dimecres, 6 d’agost del 2008

Col.laboració amb el 68è joc literari

El blog Tens uns racó dalt del món proposa jocs literaris cada dimecres, amb premis inclosos. Aquest mes, el premi és un lot de llibres de Manuel de Pedrolo.
Al joc d'aquesta setmana hi col·laboro amb un text que haureu d'endevinar-ne l'autor. Trobareu les instruccions del joc al seu post tituolat 68è joc literari:

“La dona em va preparar la cistella amb el recapte i vaig baixar a poc a poc al moll. L’Ebre tenia el color de la terra i rosegava la vora igual que una bèstia fura. Els llaüts es gronxaven i les amarres, tibants, semblava que anaven a petar d’un moment a l’altre”

Bé, espero que participeu i que l'encerteu! Bona sort!

6 comentaris:

Mariona ha dit...

Ostres, no en tinc ni idea... I no m'atreveixo a fer "quiniela" jeje

Jordi ha dit...

Intentaré investigar, però no asseguro res...

Jesús M. Tibau ha dit...

Gràcies per la col.laboració

Jordi ha dit...

De res Jesús!! Ja he vist que l'altre link no funciona! Quan estigui solucionat ja hi navegaré!

Anònim ha dit...

OLA!!!!!!!!!!!!ufff no saps kom m'ha costat trovar el lloc per enviar els missatges, bueno em presento em dic MARTA soc de CASSERRES, PATUMAI-RE I BERGUEDANA de cap a peus. Ja se ke no em coneixes i jo tempoc a tu però si ke coneixo a la teva mare la VICTÒRIA i en CARLOS unes persones genials i mira avhui parlan i parlan la VICTÒRIA m'ha donat el teu flog i mira mi he passat bueno no se ke mes dir no se ke acavis de passar un bon estiu .

Jordi ha dit...

Igualment Marta, que acabis de passar un nou estiu i si vols ens anem veient per aquí!!