dissabte, 10 d’abril del 2010

Una oportunitat única!!

Culés tots (i totes)!

Aquest és un post d’esperança, d’il•lusió, d’ànim. Vull dir-vos que el que pot passar avui pot ser molt gran. La doble ocasió (futbol i bàsquet) que se’ns presenta de deixar tocada i enfonsada a la casa blanca és d’aquelles que potser mai més es tornen a produir. Bé, potser els de bàsquet amb el 7-1 global que hi ha a favor del Barça en els enfrontaments d’aquesta temporada ja ho estan...

L’enemic és a les portes. Per terra en futbol i per aire en bàsquet. Fem-li front, però a la nostra manera. Si ells es veuen guanyadors, nosaltres sortirem a guanyar. Veieu la subtil diferència? Uns menyspreen, venen la pell de l’ós abans de caçar-lo. Nosaltres, en canvi fem de la paraula respecte la nostra bandera, el nostre estendard.

Ells no paren de fer comparacions (que són odioses), perquè se saben inferiors. Si tens el bo i el millor, no compares, perquè saps que ho tens. Ara, si volen fer-ho, que ho facin, no seré jo qui els trauré la il•lusió. Només els remetré aquella frase de fa molts anys i que han fet seva seguint-la al peu de la lletra estiu rere estiu: “Busque, compare y si encuentra algo mejor, cómprelo” (frase i home, Manuel Luque, de pell de gallina). Us sona, nostàlgics? Ah! Però, per mala sort d’ells, allò que es pot qualificar de quelcom millor, per molt que ho vulguin comprar, ell no es mourà d’aquí. Bé, he dit ell pensant en Messi, però com els agradaria també poder comprar a Iniesta (ja el van tocar a les eleccions passades), Xavi, Piqué, Valdés, i una llarga llista de noms culés.


I com que de frases publicitàries va el joc, els recordaria que “la potencia sin control no sirve de nada”, que nosaltres som els que tenim al “JASP, Joven Aunque Sobradamente Preparado”, que “estosololoarreglamosentretodos.org” (això va per ells), que “Donde cabe uno, caben dos” (2-6, és clar) i moltes més que em venen al cap (o no). Però només acabar amb una que les engloba a totes “Recorda el meu nom”. Us sona? A ells segur que sí...

Visca el Barça i visca Catalunya! (amb llàgrimes als ulls)

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Després del partit d'avui, esperem que recordin el nom de Lionel Messi per sempre més. Hem de guanyar a la fatxanderia i la prepotència!

kika ha dit...

ai! quins nervis!

Sergi ha dit...

Es recordaran del nom de Messi, i el de tota la seva família, ja veuràs. El problema és que segur que començaran per donar-li unes quantes puntades de peu per espantar-lo. Però aquests dies són els que Iniesta, Xavi, Puyol, Piqué i algun que altre més es converteixen en súper-guerrers, així que fàcil no ho tindran, encara que controlin el Messi. Per no dir que el propi extraterrestre en aquests partits té un plus, i passa a quarta transformació. I és que hi ha un secret, Messi és del Barça, s'ha fet aquí. Els del Madrid són mercenaris, només volen la seva glòria.

I després les coses poden sortir malament, eh, això segur. És un partit imprevisible. Però a entrega i sentiment no ens guanyaran segur.

Jordi ha dit...

Albert B. i R.: Digues que sí! Costarà, eh, però...

Kika: entre tu i jo, avui m'ha costat dormir...

XeXu: Si veig algun canvi de cabell a color groc... m'espantaré!!
El Barça és caNtera i el Madrid caRtera. No hase falta desir nada más...
Som-hi!!

Clidice ha dit...

avui pot passar de tot, o sigui que quan s'acabi el partit ja m'avisareu, seré sota l'escala rosegant-me les ungles :P

Jordi ha dit...

Clidice, hahahaaha!! Vols dir que t'ho perdràs?? No dona, no!!

Clidice ha dit...

estimo el meu cor i no el veig mai sinó és a toro passat i havent guanyat :) a casa som 6, tres el miren i tres fem veure que no passa res fins que s'ha acabat. Ara tots 6 patim moltíssim, ai!

Jordi ha dit...

T'envio des d'aquí forces i t'aconsello que no miris el bàsquet perquè encara és més d'atac de cor!!

sànset i utnoa ha dit...

Ja hi som!

Ara; pit i collons, i a atropellar-los vilment. Per xulos, és el que es mereixen.

I si ens guanyessin -cosa que no ha de passar- tot haurà estat culpa de la Yoko Ono!

Ja ho he dit: un 0-3. Un altre hat trick del Messi i ovació al Bernabeu.

*Sànset*

Mercè ha dit...

Post fantàstic, com tots els teus posts, Jordi.
Realment avui pot ser un gran dia pel Barça.
I tot això em recorda una frase d'un altre anunci, que no per ser encara d'actualitat, menys important. Què et sembla "un equip de futbol va ser el centre del món, i quin és el secret es preguntava tothom?"?
Avui serem el centre del món, com molt bé dius tu, per terra i aire.
Força Barça i vés posant el cava en fresc!!!

Mercè ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nuesa Literària ha dit...

No sé si algú de per allà les torres de castella (on el cant del trobador no sent la mia orella) haurà dit allò de "Tengo una corazonada", seria un bon presagi per al Barça tenint en compte com va anar l'última corazonada.
Bromes a banda, el partit d'avui és un duel entre els que es pensen que amb milions n'hi ha prou per a fer un equip guanyador, i els que creuen més en la feina lenta i apassionant d'educar futbolistes des que són infants; un duel entre el relatiu poder del que és mediàtic (la mitomania, la xuleria, el cabreig quan el gol el marca un company i no jo...) i la república de Josep Guardiola on la figura és l'equip i la passada ràpida i eficaç els iguala a tots i els fa a tots grans; un duel entre el "esto lo tenemos ganado vamos a pensar quien nos toca en la siguiente ronda" i el "cal respectar el rival, no et pots fiar de ningú, un partit només es guanya quan s'ha guanyat".
Esperem que el fat faci guanyador el bàndol que toca, però sigui com sigui només és una batalla, la guerra en són moltes.
Visca Catalunya, visca en Josep Guardiola, Visca el Barça i Visca el futbol que fa, sens dubte el millor de la història.

Assumpta ha dit...

Clidice, si sota l'escala, rosegant-se les ungles hi trobes el meu marit, digues-li que no pateixi tant, home!! jajaja

Mercè.- Tiaaaa, això és massa!! Aquesta dona comenta els blogs menys el de sa germana!!:-PP
Eeeeeh, que jo també he posat un post molt bonic, amb núvols de paraules i tal (m'ignora...)

Jordi.- Així és... justament, nosaltres som un EQUIP, en Messi ESTIMA el Barça i si tot va bé i no hi ha joc violent, està clar que som millors!!

En aquest moment, en basquet, guanyem de 16!! :-))

Clidice ha dit...

ah Assumpta és el teu marit aquell? ja deia jo que em sonava d'alguna cosa :P

neus ha dit...

i ja tenim el primer clàssic a la butxaca!!!!!

el segon... aiss... no dic res que em poso massa nerviosa.

Ànims i visca el Barça!!

Assumpta ha dit...

Jajajaja sí, ell mateix!! amb aquest refredat que porta i allí a sota l'escala!!... Sou molts? ;-)))

Sí!! Elur!! En basquet ja hem guanyaaat!! d'aqui una horeta i vint minuts comença el plat fort!! :-))

Clidice ha dit...

Assumpta cap problema, ja som quatre, així podem jugar al parxís o a la butifarra ;) ànims els que teniu estómac per veure'l!

Assumpta ha dit...

És que jo pateixo més si no ho veig!! Perquè llavors "penso"... i pensant em puc posar molt, molt més nerviosa.

Vull dir que penso què deuen estar fent, com deuen jugar i tal ;-))

No, ara de veritat, ell el mirarà, però com es comenci a posar pàl·lid... ufff... i és ben cert que fa una setmana em va dir que a l'hora del partit marxaria (però després no ho fa jeje)

Quan varem guanyar la Lliga aquella que en González del València va parar el penalti d'en Djuckic del Depor, quasi es carrega una làmpada del salt que va pegar... és una mica perillós jeje...

Ai... ara fins i tot jo començo a sentir un "rau-rau"... i és que només falta una horeta de res...

Garbí24 ha dit...

Ara mateix estamos en ello.......veurem

Assumpta ha dit...

OEEEEEEEEEEEE OOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEE
OOOOOOOOEEEEEEEE OEEEEEEEEEE
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEEEE

Albert ha dit...

Doblet blaugrana en només un dia!!!

Ara mateix hi ha pocs jugadors del Madrid millors que els del Barça. Segurament l'únic que no volen és a Márquez.

Recordarem aquest equip, però sobretot a Leo Messi.
Adéu!