dijous, 22 de setembre del 2011

Partidàs!

Umm… dos a dos… dos a dos… de què em sona? Ah! Aquesta temporada ja en portem 3! Caram, vinga, doncs sembla que estiguem abonats. Ara, dos a dos amb partits com els d’ahir els compro: espectacle, emoció, gols, entrega, lluita, ocasions fins al final... un gran partit de futbol. Però me n’alegro,que voleu que us digui! Me n’alegro de l’empat perquè sembla que aquesta Lliga, si més no pel que fa a les primeres jornades, sembla que no serà una Lliga de dos. Ni molt menys. L’Atlètico de Madrid està fort. El València. No sé fins quan aguantarà el Betis. El Barça. El Madrid? Bé, ja en parlarem després del Madrid. Ai, ara mateix m’estic aguantant la panxa de tant riure...

Pep, gurú barcelonista, profeta més gran dels profetes que es fan i es desfan, només explica’m una cosa: Per què? (coi, ara semblo el Mou. I és que tot allò dolent s’enganxa). Per què vas sortir a jugar amb defensa de tres? Allò va ser un barcelonacidi en tota la regla. Ens vam suïcidar, directament. No m’ho tornis a fer més, home! A casa i contra equips petits, d’acords. És més, ho hauríem de fer sempre perquè garanteix espectacle i gols. Ara, a fora, contra tot un València, no fotem! Que l’Abidal encara té cara de por perquè cada vegada n’havia de defensar dos! Pobret meu! No sabia per on navegava! Estic segur, fixa’t que et dic, estic segur que si sortim a jugar amb defensa de quatre, el més lògic i normal, ara mateix estaríem parlant de victòria blaugrana. Segur! Paraula de Banyera!

Llàstima però del penal de la primera part que no xiula sobre Messi, claríssim, va ser clau. Penal, segona targeta groga i expulsió d’un altre mercenari estil Pepe que he descobert avui: Rami. Apunteu-vos-ho: futur jugador del Madrid. Quadra amb l’estil.

Ah!! I tema a part: Ses. Sí, el Fàbregas! Quatre gols en quatre partits de Lliga. Aquest tio és un crack! Com s’entén amb en Messi, que darrerament sembla que li agradi més fer assistències que marcar. Però ja està bé, ja!

AGRAÏMENTS DE LA BANYERA.
Gràcies Madrid! Gràcies Mou per ser com ets! Gràcies per alegrar-nos el dia! Gràcies per fer les coses com les saps fer! Gràcies per no tenir mai culpa de res en les derrotes! Gràcies, en definitiva, per ser-hi! I per parlar! Si és que dius que lluitareu per no baixar a segona, i patapam! Un punt de sis possibles i contra equips que lluitaran per no baixar. Vols dir que els jugadors no s’han cansat de tu i estan fent-te el llit? No canviïs mai, Mou! Ara que t’estic agafant

Atentament,
La Banyera.

14 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

No viag veure el partit, no puc jutjar com va jugar el Barça. El que sí sé és que un 2-2 al camp del València no és gens mal resultat, i que aixì sumat al paperot que estan fent els messetaris... oli en un llum!

Assumpta ha dit...

Sí, jo també vaig acabar contenta... El nostre equip lluita, no es rendeix, i amb una mica més de sort ahir haguéssim acabat guanyant :-))

Ara me'n ric jo del Del Nido (que es deu estar estirant dels cabells) i les seves lligues escoceses hahaha

En fi, que sí, que un empat al camp del València està molt bé.

En quant a en Mou... ostres, segur que li ressonen les seves pròpies paraules amb allò de la lluita per no baixar a segona... hehehe... Ahir tenia una reunió a la parròquia i vaig arribar a casa a quarts de deu i em ve a rebre en Josep Lluís amb un somriure d'orella a orella (què guapo!! hehe) i em diu "El Madrid està empatant al camp del Racing!!" :-D

El porquet ha dit...

Ahir hagués matat el gurú Guardiola (i que em perdonin els déus per aquesta ofensa)... però és que, a més, estem convertint el senyor Mathieu (s'escriu així), un jugador normalet, en un coi de crack! Vinga home!

Així i tot, al final fins i tot vaig acabar ben emprenyat amb el Villa (sempre Villa... perdó, déus) que ens podia (havia d') haver donat la victòria.

Garbí24 ha dit...

com que el resultat no m'agrada em quedo amb la sensació d'haver-ho fet perquè ens ho mereixíem.....encara que l'Abi no estés molt encertat

Jordi ha dit...

Ferran: El que passa és que estem massa ben acostumants. Un empat a Mestalla és un mooolt bon resultat, no ho dubtis.

Assumpta: crec que sí, perquè al final del partit vam tenir dues ocasions per marcar el 2-3.

Ostre sí, el del Nido i la revolució. Aquest home sempre ha de fer el paper a tot arreu.

Ei, ei, ei, això no té preu eh! Un somriure del Josep Lluis per anunciar un empat del Madrid. Gloriós!

El porquet: ostres sí, que al Mathieu el van ovacionar Mestalla dempeus eh! Com si fos el nostre Iniesta, el nostre Messi o el nostre Xavi tu!

El Villa és un sentimental!

garbi24: osti, és que l'Abi ahir tenia molta feina ell solet. La banda esquerra del València era una autèntica autopista (i sense peatge).

Sergi ha dit...

Casum! Aquest me'l vaig perdre, tu! Però fa bo de llegir la teva crònica un cop més. Comentaré el poc que puc, que Cesc, veritablement, és un crack. I que per preferir fer assistències, en Messi porta 5 gols en 4 partits. Prou bé, no? Quin parell... suma això a la corrua de bèsties pardes que ja tenim en nòmina, i només podem seguir creient en aquest equip i aquests jugadors. Si són regulars com saben, la lliga serà nostra, ja que els altres aniran punxant, ja veuràs.

pati di fusa ha dit...

crec que guardiola necessita un assessor, i crec que aquest assessor ha de ser el jordi banyera. paraula de pati di fusa! i quan arribi el moment, ja ens passaràs alguna invi, no? ;)

Jordi ha dit...

XeXu: Mira que perdre-te'l. Bé, amb una mica de sort encara en podràs veure per Barça TV o Esports 3.

Segur que els altres punxaran, segur! Si més no contra el Barça! I amb això ja en tenim prou.

pati di fusa: hahahaha sí, sí, fet. Així coneixerè el soterrani del Pep!

òscar ha dit...

Reconec que, com a bon culer rondinaire, vaig recordar la mare que va matricular els peus de mantega d'Abidal.

Només va ser un res: una mil·lèssima de segon.

Jordi ha dit...

òscar, no li posessis mantega ara als entrepans de carn arrebossada, eh!

Assumpta ha dit...

Hahaha ÒSCAR!! "Només va ser un res: una mil·lèssima de segon" :-DD

Això sí, com diu en JORDI, res de canviar els ingredients dels teus famosos entrepans! :-)

òscar ha dit...

Els entrepans d'arrebossada, sempre apreciats Assumpta i Jordi, segueixen una recepta ancestral (Joan Gamper ja els feia) que un servidor continua fil per randa.

Per cert, dimecres (mentre el Barça jugava a València) la vila de Sants va tenir a bé batejar un nou gegant amb la carona de Núria Feliu. I no és conya.

Assumpta ha dit...

Ostres sí, ÒSCAR!!! Mireu LA GEGANTA NÚRIA FELIU!! :-))

òscar ha dit...

Ka fort, Assumpta!!!

Jo només vaig aconseguir fer una foto al flyer que ho anunciava i, també, vaig tamptejar l'ambient a casa per si algú decidia acompanyar-me. El nen va mirar-me amb cara de "t'has tornat boig o què".

La negativa del nen + la plaça en la que feien el bateig s'anomena "Iberia" (grrrrrrrrr) van fer que, finalment, em quedés a casa i no rendís el merescut tribut que aquesta gran diva de la cançó catalana es mereix.