dijous, 15 d’abril del 2010

Un petit pas pel Barça, però un gran pas per la Lliga.



Llegint avui el titular del partit del Barça de l’As (cosa que sempre faig després d’un partit del Barça per saber que és cou per terres estranyes, i només el titular per saber per on van els trets) m’he trobat amb aquesta grata sorpresa:
Ostres!, m’he dit, però no un ostres! desganat, sinó un ostres! entusiasmat i ple d’energia, i si Pedro (a partir d’ara Pelédrooooooo) és Pelé i Messi és Maradona (ja l’ha igualat amb el gol aquell contra el Getafe que marca regatejant a tothom des del mig del camp i amb el gol amb la mà de Déu que ara no recordo a quin partit va ser), aquest equip del nostre cor, oh companys i amics barcelonistes, culés tots, definitivament és el millor equip de la història, ja no dels que es fan i es desfan, sinó dels que mai podran arribar-se ja a fer, per més que s’intenti. Unir a Pelé i a Maradona (una mica retocats, sí) en un mateix equip, això, automàticament, et converteix en el millor equip del món, si més no sobre el paper. I si, a més a més, jugues tant bé com ahir, pressiones tant bé com ahir, asfixies al rival tant bé com ahir, la toques tant bé com ahir, gaudeixes jugant com ahir... i poseu el que volgueu més, com ahir, ara sí que definitivament estem davant del millor equip, ja no del món, sinó de la història. Si el Madrid va ser el millor equip del segle XX, nosaltres, amb un any i mig n’hem tingut prou per ser el millor equip de la història, sense necessitar un segle llaaaaarg...

Però bé, al que anàvem, que era al nostre benvolgut Pelédrooooo. Quin golàs el d’ahir, des de gairebé el mig del camp, xuta i gol, com no podria ser d’una altra manera. Però no un gol qualsevol entrant a ras de terra, o fent saltironets, noooooo!! De vaselina, ben a dalt, gairebé tocant el cel, per després tornar a baixar i clavar el bot just a la cantonada esquerra de la xarxa, ben ajustat al pal. Bé, millor que si no heu vist el gol, el veieu, perquè paga la pena, perquè se us caurà la baba i perquè, com jo que ja he demanat hora a un que s’hi dedica a les Rambles, us tatuareu amb gena el número i el nom de Pelédroooooo al braç. Feu-ho, és de justícia! Ah!! No voldria acabar aquest apartat sense demanar als senyors del BBVA, aquells del concurs “La jornada de tu vida” que a la mitja part conviden als espectadors a xutar des del mig del camp, que aquesta jornada els diners se’ls ha d’emportar el nostre Pelédrooooo. Feu-ho, és de justícia!

Bé, canviant de terç, però sense deixar el partit d’ahir, tinc una amiga, la G, que està enamorada de l’Alves, malgrat la seva parella (i malgrat ser molt lleig... l’Alves, és clar, i això és aportació meva). Pobre! La seva parella, vull dir. Ell és el que va escriure en un tovalló la temporada passada que ens havíem de vendre Messi. Ahir, però em reconeixia (com altre vegades) que es va equivocar. Però bé, al que anàvem. La G, que està enamorada de l’Alves i que la temporada passada la seva parella va regalar-li una samarreta oficial del Barça amb el dorsal i el nom del jugador, ens va confessar que si l’Alves hagués marcat aquella xilena impossible que va provar... bé, no es pot reproduir en aquest bloc les paraules que va dir, per temor a la censura de blogger, ja em perdonareu. Si us pregunteu si encara són parella la G i el meu amic, sí! Ahir, en sortir del bar, si més no, encara ho eren...

En resum, que ahir el partit acaba set a zero i ningú s’emporta les mans al cap. Estem d’acord? Ah! M’ho deixava. Ja em perdonareu que, en el títol d’aquest post, m’hagi apropiat d’aquella frase que va fer tant cèlebre Neil Amstrong i l’hagi modificat una mica. Però ja és això, no? Tres punts més, i un partit menys. Un passet petit, però ja queda menys... I la pressió, pel Madrid que ara ens té a sis punts (bé, que són set).

Vídeo gentilesa de l’Elur:

16 comentaris:

Mercè ha dit...

Acabe de veure el teu post i el primer que he fet és enjegar la televisió per veure el gol.
El vídeo boníssim... qui la boca erra la butxaca paga.
Una abraçada.
FORÇA BARÇA!!!
Estem fent el Camino de Santiago... de Santiago Bernabeu.

neus ha dit...

Ahir Lotina va dir "Este Barça es el equipo más fuerte que hemos visto nunca" (m'ho vaig anotar mentre escoltava la seva roda de premsa)

La perla d'en Pep és referent a Alves i a la jugada del golet de Pelédrooooo (boníssim el nom!!!!!). El tiu, en Pep, alucinava amb Alves i es preguntava què hi feia allà i què feia en Valdés i va dir que eren coses de l'Alves i ell era així d'imprevisible i 'Aquest paio és increïble, el fots d'extrem i es queixa, el fots de lateral i juga d'extrem'. Alves no és lleig, no fotem!

Deliciós el detall de Toooooooooot el camp d'aclamar Iniesta.

Vaig pixar colònia amb aquell parell de jugades entre Messi i Alves i els talons de tots dos. Mareta quin espectacle!

Malgrat tot això... estic molt preocupada Jordi, hi ha una cosa que no rutlla, ahir quan es va acabar el partit vaig estar a punt de patir un atac de pànic... en Messi està en crisis... ahir no va marcar!!!!!!! tiu, tiu... digue'm que no passa res... que amb una tilla passaré (tot i que necessito cafè, que m'estic adormint!) aisssss quin patir se culé!!
(jajajajajajjajaja)

gemma ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
pati di fusa ha dit...

hauries d'haver vist aquesta amiga teua, jordi, corrent esperitada el dia que la seua parella (el teu amic) va regalar-li la samarreta en qüestió fent-se passar per l'alves (abans de l'operació d'orelles). aquest migdia seguien junts (la teua amiga i el teu amic). són ben estranys... ;)

ah, estic molt enfadada pel post de sota, jordi.

Garbí24 ha dit...

A Peledroooo se li està quedant el camp petit.....quin golàs, suposo que avui seràs un fan de l'Almeria no?
Llàstima que no estem a dia 10

òscar ha dit...

No sé de quin equip és el Josep Pedrerol ni sí és nascut o no a Catalunya però no hi ha nòmina que pagui el que li toca escoltar a aquest pobre home. No són contertulis: són els paperets de les galetes de la fortuna xineses.

Albert ha dit...

M'encanta perquè, igual que jo, segur que no han vist ni un partit sencer de Pelé i ja comparen a Pedro amb ell només perquè el brasiler va fer un xut des del mig camp que no va entrar...

Crec que s'està sobrevalorant un pèl el gol de Pedro: és un golàs però no hi havia porter. Pel que fa a la jornada de tu vida crec que Pedro ja cobra prou, jaja.

Gran el títol del post, i el vídeo també.
Adéu!

Assumpta ha dit...

Jejeje gran post!! ;-))

Però unes aclaracions:

1.- L'Alves no és lleig. Té uns ulls maquíssims i un somriure trapella que el fa molt simpàtic. M'encanta quan deixa anar les seves frases genials tipus "algunos creen que ganar un triplete es como hacer una barbacoa en casa" o quan piropeja les habilitats dels seus companys tot feliç...

ALVES HA NASCUT PER SER CULÉ.

Malgrat tot, digues-li al teu amic que no pateixi. Aquests "amors" futboleros són com d'una altre dimensió :-)

2.- El vídeo de la Elureta és moooolt bo :-))

3.- De l'As i el Marca no et refiïs gens ni mica. La seva meta és fer fora al Pellegrini quan abans millor. Si per això han de posar nerviós al personal (al seu personal) posant uns quants piròpos al Barça, doncs ho fan.
I no vull dir que el Pedro no es mereixi tot el que puguin dir bo d'ell... no. El que vull dir és que a ningú se li pasi pel cap pensar "Ai, mira, aquests de l'As... no són tan dolents com pensava..."... Fals!! Sí que són dolents... Mai, mai us refieu d'un periodista de l'As :-P

Alba ha dit...

Bueno, una primera part molt bona, pero que no va tenir la recompensa dels gol (només 1 quan en podien haver estat 3 o 4). La veritat es que el Gol de Pedro, desde 50 metres, va despertat a l'equip de Guardiola que havia començat un pel més relaxat. En fi, tres punts més, un partit menys.
Salutacions

Jordi ha dit...

Mercè: El gol és un golàs!! A que has quedat satisfeta??
Del camí ja queda menys tros...

Elur: Lotina és un home savi. Molt savi!!
Sí, sí, ho vaig escoltar. Va dir que la jugada no estava preparada. Va ser molt bo aquell tros de la roda de premsa. Va dir que Alves feia aquestes coses...
En Messi no va marcar?? Guardiola al carrer!! Guardiola demisión!! Això no es pot parmitir!! ;-)

Gemma: Mentre no s'enfonsés l'Antibiòtic!! No penso canviar d'amics. Són fantàstics!!

pati di fusa: uff!! M'has tret un pes de sobre. Espero que aquestes hores encara segueixin plegats... El que ha d'aguantar el meu amic!!

garbi24: Com diuen a RAC1, de tots els equips d'Almeria, sempre he estat de l'Almeria. Poca conya, que van 1-1. Com als 15 de la segona vagin empat, canguelo al canto!!

Òscar: jajajaja sí,sí, el Roncero també el podríem posar a les parades de loteríes de les fires. "Venga señora, un numerito más, que llevo la suerteeee! Que toca el oso! Que toca el cedé!!"

Albert: gràcies! És cert que no hi havia porter, però la col·locació és sensacional!!
Jo al Pelé no l'he vist jugar. Amb prou feines al Maradona...

Assumpta: gràcies!!
1.- Bé, a mi m'ho sembla de lleig. Ui, i quan es deixa barba no em parlem!! Però és clar, servidor no hi entén d'homes... encara!
Ara, que ha nascut per ser culé, això està més que clar!! jajaja
2.- I tant!!
3.- Això no m'ho crec. Abans de deixar anar una floreta al Barça conten fins a 500 mil!!
No, no, això no ho he pensat pas! Són dolents, i tant! Per això quan tiren floretes són agraides!! Me'n refiaria abans de la meva veïna, i mira que en desconfio!!

Alba: A la segona part només faltava que entrés el segon perquè la cosa ja anés cap endavant. I el més important, per tallar al Depor, que s'ho mig començava a creure.

Amic del Jordi... o això és el que creiem els dos!! ha dit...

Hola amic Jordi,

sort que el Messi s'ha arreglat una mica aquest any, sinó encara et continuaria dient que s'ha de vendre. Saps perfectament els arguments de la venta de Messi l'any passat, i fins i tot en algun moment has arribat a donar-me la raó.

Sort que Don Messi ha canviat d'actitud, i espero que per molts anys així continuï.

i de l'Alves, no puc dir res més que rendir-me als seus peus...

deixant a un costat els temes futbolístics i de bellesa, l'Alves es un tio que abans d'obrir la boca ja et cau bé, et transmet alegria, festa, felicitat, es un noi familiar, d’estar per casa...

doncs res, que es un tio collonut!!

Gemma: aquest any et tinc que comprar una altra camiseta de l'Alves?? li han canviat el número!! Jo et compro la de l'Alves i tu em compres la del Puyol!! i no facis cas a la PATSSSSSSSS i la vagis a comprar als xinos!!

Jordi... quants anys ha jugat el titi amb el Barça?? Alguna pregunta més??

Andrea. ha dit...

Buscar aparcament durant més d'una hora (literal!!!) per veure el super gol del Pedro en viu, deixant-me la veu pel camí de tant cridar, senzillament no té preu.
Nit genial!!!

Sergi ha dit...

Et diré més, no és que podria, és que el partit d'ahir hauria d'haver acabat 7 a 0. No el vaig poder veure, però pel que deien a la ràdio, el domini era aclaparador, i d'oportunitats no en van faltar.

El vídeo és espectacular. Com s'hauran de menjar les seves paraules tota aquesta colla de malcarats i envejosos. Ho veig encara molt lluny, però com guanyem la Champions... t'imagines. Uf, encara no, encara no...

Jordi ha dit...

Amic del Jordi... o això és el que creiem els dos: sí, sí, ja recordo les llargues xerrades jo defensant el Messi i tu intentant convence'm. Però actitud?? M'estàs retraient l'actitud de Messi? No home no!
Pel que fa l'Alves, tota la raó! És un tio que contagia alegria allà on va. Com el Ronaldinho, però sense bongos!
Les samarretes dels xinos crec que fan sortir erupcions a la pell... de color blanc amb l'escut del Madrid!!
És pregunta de Trivial?? D'estar ha estat tres anys, però de jugar-hi només 1!! Òpera prima!!

Luthien: hahaha sí senyora! I tant! Tu podràs dir que vas veure aquell gol del Pelédroooo a l'estadi! Ets una privilegiada!

XeXu: te'ls pots ven creure els de la ràdio. Mai diuen mentides!!
No em vull imaginar què pot passar si guanyem la Champions. No sisplau, encara no!! Alguna promesa a complir??

sànset i utnoa ha dit...

I jo em pregunto -ja fa dies que ho faig- realment ens cal un extrem per substituir el tiet Henry?

No vaig poder veure el partit per la tele, l'escoltava per la ràdio. I només vaig aconseguir escoltar la primera part, que a la segona m`havia clapat, i això que el barça es veu que estava jugant de meravella!

Ens fem vells...

*Sànset*

Sergi ha dit...

Jo passo, que després tocarà complir-la! Què diu el cor de l'anginesca?