dilluns, 7 de maig del 2012

D’intentar tocar el cel, al paradís.

I tot això en només una setmana. Sí, sí, en set (bé, vuit) dies de diferència. Fa dos dissabtes, és a dir, el passat 28 d’abril, vaig intentar pujar fins el cel. Tasca un tant complicada, com podreu veure a les fotografies preses a la via ferrada de les Baumes Corcades, al costat del poble de Centelles.











I com que amb això no en vaig tenir prou, ahir diumenge, vaig fer l’International Trail Roses-Cap de Creus. Quaranta-dos quilòmetres que transcorren per un autèntic paradís natural. Guaiteu, guaiteu:











Ara, això sí, si accepteu el repte, prepareu-vos a una bona sessió d’agulletes els dies posteriors.

19 comentaris:

jpmerch ha dit...

I qui feia les fotos? L'àngel de la guarda potser?

Sergi ha dit...

+1 pel comentari d'en Jpmerch.

Apa, ja tens una petita marató més en el teu historial, 42 km de no res, perquè per tu això ja s'ha quedat curt, quina bèstia.

Molt xules les fotos i la via ferrada, no n'he fet mai xap, que no sóc gens escalador, però m'han dit que estan molt bé. No me les imaginava així, però potser m'hi animi algun dia, que diuen que algunes estan a l'abast de tothom. Quin tio, no hi ha res que se't resisteixi.

Assumpta ha dit...

Si ho provés jo, s'hauria acabat el Blog de l'Assumpta per sempre més... perquè, clar, jo cauria daltabaix...

Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

uuuuuuuaaaaaaa

uuuuaaaa

ua

a

XOF!!


Et felicito, noi... de veritat, t'ho mereixes!! :-)

I recomano a tothom que entri aquí que faci les fotos grans perquè val la pena veure-les :-)

Garbí24 ha dit...

el que més m'agrada és el pas del cable....no apte per vertiginosos...
els 42 kms.....ja son paraules majors i més amb les pujades que hi ha

Clidice ha dit...

#envejapodrida-#envejapodrida-#envejapodrida felicitats! :)

El porquet ha dit...

Paraaaa, paraaaa que se t'acaba el país! Jo fa uns dies vaig ser per Centelles anant al Castell de la Popa... però tot bastant més tranquil, la veritat.

Impressionants les fotos de la via ferrada!

I jo que et feia a la Trailwalker... ;p

rits ha dit...

Enhorabona! unes fotos impressionants! la via ferrada sembla complicada, complicada!

Alba ha dit...

Deu ni dó!!!! ja estic cansada solament de llegir-te!!

Les fotos són precioses.... un paradís terrenal, ja ho pots ben dir!

Jaume Julibert ha dit...

Caram noi,... quines ganes de donar-nos embeja!!!
Precioses fotos!!!!

Yáiza ha dit...

Eeeeeei Jordi!!!!

Que una de les dues coses sí que l'he fet! Bé, en realitat... les he fet les dues, a mitges! Hehe.

Fa cosa d'un any o dos vam anar a fer la via ferrada de Centelles però:
1) No vam fer el pont de mico perquè hi havia cua i vam passar.
2) Servidora, en el darrer tros, aquell de l'escala i la barra i tot plegat, es va quedar penjadeta d'un esglaó (i sort, si no m'hauria fotut una nata) i quan va aconseguir despenjar-se va decidir sanament anar pel camí de cabres fins a dalt... Ains!

I aquesta cursa del cap de breus no sé per on passa, però un cop vam fer una ruta de tres dies del Port de la Selva a Roses, parant a Llançà i a Cadaqués. Molt, molt, molt, bonic. Però els quilòmetres vistos al mapa són completament irreals... no compten amb els puja-i-baixes i entra-i-surts dels mil milions de caletes!

Res, que m'ha agradat molt aquest post, ja ho veus! I per cert, els meus companys tenen la mania d'anar a Centelles un cop rere l'altre, així que... qualsevol dia ens hi trobem! Ull!

Jordi ha dit...

Jpmerch: hehehe sí, sí, gairebé sí. Les fotos les van fer els dos companys experimentats que van tenir la paciència d'acompanyar-me!

XeXu: Doncs saps que després d'un mes de no fer muntanya (entrenant el just i necessari) avui dimarts encara tinc moooltes agulletes?

Doncs et recomano que en facis alguna. És una autèntica passada!! Ara, jo no començaria amb aquesta (no facis el que em van fer fer a mi!!) que és de les més dures!!

Assumpta: No, dona, no, que vas lligada amb cordes. Si ho fas bé és impossible que caiguis a baix. Com a molt faràs una caiguda de dos o tres metres.

hahahaha uuuuaaaaa!! XOFF!!!

Gràcies!!

joan gasull: Em pensava que el pont em faria més por. De fet li tenia pànic. Però una vegada estàs allà sobre, només tens una opció: tirar endavant!

Clidice: hahahahaha gràcies! molt bona!! Estem parlant de trending topic d'#envejapodrida?

El porquet: Sí, sí, ho recordo. De fet potser algun dia et demano consell per anar-hi. No vaig fer la Trailwalker, però dissabte vaig estar per Girona (camí de Roses) i vaig veure les senyalitzacions de l'organització. Em va entrar el cuquet!!

rits: gràcies! Era la primera que feia i segons els que venien amb mi em van dir que és de les més complicades. Uff!!

Alba: I tant, i tant! Ara descansa, eh! :-)

Jaume Julibert: Gràcies! Si vols que t'hi porti, ja saps, parla amb el José Luis!!

Yáiza: hahahaha Doncs et recomano molt el pont Tibetà. Això sí, ves-hi d'hora. Nosaltres vam començar a les 7:30h i no vam trobar ningú. Ara, quan baixàvem, alló semblava les Rambles! Aquell tros de l'escala i la barra sembla fet expressament per acabar-te de rematar els braços!!

Caram, ja veig que toques totes les tecles tu també!! hehehe Així que seguint la pauta, l'any que vinent corres l'Eco-Trail de París de 80 km, no? :-)

Eh, si ens trobem saluda'm eh!!

Assumpta ha dit...

Ves al blog de llibres d'en XeXu, homeeee! Que s'ha llegit un Dickens i li ha agradat!! :-))))

Yáiza ha dit...

Jordi, jo com a molt m'apuntaré a la II edició de la cursa de runners vs zombies... ja saps què és? És una fricada de ca l'ample que faran a Collserola, però és el 9 de Juny i jo encara no hauré tornat. A mig camí entre una cursa de muntanya de 5km i un joc d'esplai... hehehe! Això sí, important no anar-hi amb vambes maques ni amb roba cara! =P

http://www.runnersvszombies.com/

Jordi ha dit...

Ostres què bona Yáiza, no la sabia aquesta! Me l'apunto al calendari!! Tu faries de zombie, doncs?

Yáiza ha dit...

De moment no faig res, que encara seré a París. L'any que ve dependrà de com hagin anat les meves bones intencions d'entrenar una mica. Pfff... em sento taaan flueixeta, ara mateix! També volia entrenar braços per fer ferrades sense que se'm deixessin anar les mans de pur esgotament i no he fet res! Snif!

Jordi ha dit...

Valor, valor Yáiza! I força de voluntat, sobretot! No tens ningú al teu entorn que també vulgui fer-ho? Normalment això funciona perquè l'un tira de l'altre i l'altre de l'un!

Anònim ha dit...

jo també vaig fer la ferrada de Centelles fa un temps! el pont Tibetà acolloneix molt xD

Yáiza ha dit...

(i ja paro, que és el 4t comentari que et faig seguit, eh!)

Sí que tinc companys que estan en el tema. Fan ferrades, escalen i tota la pesca. Però ells ja estan forts de braços! Jo he de començar de zero, en canvi. Però bé, almenys tinc bons guies per quan vull anar d'aventura.

Jordi ha dit...

Pensava que m'acolloniria molt el pont tibetà, però pons007 deu que sóc molt home. Ara me'l fan passar sense anar enganxat i no hi passo segur!

Doncs res Yáiza, ja saps què toca, flexions, abdominals i peses! I a posar-se forta com la Marge Simpson en aquell capítol que viu al pis de baix perquè no s'atreveix a sortir al carrer.