dimecres, 5 de març del 2008

Arrivederci Champions...

Sí, companys i amics, el Madrid acaba de dir adéu al títol més important de la temporada: la Champions League. La Roma, que en principi no semblava aquell equip tant ferotge que fos capaç de deixar a l’equip blanc a la cuneta, s’ha mostrat com un conjunt sòlid i resolutiu i ha acabat guanyant els dos partits de l’eliminatòria per idèntic resultat: 2-1 i 1-2. Un cop dur, sens dubte, del que no sé si el Madrid surt beneficiat o perjudicat de cara a la lluita per la Lliga. Uns són del parer que aquest cop els afectarà anímicament i acabarà pagant-ho car i passant-los factura. Altres pensen que l’eliminació és “bona” perquè podran centrar-se única i exclusivament en la competició domèstica, cosa que farà que físicament estiguin més frescos al només haver de jugar un partit a la setmana. Si voleu que us digui la veritat jo no sé què pensar. No m’inclino ni per una opció ni per l’altre. Sóc pacient i prefereixo esperar esdeveniments. Són coses imprevisibles que mai saps com afectaran al conjunt. Només espero, pel bé del Barça, que els acabi afectant en negatiu i la Lliga acabi a les vitrines del Camp Nou.

Hi ha paral·lelismes d’aquest Madrid amb el Barça de la temporada passada, cosa que fa que sigui optimista de cara al desenllaç de la temporada:
a) Eliminació a vuitens de final de la Champions League.
b) La xerrameca presidencial assegurant per activa i per passiva que guanyarien tots el títols en joc, que si no recordo malament eren quatre i ara s’ha reduït de manera considerable a un. Al camí s’han quedat la Supercopa d’Espanya, la Copa del Rei i la Champions League. Ara mateix, però, em venen paraules al cap com trèvol (sense fulles?), juntos podemos (perdre?)... basades totes elles en la prepotència d’un president que de vegades parla més del compte i que sembla que no escarmenti. La humilitat és una qualitat molt bona de la qual hauria de fer bandera més d’un president.
c) La visita el proper cap de setmana de l’Espanyol al Bernabéu on, si establim la comparació amb la temporada passada, aquest ha de sucar i treure quelcom de profit de l’estadi blanc. Com això es compleixi, no em quedarà més que creure cegament que el Barça s’acabarà emportant el gat a l’aigua.

Bé, el temps dirà i ja veurem qui té raó i qui riu últim. De moment, qui riu per triplicat és el Barça: a la Lliga (que espero poder riure millor), a la Copa i a la Champions League.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic desolat per aquesta derrota...XaviC

Jordi ha dit...

A mi em passa igual, no he pogut dormir aquesta nit i només faig que plorar i plorar. Tinc els ulls encetats!!

Alba ha dit...

La veritat es que sé que no està bé riure de les penes del rival, però haig de confesar que se'm va dibuixar un somriure amb el primer gol de la Roma. El Madrid va ser un ninot amb poc instint assessí i ho va pagar molt car. Bé, no soc gaire partidaria de riure de les penes del rival i esperem que el Barça no ens porti per aquest camí.
Salutacions

Jordi ha dit...

Sí, tens raó, no es bo riure del mal alié, però hi ha excepcions com aquesta, plaers que et dona la vida que els has d'aprofitar. De totes maneres, ara estan començant a notar les baixes, cosa que al Barça li passa des de començament de temporada.

Anònim ha dit...

No sé perquè jo no acabo de veure el paralelisme c aquest, a veure, veig que hi ha un paralelisme però de debó espereu sentir de l'espanyol unes declaracions semblants parlant del madrid a les que va fer quan parlava del barça??? algu ha oblidat que es el filial del madrid????

Anònim ha dit...

La veritat és que jo no m'alegro de que hagi caigut el Madrid eliminat. Sempre ho he dit prefereixo arrivar a la final amb ells i guanyar de penal inexistent en l'ultim minut de la prórroga. Ja sé que seria més maco guanyar 5-0 però imaginar-me l'altre posibilitat em motiva més, deu ser fotut superar algo així jejeje

Un petó.

Fran ha dit...

Aquest comentari anònim respecte a l'Espanyol no el trobo encertat. Amb les dades en la mà, l'Espanyol ha guanyat 34 vegades al R. Madrid i 33 vegades al FC Barcelona, és més, d'aquestes, en camp propi han sigut 30 i 25 respectivament. Estimat, et pots informar a:
www.quiniloo.com
La rumorologia moltes vegades és falsa... i injusta.