dijous, 24 de desembre del 2009

El rei Gaspar.

Hola! Sóc el rei Gaspar. Em coneixereu perquè sempre vaig acompanyat de dos personatges guarnits de la mateixa manera que jo, però un llueix els cabells blancs (el Melcior) i l’altre té la pell fosca com la xocolata (Baltasar). Repartim regals als nens i anem sempre amb tres camells, aquells que van pel desert, no els que subministren substàncies que generen drogoaddicció. Us explico això, perquè m’han aconsellat que ho digui, per evitar no sé quina mena de dubtes...

Doncs bé, resulta que ara estic buscant els dos reis que sempre m’acompanyen. I el meu camell, a poder ser. L’últim dia que els vaig veure (als reis i al camell) estàvem descansant en una àrea de servei d’aquestes que hi ha pel desert. Vaig quedar-me adormit i quan vaig despertar-me no hi eren, ni ells, ni els camells ni la meva cartera amb la documentació i els diners. Aquest parell de gamarussos van marxar sense dir-me res i em van deixar tirat allà. El tema de la cartera, no sé si se la van emportar ells o em van robar, no ho tinc clar. De totes maneres em pensava que això només els hi passava als gossos i al sogres, però veig que als reis no estem exempts.

Ara vaig a veure el pessebre virtual que ha muntat el Mon, al bloc “La garrofa del Mont-Roig”. M’han dit que allà potser els trobo. I com els trobi, que es preparin

12 comentaris:

Jordi ha dit...

Wanted! jajaja, quina recompensa dónes si els trobem? Bones festes!

òscar ha dit...

Un Gaspar que, abandonat, fa bandera de l'ajust de comptes? Un cop s'incorpori al pessebre, veure'm si és tan pintxo com sembla o tot és "molt sorroll i escases nous". :)

Bones festes, anginesc!!!

PS: aquest Gaspar no serà família de l'ex-president i vic-president que tantes nits d'humor i somriures va facilitar-nos, oi?

Met ha dit...

Jo tenia entès que en Baltasar cada any quedava retingut per la Guàrdia Civil per no tenir papers... Si a ra en Gaspar també es queda a l'estacada... no sé com ens ho farem per trobar-nos els regals si en Melcior també s'ha esfumat.

Un complot del Pare Noël per monopolitzar les festes?

Albert ha dit...

Jo penso com l'Òscar i crec que aquest personatge té alguna cosa a veure amb l'ex-president. A ell els socis també el van deixar plantat... perquè s'ho mereixia.

Potser el Gaspar ha ajudat a repartir regals al pare noel aquest any, qui sap.
Adéu!

Jordi ha dit...

Jordi: uff!! No ho sé, hauríem de parlar amb ell. Crec que una miqueta d'encens...

Òscar: aquest de vispresident no en té res de res. Si de cas de la penya barcelonista l'estrella de Betlem... ;-) Bon Nadal!

Met: jajaja ostres, no ho descartis, que és només un però els té ben posats!

Albert: més plantat que una figuera! Pobret, pobreeeet! (tirant de nadala).

Garbí24 ha dit...

La questió es que pugui arribar a la feina...i que no es preocupi que no es l'unic sense papers que estarà treballant.

Assumpta ha dit...

Ostreeeees!!!

he trobat un Rei!! (li podré donar la meva carta en mà?... quins nervis!!)

- Rei Gaspar, can I help you?

(Ai, què tonta!! si els Reis d'orient saben català! que no són pas espanyols!!)

- Rei... miri, vull una agenda pel 2010, vull aquest llibre, ja li dic que és molt car, per això li demano a vosté... i ja està! amb aquestes dues coses ja estic contenta!

Per cert, els seus dos companys van una mica més avançats, però és aquesta mateixa carretera... van camí de Betlem, segueixen aquest estel...

Sort!!

I... encantada, Rei Gaspar!!

Jordi ha dit...

garbi24: per sort, els reis no fitxen!

Assumpta: el rei Gaspar t'envia petons i abraçades i diu que li comentis què tal és el llibre quan te l'hagis llegit!! Bé, i a mi també... jejeje Ja saps allò d'Els bons llibres passa'ls... i la nostra teoria sobre els bons llibres i tot plegat... ;-)
Bon Nadal!

Sílvia ha dit...

Hola Jordi!
BON NADAL.
Sílvia

Assumpta ha dit...

Oh!! Moltes gràcies al Rei Gaspar!! És tan amable i tan educat...

Ai, ai, ai, quina emoció!!... que em demani que li comenti el llibre vol dir que me'l portarà!! :-))

Sí, si, ja saps que m'agrada molt aquella etiqueta teva "Els bons llibres passa'ls", la trobo encertadíssima! :-)

Però el llibre té més de 1.100 pàgines. Això poden ser uns tres mesos per a mi :-DDDD

T'he llegit al blog d'en XeXu que també faries un llistat de lectures de l'any i que li posaries aquella etiqueta tan especial "Propostes d'en XeXu" ;-)) ja estic esperant per llegir-la!! :-))

karli ha dit...

A mi m'han dit que els ha semblat veure per les Rambles, o a Roma, o a Monaco, o per el Bernaveu, o a Valencia o igual era a Abu dhabi?? en fi que els tios estan celebrant l'any gloriós blaugrana i no sé jo si arribaran a temps per repartir els regals!!!
Bon any (irrepetible?) 2010 i sobretot salut!!!...la necesitarem per poder seguir gaudint de títols i Alcorconades!!

Jordi ha dit...

Silvia: bon Nadal! Moltes gràcies!

Assumpta: Bé, poc a poc i bona lletra. I quan l'haguis acabat el comentes!
Sí, sí!! Tinc l'article mig fet. Diguem que està a la secció de revisió i maquetació! jajaja

Karli: jajaja i tant, i tant, molta salut per tots i molts títols per celebrar en blaugrana! Una abraçada!