divendres, 3 de desembre del 2010

La Banyera replica a Mou (edició especial).

Mou, Mou, Mou... Sé que vius en el teu propi món, la teva pròpia realitat. Una realitat deformada, en veritat, on només estàs tu i els teus. Però ja t’està bé. Quan he sentit aquestes declaracions que has fet per la televisió, m’han entrat ganes de replicar-te. No m’he pogut esperar al partit de demà. Per això aquesta edició especial de La Banyera replica a Mou.

Mou, Mou, Mou... que la gent et té enveja? No et confonguis! No posaré en dubte que la teva àvia sigui una persona molt sàvia. No voldria pas. Ara, que d’enveja no te’n tenim cap. Ningú t’enveja la teva manera de ser, ans al contrari. No voldríem ser prepotents ni enviar missatges enverinats cada vegada que parlem. Ens agrada anar amb la bona educació per davant i, a poder ser, amb un somriure d’orella a orella. Lluir sempre una cara de pomes agres no és bo per la salut. De veritat, fes-t’ho mirar.

Mou, Mou, Mou... no serà que, des de la teva deformitat amb la que mires la vida, ets tu qui tens enveja de la resta? Sinó, a què ve tant parlar del Barça? A què ve tant ficar-se amb la resta? A què ve tant rencor? A què ve tanta mala llet?

Mou, Mou, Mou... que sàpigues que el reglament és igual per tots. El que passa és que la resta no fa trampes i no es dedica a desprestigiar i a insultar ningú. Per això només te l’apliquen a tu. Ara, què ben pensat, tens raó que el reglament no és igual per tots. Ara què li dono voltes, com pot tenir la mateixa sanció la targeta vermella del Piquè fa dos o tres jornades que la targeta vermella al Sergio Ramos per l’entrada a Messi, la manotada al Puyol i l’empenta al Xavi? Pensa-hi. Reflexiona-hi. Des de la teva visió deformada, és clar!

M’acomiado ja, que marxo. Records a la teva àvia, Mou.

11 comentaris:

Clidice ha dit...

És un poca-pena, ara que els que li fan ressò són tan o més poques-penes que no pas ell. Lluny! que diria la meva àvia. ;P

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Per en Mourinho, només hi ha el "Jo, jo i jo". Pobre!!

Garbí24 ha dit...

aquest paio s'acabarà fotent un hòstia pitjor que la d'esquerra republicana. I jo riuré molt, perquè cada dia hem cau més gros

Assumpta ha dit...

Aquest home acabarà enfonsat pel seu propi personatge...

Com diu en Josep Lluís, per ell només existeix el "JO"... després del 5-0, enlloc de passar pàgina i començar de nou, treu el tema de la Champions i se li oblida que ELL ja no entrena l'Inter, que ELL entrena el Madrid i que si el Barça no va jugar l'any passat la final de la Champions, menys la va jugar el Madrid... però és que a ELL això li és igual, per a ELL, ELL és el punt de referència de tot.

Quan veig el que va fer en Ramos i que ha tingut un sol partit de sanció... em fa FÀSTIC.

Ja ho va dir en Gurpegui "si lo que ha hecho Ramos lo hubiese hecho yo me caen de tres a cinco partidos".

Això és la realitat, Mourinho...

Mou, Mou, Mou... crec que vas malament... canvia o el teu declivi ha començat.

Ferran Porta ha dit...

En línia amb el que diu l'Assumpta, però mirant-ho des d'una altra perspectiva... Mou, Mou, Mou... no canviïs, xaval, que amb algú com tu a l'altra banda ho tenim més fàcil per recordar què NO volem ser, què NO ens agrada de les persones, que NO envegem; si envegem alguna cosa, xaval, Mou, Mou, Mou... no, no ets tu!

Sergi ha dit...

Mourinho busca sempre el mateix amb les seves declaracions, desestabilitzar els altres i protegir el seu equip centrant l'atenció en ell. Si li agrada ser el centre o ho fa per necessitat, ho desconec.

Anònim ha dit...

Enveja no és el que provoca, precisament. Sobretot, desperta un sentiment de repugnància cap a la seva persona. Què malament que em cau! Ha volgut escenificar un paper, ara que en pagui els conseqüències. Tot el que li passa és només responsabilitat seva. Que s'espavili!

sànset i utnoa ha dit...

Em compadeixo de l'amic Mourinho, francament. Aquest home necessita ajuda professional urgentment. Si us plau, organitzem una colecta per pagar-li el psiquiatra!

P.S. I ja posats, en fem una altra per pagar l'acadèmia, a veure si el Ramos es treu el graduat escolar d'una punyetera vegada!

*Sànset*

Jordi ha dit...

Clidice: Lluny i ben lluny! I pensar que jo volia que vingués al Barça quan va passar tot allò amb el Rjikaartt...

Josep Lluis: Sí, és un egoísta!

garbi24: Tant de bo que la patacada sigui al Madrid. Això serà una bona senyal.

Assumpta: Sí, m'agrada aquesta primera frase. Se l'acabarà menjant i arrossegant.

L'any passat no vam jugar la final principalment per un molt mal arbitratge al camp de l'Inter i per un gol legal anul·lat al Bojan al Camp Nou. D'això no en diu res, però. No li deu interessar.

El Gurpegui té tota la raó. El que passa que pel Madrid, sí que hi ha un reglament especial. Però més benèvol.

Ferran: Crec que has estat d'allò més encertat. Personatges com aquest ens ensenyen com no ens hem de comportar i com no hem de ser.

XeXu: Crec que és per les dues coses. Però li agrada massa que es parli d'ell.

Albert B. i R.: Culpa únicament seva, i tant! Però com que viu en el seu món irreal, se sent perseguit. Segurament si un psicòleg l'estudiés li'n podria dir moltes coses!

Sànset: Vinga, i si organitzem una Marató com la de TV3 per recaudar fons?
hahaha Amb una mica més d'esforç potser es treuria el títol de batxiller. Però, un dubte, la colecta és per subornar als que imprimeixen els títols?

sànset i utnoa ha dit...

EXACTAMENT!

La colecta seria pels suborns, perquè el paio és incapaç d'aprovar un sol examen.

*Sànset*

Jordi ha dit...

hahaha ja m'ho imaginava, ja!!