dilluns, 22 de novembre del 2010

Dia de reflexió (avançat).

La Banyera ha avançat, per tal de fer un servei a la societat catalana, el dia de reflexió de les properes eleccions a la Generalitat de Catalunya. És per això que us vol facilitar una petita guia del que heu de fer aquell dia:

1) Fer l’estesa a sobre la taula de tots les cartes rebudes dels grups polítics que s’hi presenten. Bé, hauria més o menys com es pot veure a la foto, però més mal posat:

2) Procedir a l’obertura de les cartes, tenint en compte que n’hi ha un parell (les del PP i les Ciutadans) que no s’han d’obrir de la manera tradicional, sinó com figura a la següent fotografia:

Una vegada obertes aquestes dues cartes, podeu llençar-les directament a la paperera del paper per reciclar-ho posteriorment i així tindreu la consciència tranquil·la perquè almenys serviran per alguna cosa.

3) No cal que llegiu les cartes de propaganda que heu obert correctament i que no han anat a parar a la brossa, ja que tot són mentides i mai fan el que diuen que faran. Obriu-les per fer el fet i ja està.

4) Ara agafeu un paper que tingueu a mà (en el meu cas veureu que és un pos-it, ja que no en tenia cap més al costat). Copieu, tal i com està a la butlleta de participació, la frase “ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA 2010” i a sota “Dono el meu vot a la candidatura presentada per:” i a sota poseu qui vosaltres creieu, amb el cor a la mà, que seria el millor president per Catalunya.

5) Introduïu el vostre vot que heu confeccionat al punt anterior en un dels sobres i guardeu-lo perquè el diumenge serà el que haureu de dipositar a les urnes.

Ah! Que a qui he votat jo? Ho voleu saber? Va, degut a la gran insistència i a que sé que no podreu dormir si no us ho dit, aquí us el deixo:

14 comentaris:

Clidice ha dit...

T'has descuidat "d'obrir pel mig" el de l'Anglada :( i jo també votaré com tu em sembla :) o potser votaré ma mare, que t'asseguro que ens posa a tots en rengle! :D

Assumpta ha dit...

UAAAAAAAAAAAU!!! Un altre post "Típicament Banyera" per partir-se de riure!! :-DD

Noi, et felicito, de veritat... és molt, molt bo!!

La forma "d'obrir" la publicitat d'aquells dos és GENIAL!!

I... ostres!! puc votar com tu?? :-))

Calla, calla, que si la gent veu el teu post potser encara s'apuntaran a la mateixa idea! hehehe

Jordi ha dit...

Jo afegiria al grup de Ciutadans i PP al Plataforma per Catalunya. Per tota la resta, correcte. Per tots aquells que encara no han votat, el manual d'ús de com votar segons La Banyera, els servirà d'ajuda. El recomano.

Carme R. ha dit...

JAJAJAJA, es la millor idea que podies tenir Jordi, et faré cas, tot i que encara no se que o qui votaré....quin dilema senyor!

Ull de cuc ha dit...

Si tothom fes com tu... ens acabarien fent cas?? aix, m'has arrencat un somriure. Gràcies :)

Garbí24 ha dit...

estàs segur que les cartes del pp i ciutadans es poden posar al lloc de reciclar...crec que es paper contaminat de per vida. Haurem de fer un esfrorç per no votar el PEP i votar a qui ajudi a fotre fora a qui no ens convé....mal ens pesi la nostre decisió

Sergi ha dit...

Ves amb compte a veure si allà on tu poses Guardiola alguns llegiran Laporta. I em sembla que els valors d'un i altre no són ben bé els mateixos...

Jo ja he votat, company, i em sap greu no haver seguit el teu procediment. Això sí, avui he anat a violar el meu anterior domicili, on encara estic empadronat, i sense obrir cap dels sobres, els he posat tots a reciclar. Això que no falti.

Ferran Porta ha dit...

Hi ha fins i tot la possibilitat de contribuir al sosteniment de l'entorn d'una manera que no ens perjudiqui a nosaltres: llençant els sobres de PP i Ciudadanos directament a la brossa. Pensa que són com les serps de llengua viperina, ens podriem tallar, accidentalment, en trencar-los. Res, res, cap esforç, que no cal: directes a les escombraries, i feina feta.

Anònim ha dit...

No tinguis cap dubte que, si es presentés, encara seria el guanyador. Crec que no hi ha cap persona pública a Catalunya amb un nivell de credibilitat tan alt com ell. Tan de bo ho fes!

sànset i utnoa ha dit...

Això no ho podries haver fet abans???

que jo ja he votat per correu, coi!

*Sànset*

Jordi ha dit...

Clidice: Aquest Anglada no sé ni el que proposa.
Si la teva mare ve a casa i em fa un bon míting (acompanyat d'un bon aperitiu), encara li donaré el vot. ;-)

Assumpta: gràcies!
T'imagines? Milers de vots a favor del Pep Guardiola? hehehehe

Jordi: gràcies! Pep PEPsident!!

Carme R: de moment sé a qui no votaré, a partir d'aquí decidiré. Tampoc ho tinc decidit encara...

Ull de cuc: de res, d'això es tracta! Uff! No ho tinc molt clar que ens fessin cas...

garbi24: hahahaha Trucaré als del medi ambient per preguntar-ho!

No ens convenen tants, que al final no saps ni a qui votar. Potser parles del vot útil?

XeXu: Has votat per correu, doncs. Encara no he votat mai així. No sé, m'agrada el ritual d'anar al col·legi electoral, mostrar el DNI, votar... Sóc un nostàlgic!

Recorda't de separar el paper i del plàstic!

Ferran: ostres, ara me n'adono, doncs, del risc que he corregut trencant els sobres per la meitat. Gràcies, no ho tornaré a fer més! ;-)

Albert B. i R.: Crec que has donat amb la paraula clau: CREDIBILITAT. Algun polític en té?

Sànset: No home, no!! Que et tornin la carta. Reclama-la. Digues que no estaves en possessió de les teves facultats. Potser cola!

_MeiA_ ha dit...

És una merda obrir la bústia! o està plena de propaganda electoral o de factures!!!!

Jordi ha dit...

_MeiA_, o de propaganda de menjar que et porten a casa!!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

La nostra correspondència electoral segueix igual que a la foto: http://tujoilotis.blogspot.com/2010/11/votem.html
amb la diferència que ara hi ha quatre o cinc cartes més.
Punt positiu per al partit independentista que ha enviat 1 sola carta per als 2 destinataris que podem votar en aquesta casa. Estalviem una mica de paper, no?