divendres, 21 d’octubre del 2011

Passatemps.

Observeu atentament aquesta fotografia publicada en una notícia del diari AS.


No trobeu res estrany (bé a part de que aquests dos personatges impresentable ni criden ni diuen res contra el Barça, bàsicament perquè és una foto).

Doncs bé, com podreu apreciar bé, els mànecs dels martells no formen el color blau i grana? Sóc jo o aquesta gent no tenen barcelonitis aguda??

11 comentaris:

Sergi ha dit...

Suposo que són dos jocs diferents, un és el del Real Madrid, i l'altre el de l'Atlético. Perquè si és un únic joc, farà molta gràcia tant a uns com als altres...

Assumpta ha dit...

Sí, el merengon és blau i l'altre vermell... però tots dos juntets a la foto formen un blaugrana que no sé si els pot agradar massa hehehe

Ai, li he donat al PLAY i és una foto! hehehehe

Anna Griera ha dit...

hahaha ben vist! estic d'acord en tu en que no pot ser una coincidència! mare meva, això del futbol arriba a uns límits insospitats, eh! xD
Però si el real madrid és blanc perquè han escollit el blau?? jo com a potètica aficionada del Real madrid em queixaria! xD

Garbí24 ha dit...

Ah.....vale, es perque els aficionats puguin desmontar i portar la cibeles a canaletes i poder celebrar alguna cosa.
Que son patètics....regalar eines quan hi ha tan d'atur........han trobat una oferta!!!!

Maurici ha dit...

D'això se'n diu bona vista (la teva), sí senyor!

La seva curta vista indica quina mena de personatges són...

A reveure

Jordi ha dit...

XeXu: Ara que ho dius, potser sí... Però bé, m'ha sobtat!

Assumpta: Dona, que aquí no estem modernitzat i només pengem fotos!! Sí, també crec que el vermell és el del Atlético i l'altre el del Madrid. Però fixa't que tenen mala sort també amb això!

Anna Griera: Sí, jo també em queixaria si fos del Barça i m'intentessin endossar un martell amb el mànec blanc. O blanc i blau.

garbi24: hahaha Però nosaltres no els deixarem, eh!

Maurici Capdet Mateu: Benvingut al bloc! Tinc olfacte per tot el fa referència al Barça. Acte seguit el que haurien de fer és pegar-se un cop fort al cap. Així ho arrodonirien!

Anònim ha dit...

per fer-ho realment bé haurien d'haver-los agafat al revés, es a dir, primer el blau i després el grana

Jordi ha dit...

pons007: L'estampa, però, és igual de patètica! Benvingut al bloc!

Yáiza ha dit...

Jo diré una cosa: com que estic tan a la parra, pobra de mi, creia que era un joc de paraules estrany (i no un "col·leccionable" real...), en el sentit metafòric que el que diuen aquests éssers i a aquest diari intenten ser cops de martell al Barça i a Catalunya. Però ja veig que no, que realment el que passa és que necessiten ajustar els claus de casa seva i prou..

Yáiza ha dit...

Una altra cosa: com cauria a culés i periquitos que un diari català regalés un col·leccionable a escollir... blaugrana o blau i blanc?? A mi em sembla que cauria fatal!! Tan amics són els del real i els de l'atlétic que poden fer aquestes coses?? Em sona molt estrany!

PD: Aclareixo el comentari anterior: em semblava que el Roncero i l'altre ja s'havien fet amb els "martells" metafòrics que té l'AS per fotre a parir el Barça... i que ara els utilitzarien ells també! (però ja ho fan, oi?)

Jordi ha dit...

Yáiza: Hi ha un problema amb el que has dit. Aquí només compta el Barça i no es fa res per l'Espanyol. Hi ha molt poques iniciatives de diaris on regalin coses (bé, regalin pagant) dels periquitos.

(quin empatx de banyera...)