Iniesta, però és que Cesc està en gràcia i la banqueta d'aquest any és molt millor que la de l'any passat. Thiago també pot jugar-hi.

Totalment d'acord, però el Puyol encara aguantarà per aquesta temporada, no? (creu-ho els dits)

garbi24: d'acord amb les dues coses. Un partit atípic on et sobra el primer i l'últim minut de partit.

McAbeu: L'Ossassuna pagarà els plats trencats, no ho dubtis. De fet, el Barça (llevat del partit contra la Real Societat) a la resta ha anat a per totes. El partit contra el Vila-real va ser un partidàs i van anar a marcar gols i gols i gols. Potser és que els sis gols del Madrid els feia estar motivats. A veure si ara sempre haurà de jugar el Madrid primer...

MBosch: Benvingut al bloc! L'Assumpta és una gran pressionadora, vull dir recomanadora!

Jo sóc dels patidors de mena i aguanto fins al final, encara que el final sigui tràgic...

Visca, visca!

kika: No dona no, que això té solució!

Assumpta: Res més lluny de la realitat!