divendres, 1 d’abril del 2011

Així no, Sandro!


Doncs jo pronostico que l’has cagat. I molt! Quan he llegit això, immediatament m’ha vingut al cap la famosa frase VicenteBoludesca de: “Los vamos a chorrear. Les vamos a meter cuatro goles en Anfield”. I per això ara mateix tinc molt mal cos (deixant de banda l’eliminació d’ahir del Barça de bàsquet). I és que quan vas de prepotent d’aquesta manera, sempre s’acaba convertint en l’efecte bumerang.

Poc que parla, i a sobre, quan ho fa, l’espifia. No, Sandro, no. Acabes de tirar per terra tota la feina feta tots aquests anys. Poc que se’t veu (i generalment apareixes tard quan el Pep ja ha donat la cara pel club), i ara ens fas això? Quina CAGADA amb lletres majúscules, noi. I tu et fas dir que ets el nostre president? Això ho hauries de tenir més que assimilat, interioritzat i après de memòria. Aquest no és el nostre estil, i des de ja fa temps.

Prego (cada minut) perquè els papers no s’intercanviïn! Us imagineu que arribés a passar?? Que ara Guardiola es posés a Mourinhitzar? Mamaaaaaaa, pooooor!!

P.D.: Sandro, he enviat al teu currículum perquè vagis a participar al concurs “Bocamoll” de TV3, la teva.

5 comentaris:

El porquet ha dit...

Quin personatge! Mareta meva.

No pot obrir la boca perquè no sap utilitzar-la. Hauria d'estar perpètuament callat.

Aquestes manifestacions només provoquen que el rival tingui més ganes d'afrontar el partit. Per tant, repercuteix negativament al Barça, doncs incita a que el rival mossegui més.

És un carallot!

Confiem en que, com diuen els Manel, el boomerang s'encalli entre les branques i no torni mai.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Bocamoll. Amb totes les lletres.

(Esperem que els déus no es conjurin per portar-li la contrària...)

Garbí24 ha dit...

a mi tampoc m'ha agradat gens ni mica aquesta prepotència.........
no es pot anar de fantasma per la vida....que un dia o altre cau el llençol i et quedes amb pilotes

Assumpta ha dit...

Jo també vaig pensar el mateix... justament el mateix... em semblava sentir la veu del Boluda (del crackòvia) dient "Les vamos a chorrear"... uffff

No, no em va agradar, la veritat.

Un cop dit això, he d'afegir que penso que potser ho va dir tenint en compte el lloc on ho deia... Una porra solidària pel Banc d'Aliments (una cosa que és molt important i que està molt bé que se'n parli). Allí, precisament, es tractava de fer una porra per aquesta final... i aconseguir que la gent anés a fer donacions i també participés en la juguesca. En Rosell podia haver dit que ell no volia participar, o que no es volia arriscar... però a mi, personalment, tampoc m'hagués agradat una actitud així en un acte on JUSTAMENT es tractava de fer un pronòstic.

La va voler fer "ben grossa" i, certament, ha aconseguit que se'n parlés...

M'agrada la resposta d'en Pep que, tot i dir que ell no ho hagués fet, també remarca i deixa clar que s'ha de mirar aquest context en que es van fer les declaracions...

Afegeix en to de broma:

"yo hubiera dicho 60-0. Cuanto más grande la apuesta, más alimentos. Y así no hubiera habido debate".

http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=740326&idseccio_PK=803

.............

Ara bé... us imagineu que guanyem 5-0? ;-))

Sergi ha dit...

Jo vaig pensar el mateix que tu quan ho vaig sentir. Aquí ha demostrat ser del perfil de Gaspart, s'ha lluit. Però bé, com que li hauran caigut pals de totes bandes, la mateixa afició ho ha demostrat a les enquestes que no està d'acord amb aquest comentari (com ens ha canviat Guardiola), espero que haurà après la lliçó. Per a tots els que us queixeu que el president parla poc, jo segueixo sent partidari que amb la boca tancada, i fent la feina, està millor. Quan un president parla és que ja s'ho comença a creure, és un cas perdut. Tota una entitat demostrant humilitat i educació i ara ha de sortir el menys indicat a dir això. Ens afectarà segur. Però esperem que no gaire.