divendres, 11 de maig del 2012

Esmorzars i telèfons.


Sé que feia molt de temps que no parlava d’ell. Sé que molts estàveu frisosos per saber coses d’ell. Sé alguns us pregunteu què se n’ha fet, d’ell. Us puc assegurar que, ell, segueix viu i ben viu. Donant guerra, com sempre. Amenitzant-nos els esmorzars amb anècdotes divertides i comentaris irònics. És un fix a la taula i té lloc reservat. Estic parlant, efectivament, del mític E.

Ahir tot esmorzant no sé com va sortir el tema (com gairebé sempre que surten els temes a la taula dels esmorzars) que l’E va explicar la següent anècdota: es veu que fa temps amb una noia que eren molt amics no paraven de trucar-se. Ara trucava un, ara trucava l’altre, ara trucava l’un, ara trucava l’altre. Dites converses eren una mica pujades de to. Picarones, es podria dir. Doncs bé, un dia imbuïts per aquesta voràgine de truques tu truco jo truques tu truco jo, l’E va despenjar el telèfon i sense esperar contestació va deixar anar: “¿De qué color llevas las braguitas?”. Immediatament es va sentir una veu masculina a l’altre banda del fil telefònic que va dir quelcom semblant a un: “¿Perdone?”. L’E, home de sortides ràpides i amb ingeni, va exclamar: “¿Usted ha escuchado lo mismo que he escuchado yo?”.

La taula, evidentment, es va venir a baix. Van esclafir tots a riure i es va emportar un gran aplaudiment (intern) per part de tots. Mestre, més que mestre!

19 comentaris:

Sergi ha dit...

Home, doncs sí que se'l trobava a faltar! Si realment ho va fer així com diu, espontàniament, té una gran capacitat de reacció i se l'ha d'aplaudir. Un crack en sortir del pas!

alba ha dit...

XeXu, en qualitat d'anti E, et vull preguntat: tu que tan t'enrotlles sempre, has posat un comentari tan minso perquè t'has vist obligat a escriure quelcom per no decepcionar al banyeres i la seva il•lusió de parlar de l'E?!!

Garbí24 ha dit...

tenir una reacció així mentre penses en el color d'unes calces i el que guarden dins és tota una proesa. Queda demostrat doncs que si podem fer dues coses a l'hora.

Yáiza ha dit...

Hahaha! No tinc gaire el plaer de conèixer el famós E, però si aquesta és la primera anècdota que en sento... mare meva! Realment, una capacitat de reacció fabulosa. Ara, més pràctic hauria estat captar abans de despenjar, que aquell no era el número telèfon de l'amiga..!! Hehehe!

Jordi ha dit...

Ja li faré arribar també els teus aplaudiments, XeXu. Al seu favor, dir que és un home amb una inventiva sense límits.

No si alba, l'enemic ja veig que el tinc a casa. No incomodis als convidats amb preguntes incòmodes! Ai, pobre XeXu.

Que ho dubtaves joan gasull? Els homes tenim capacitat per això i molt més!

Si vols saber-ne més Yáiza, pots consultar l'etiqueta "Moment E". N'hi ha unes quantes per triar i remenar, i a quina millor! Home, que l'E no té poders extrasensorials, només té molts reflexos!!

kika ha dit...

ha, ha, ha, bons reflexes!

El porquet ha dit...

Envejo la gent amb aquesta capacitat de reacció tan ràpida. Jo m'hagués quedat més mut que un mort i hagués començat una lletania d'excuses lamentable... aiiii, he d'agilitzar la meva ment. Crec però que, amb aquest do s'hi neix...

Assumpta ha dit...

Ostres, sí que és una reacció súper ràpida!! :-)))

Ara bé, no sabia això que l'ALBA fos "anti E"... suposo que deu ser un masclista d'aquells que fan història... Alba, explica'ns la teva versió del personatge!! :-DDD

Gemma Sara ha dit...

Tant de gust, senyor E. M'estava imaginant que seria la seva mare, la de la trucada... segur que se n'hagués sortit, no??

Jordi ha dit...

És un mestre dels reflexes, kika.

A mi m'hagués passat igual El porquet, no hagués sabut per on sortir. Encara hagués reaccionat penjant el telèfon, mira que et dic. I tant que s'hi neix. Però s'ha de practicar perquè no quedi atrofiat!

Doncs sí que ho és, Assumpta. Quan li explico històries d'ell sempre em diu que cada vegada li cau pitjor. Ara li passo l'encàrrec, a veure si te'n fa cinc cèntims.

Aquest home, Gemma Sara, se'n surt de totes amb nota.

alba ha dit...

Assumpta més o menys el veig així:

Masclista, barroer, maleducat, egoista, matusser, destraler, buscabregues, malànima i hipòcrita. Amb les seves qualitats ( que en deu tenir com tothom) no m'hi poso perquè no les conec.

Assumpta ha dit...

Ostres, ALBA!! Moltes gràcies, guapa! :-))
Això de masclista, jo també ho veia bastant clar... però tu l'has deixat, pobre... hehehe

Però diu que és del Barça, no?... dic jo, per dir UNA cosa bona :-)

I com és que sempre parla en castellà l'E? d'on és? quant temps porta vivint a Catalunya?

alba ha dit...

Malauradament ser del barça ja no és garantia de res....

Jordi ha dit...

A veure, senyores, ordre a la Banyera!! Alba i Assumpta, us demano calma!! No us negaré que una mica del que ha dit l'Alba ho té l'E, però jo el qualificaria més de gallet.

Assumpta, sí, és del Barça, i molt! Si veiessis com el defensa! De vegades diu que l'àrbitre al descans va al vestidor del rival amb la pilota i els diu: "Mireu, això és una pilota. Toqueu-la que encara no l'heu pogut tocar.".

Sí, parla en castellà, però també l'he sentit parlar en català i el parla molt bé.

Anònim ha dit...

soc l'únic que encara vol saber de quin color portava les calcetes?

MBosch ha dit...

Hahaha quin crack està fet aquest Ernesto. La E és d'Ernesto, oi?

Yáiza ha dit...

Home, Jordi, no calen poders extrasensorials! Només tenir el número de l'amiga memoritzat a l'agenda del telèfon, i no despenjar dient marranades a qualsevol altre número!

Sergi ha dit...

Per al·lusions responc, que no m'havia fixat que l'Alba m'increpava. No m'estranya que siguis anti E, si jo el conegués i/o treballés amb ell no li dirigiria la paraula, però sentir-ho de boca d'un altre és divertit, i no es pot negar que l'anècdota és bona. Em sap greu que el meu comentari et sembli minso, no sempre es pot estar al 100%, tu. Jo no tinc la inventiva que té E, ja veus, de vegades em falten paraules.

Jordi ha dit...

Doncs pons007, crec que ni l'E ho sap! Ara que ell es va posar molt vermell, segur!

Ernesto?? Ui, no, no MBosch, no és pas el seu nom!

Aquí a la feina Yáiza, és ara que comencen a funcionar amb telèfons digitals on t'apareix el número dle que et truca. S'han modernitzat, que diríem!

Moltes gràcies XeXu per respondre a l'alba. Ahir mateix m'ho va preguntar: saps si m'ha contestat? I li vaig haver de dir que no. T'honra, sí senyor! Si home sí que li dirigiries la paraula. Crec que et cauria bé i tot, mira què et dic.