dissabte, 10 de setembre del 2011

Toc, toc...

Toc, toc! Hi algú? (ostres tu, ara semblo la Vicenteta. Millor que la frase “Que es pot pasar?” me la guardi al fons de l’armari). He d’intentar fer memòria de com anava tot plegat... Pensa... Hi havia quelcom semblant a un usuari una... com se’n diu... password en diuen els americans... umm... contrasenya? Sí, sí, això, contrasenya. I la pàgina d’accés? Sí, sí, la pàgina d’accés la tinc clara, perquè quan has gaudit fent una cosa durant molt de temps allò roman en tu, dintre teu, aletargat, esperant que tornis a tibar de la corda perquè torni a aparèixer a la superfície. I taxan! Dit i fet, la recordo a la perfecció.

(moment per posar tot plegat en pràctica)

Bé, sembla que això comença a rutllar. Com una màquina que ha estat parada durant molt de temps les peces es van col•locant mica en mica al seu lloc i mica en mica, també, van recuperant aquella música oblidada durant tant de temps. Passen a ser un munt de ferralla per convertir-se en una màquina engrassada i que fa feina. La veritat és que no sé com acabarà tot plegat, de què anirà, ni si ni tant sols tindrà continuació. Només sé que vull tornar, que tinc ganes de fer-ho, que he recuperat la il•lusió (cony, ara semblo el Profeta Pep el dijous quan li van entregar la medalla). Només sé que he tornat a començar.

Perquè... Mai no és massa tard per tornar a començar.

P.D.: Ahir, concert de Sopa al Sant Jordi
P.D.2: Gràcies per animar-me ahir. Tu, sí, sí, tu! Mils de gràcies!

18 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Ei, bentornat Jordi! Quin dia més meravellós per reprendre l'acivitat blocaire, per cert, huhu...

Welcome back!

Garbí24 ha dit...

Mai es tard per tornar i tots els camins son bons si es fan amb ganes........
Bentornat i esperant continuitat........ah i visca el Barca....

Lluïsa ha dit...

Se't trobava a faltar per aquí. Bentornat!!!

alba ha dit...

Ja era hora home!!!! Welcome back!!!

Sergi ha dit...

A veure Banyeres, on redimonis pares? Molta Sopa de Cabra i moltes mandangues, i tens això que fa pena de la pols que té i les boles de borrissol pel terra. Guanyem lliga i Champions i ni ase ni bèstia?? Vaig pensar que devies haver mort, perquè si no no s'explica. Però no, no estava mort, estava de 'parranda' el tio!

Va home, va, treu-te la son de les orelles ja. La lliga és aquí, estem en ple període de c@ts, fa temps que no sabem res de E (i estic com neguitós...). I tu què, eh, tu què??





Sssshhhttt! Saps què? M'alegro molt de llegir-te.

esteve ha dit...

Bentornat!!

Jordi ha dit...

Ferran: He estat apunt de titular el post com a hola malparits, en honor a Sopa, però al final no he tingut collons... :-)

garbi24: gràcies companys! Viscat el Barça, que aquest any farem coses molt grans. Tenim un equip millor que l'any passat!

Lluïsa: moltíssimes gràcies!

alba: Thanks! Gràcies!

XeXu: a tu et fortré a caldo. He vist que has deixat pel terra "El Palau de la lluna". Quins collons! Si és un tros de novel·la!

Bé, anem a pams: paro on sempre i sí, sóc un brut. Ara he estat fent neteja (que ha coincidit amb la del pis). Pols treta, teranyiles fora i tot net i polit com una patena.

Quin Barça eh! He estat tant extassiat que no se'm movien ni els dits. Vaig morir, sí, però futbolísticament parlant de plaer després del partidàs contra el Manchester (que, segons el Casillas, ells també haguessin guanyat i donant una lliçó magistral, com nosaltres). Tant de bo la "parranda" hagués durat fins ara i no hagués hagut d'anar a treballar i tot això...

L'E està com sempre, sembrat. A veure si publico alguna coseta d'ell, que tinc un recull de frases seves que no tenen desperdici.

Una abraçada company, i ens llegim! Ah! Jo bé, jo bé.

Sssssssshtt! Gràcies!

esteve: (reverència) gràcies!

pati di fusa ha dit...

homeeeeeeeeeeeee, ja tardaves!!! coi, que ens han faltat unes quantes cròniques futboleres, sobretot la de l'episodi del dit a l'ull "made in la banyera"!

bé, com tu dius, mai no és tard per tornar a començar. i ja veus quin públic més fidel que tens, eh? (bé, confesso que et vaig treure de la meua llista, dona de poca fe com sóc, però ara mateix ho arreglo! ;))

bentornat, jordi!!!

Carme R. ha dit...

Ben arrivat Jordi, ja en tenia ganes de retrobarte per aqui, la lliga ja ha començat, el Pep ha parlat (bé com sempre) i el jordi ha tornat...i demá el 11S.... pinten bastos!!!

Jordi ha dit...

Pati di fusa: gràcies! La veritat és que de l'episodi del dit a l'ull en podria haver tret molt de suc, ja t'ho dic jo! Quina llàstima que no estava "actiu"...

Carme R: hahaha res, revolució total!! Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Mai és massa tard per tornar.....

Benvingut de nou, et trobàvem a faltar.

Mama

rits ha dit...

bentornat!!!!

Jordi ha dit...

Mama: gràcies! De totes maneres, poc a poc i bona lletra!

rits: gràcies!

Assumpta ha dit...

Ostres, m'havia perdut aquest post... hehehe.... :-DDD

Bentornat!! oeeeeeee oeeeeeee

Assumpta ha dit...

Torno a ser jo (sóc al VIENA amb el netbook d'en Josep Lluís hehe) que he vist que recomanaves a cal XEXU una sèrie de llibres tipus "tolkien"... doncs, si em permets, et recomano un blog nou que el seu amo és també súper fan d'aquest George R. R. Martin, es tracta d'en MBOSCH, a més també és molt culé :-)

Assumpta ha dit...

Ah!! i també llegeix Grisham... recomanat per mi... hehehe

Jordi ha dit...

Assumpta veig que en la meva absència has anat reclutant gent per la causa. Així m'agrada!! hehehehe Ara donaré un cop d'ull.

Assumpta ha dit...

Sí, clar, s'ha de fer feina :-))