dimecres, 26 d’octubre del 2011

Graná de ná.

Sona el despertador (per desgràcia) com cada dia laborable (per desgràcia). L’aturo. Faig un badall. M’estiro ben estirat. Obro (com puc) els ulls, miro tot el que m’envolta i... ostres, què faig al sofà dormint? Començo a recordar el que vaig fer el dia anterior. O millor dit, el que no vaig fer la nit abans: descarto festa boja fins les tantes amb quantitats d’alcohol que ni recordo, descarto una baralla amb la parella amb sentència final que m’enviés al sofà a fer nones (ella mai ho faria), ... Vagament comença a venir-me al cap que ahir era dimarts de Lliga i que... estava mirant el Barça! No pot ser! Per culpa del meu Barça avui m’he quedat adormit al sofà? Sí, sí, ja començo a veure la llum. Segurament va ser per culpa d’aquella segona part tant avorrida, tant dolenta, tant pèssima on el futbol dels blaugrana feia son. Una segona part indigne del Barça d’en Pep. Ara recordo una mica el gran gol de Xavi de falta, el debut d’Isaac Cuenca a l’onze titular, la lesió de Pedro, les poques ocasions i horror! aquella cara de Messi que posa quan juga contra Argentina, de desganat, de desmotivat, de que no li surten les coses bé. I és que ahir contra el Gradana, de futbol (Gra)ná de ná.

Però bé, com sempre ens hem de quedar amb les coses positives: els tres punts i... umm... umm... alguna cosa positiva més? Bé, sí, que Cuenca no va desentonar i que amb les lesions d’Affellay, Alexis i Pedro segurament tindrà alguna oportunitat més. Ah! I que la letargia o hibernació durant uns partits a la que ens té acostumats Messi cada temporada s’està salvant, de moment, mitjanament bé (un empat i una victòria). I és que el Barça sense el Messi pletòric, és una mica menys Barça.

8 comentaris:

kika ha dit...

bé, bé, així no em vaig perdre gran cosa ...

kika ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sergi ha dit...

No és només Messi, ahir no estàvem veient el Barça, era exasperant. Era exasperant com veure qualsevol altre partit on no jugui el Barça, o viatjar el passat. Ens hem malacostumat, perquè ja no mirem futbol, no ens equivoquem. Mirem el Barça contra un 'equip' que no sap ni què ha de fer i que es queda al seu camp sense enllaçar tres passades seguides.

Fa temps que potser no es veu aquell domini aclaparador, sí per tenir la pilota, però no per la recuperació ràpida i la pressió asfixiant. Bé, normal, no es pot jugar sempre al 200%, és comprensible, sort en tenim que la majoria d'equips contra els que juguem són molt i molt dolents.

Suposo que el dia de la setmana, l'hora i l'equip contrari ajuden a la desmotivació total i absoluta i a que no estiguin concentrats. Però les passades a ningú, que no surti cap regat... això no és normal. Es nota molt amb Messi, perquè sabem de què és capaç, i quan els defenses d'un equip de segona com el Granada li prenen la pilota, és que no està fi. I el que dius tu, amb la cara paga. Ahir es va rendir. I no és propi d'ell.

Però no és l'únic. Alves està molt imprecís. Fàbregas no sap encara on juga, ni què ha de fer. Pedro també sembla que ha perdut totalment les seves qualitats. No sé què passa amb els de davant, sembla que hagin oblidat com es finalitzen les jugades.

En el cantó positiu, Xavi i Iniesta quan va sortir, que sempre juguen concentrats, mai de la vida se'ls veu amb poques ganes i fallant passades estúpidament. Abidal i Mascherano, força concentrats i jugant bé de centrals, encara que ningú dubta a hores d'ara que ja no cal pensar en Mascherano com a mig centre, ni dir que Abidal la caga quan juga al mig.

I referent a Cuenca, de moment no diré res. Ens cal veure'l més per saber si té lloc en aquest equip, on la posició va molt cara. Però que no va desentonar amb Pedro, això està clar. Però no per virtut seva, sinó per defecte de l'altre.

Garbí24 ha dit...

crec que estem massa ben acostumats amb manetes a dojo i partits per emmarcar....de tant en tant la gent humana te baixons....que esperem es curin aviat.
Potser haurem de posar a la samarreta:
QatarRedBullFunction...

Ferran Porta ha dit...

I jo que no me'n vaig ni adonar, que el partit era un muermu. Mira, coses de no haver-lo vist!

Alyebard ha dit...

Però feien futbol ahir? Jo em vaig quedar clapat intentant convèncer a una de 5 anys que havia de dormir al seu nou llit.

Assumpta ha dit...

Nosaltres teníem una reunió a la Parròquia i no vàrem arribar a casa fins just que començava la segona part... com no tenim tele "de pagu" la vàrem escoltar per la ràdio... i bé... tres punts... i ja està :-)

MESSI, si us plau!! deixa't créixer el cabell de nou!!!

El porquet ha dit...

Portem dos partits amb el Messi amb cara d'Argentina.... no vull fer saltar les alarmes però, si us plau, que algú li foti beure un bon petricó de ratafia!